Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Boj mezi kočkami a psy byl, je a bude věčnou součástí tohoto světa. Prohnaná Kitty, zlá kočka bez chlupů, bývalá špiónka organizace MŇAU, ale zašla příliš daleko. Má v plánu uvést do provozu ďábelské zařízení, které pojmenovala Volání divočiny. To vyšle speciální zvuk a poblázní všechny psy na celém světě. Ti napadnou své pány a skončí v útulku, ne-li hůř. Tváří v tvář této hrozbě se kočky a psi snad poprvé v dějinách spojí proti společnému nepříteli. Podaří se jim zachránit sebe - a své milované lidi - před globální kočičí katastrofou? Připravte se na akční komedii, ve které budou chlupy lítat! (TV Nova)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (106)

kingik 

všechny recenze uživatele

Kitty je jméno kočky, která za své zohavení nenávidí psi a lidi a touží se jim giganticky pomstít. Svůj plán už má a zastavit ji můžou jen elitní agenti z řad mluvících psů a koček. Na cestě za vypátráním mrchy Kitty své síly spojí německý ovčák Diggs, který je tak trochu smolař a kočky nemůže ani cítit, elitní dvojice agentů pes Butch a kočka Catherine a popletený holub Seamus, který je informátor a aby nepadl do drápů nepřátel musí být chráněn. Nemusím být dětský divák, abych se u filmu bavil a z předchozího popisu děje je jasné, že infantilnost ani tentokrát nezná meze, ale pro tento typ filmu se s tím musí počítat. Technické zpracování je v takových intencích, že ještě stále v záběru bez problémů rozeznám digitální zvíře od skutečného a vyloženě nepodařené scény jsou ve filmu jen dvě. Dvojka má v zásobě docela dost nápadů, které sice mají větší potenciál než jak je to divákovi naservírováno, ale aby se ani dospělý divák nenudil, tak tady nechybí parodie na Psycho a ve vězení v Alcatrazu střetneme kočičího Hannibala Lectera. Finále v lunaparku jsem si představoval bombastičtější a hon na prohnanou Kitty mohl mít větší dynamiku a větší počet gagů. Obstojná zábava, kterou ocení především dětské publikum. Mně to přišlo trochu trapné. ()

johhny007 

všechny recenze uživatele

Tento film nesoudím s 1 dílem , protožem se na něj chystám a ještě jsem ho neviděl , ale musím říct , že když to má být komedie tak jediné co mi tam přišlo dobré byl 1 gag no a to vše a jinak musím říct , že se mi líbil dabing Petr Rychlý jako hlavní představitel se mi líbil , jelikož ho mám zafixovaného z Marmaduka jinak trochu suchárna - průměr ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Svého času mně ty sebepatetičtější americké rodinné filmy se zvířecími hrdiny vůbec nevadily a po zdařilém prvním dílu jsem i tak trochu dychtil po pokračování. Toho jsem se naštěstí dočkal a přestože bych si jej dneska nepustil ani pod vlivem alkoholu a nebudu ohrožovat mozkové buňky ani jednou mých dětí takovýmito filmy, v našem dětství zase nebylo tolik z čeho vybírat a v rámci toho se dvojice komedií Jako kočky a psi dá řadit mezi ten koukatelný obsah. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

***Celkem 62%***TV/// Obsazení 7/10 Děj 5/10 Hudba 6/10 Efekty 8/10/// PLUS: má to dobrou zápletku, pěkně hnusnou záporonou postavu, často povedené narážky, vtípky, dialogy a odkazy na jiné špionážní filmy (Tab Lazenby-dabuje Roger Moore), efekty jsou působivé a akce stále slušná MÍNUS: lidští herci jsou upozadněni, ale pořád tu jsou a platí to co u předešlého dílu-jsou otravní, dialogy mezi hlavní dvojicí nefungují tak jak by měly, občas mě to i nudilo./// Shrnutí: Rozhodně jsem si přál vznik tohoto pokračování. Nejen proto, že mě první díl příjemně překvapil a dobře jsem se u něj bavil. Ale především proto že tento špionážní svět koček a psů dokonale funguje a s trochou nadsázky, uvěříte že existuje. Jasně pořád platí že je to spíš pro mladší diváky a už mě technicky nepřekvapil tolik jako první film, ale díky scénáři tu je šance že se u něj bude bavit i starší divák, což musím ocenit. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $85miliónovTržby USA $43,585,753Tržby Celosvetovo $112,482,845Tržby za predaj DVD v USA $8,864,872 //počet predaných kusov 505,726 ║ Prežil som bez väčšej újmi, až nadmieru tomu pomáha Slovenský dabing, príbeh nič moc ale občas tam niečo pobaví a nepôsobí to až tak otravne ako pôvodne naznačovala ukážka k filmu. /videl v kine 3D verziu: 40%/ ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

  • Heslo, které zazní ve filmu, „Vrána k vráně sedá, orel mi dluží pět babek.“, zní správně „Vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá.“ (LindaKola)
  • Tab Lazenby, velitel MNAU, připomíná vzhledem zlodějku Kitty Tlapičku z filmu Kocour v botách (2011) od studia Dreamworks. (LindaKola)

Reklama

Reklama