Reklama

Reklama

Obsahy(1)

To, co chvíli vypadalo jako zvláštnost, se nečekaně mění v drama! Malé víry nad New Yorkem se spojí v tornádo a rozmary počasí nabírají stále děsivějších rozměrů. Meteoroložka Nicole de Boer je jediná, kdo může zachránit město před katastrofou - pokud včas odhalí tajemství podivných přírodních úkazů... (oficiální text distributora)

Recenze (76)

Luqi 

všechny recenze uživatele

Ďalšia zmotanina cez kopirák o nejakej katastrofe, ktorá sa snaží byť realistická ............ ale potom napríklad príde do kancelárie tá elektrická guľa a zničí aj tie miniatúrne náznaky reality .............a na záver zaklincované neuveriteľné tupým záberom na pudlíka, dovidenia............... Ale napriek tomu, do kategórie "odpad" by som to nehádzal, sú stovky oveľa horších filmov. ()

Kaucuk odpad!

všechny recenze uživatele

Bože ten závěr vypadal fakt na pokračování...teda byl bych rád, kdyby si některé filmy tvůrci nejdřív sami pustili, než to vypustěj do koloběhu filmového průmyslu. Takhle chabý triky a milionkrát přehrávaný scény mě opravdu uzemňovaly. I když místama sem se od srdce zasmál, ale to v danou situaci neměl bejt diváckej projev, kterej by pachatelé tohohle filmu očekávali. Dávám odpad, protože díky tomu filmu na mě došla divná nálada...jdu to spravit něčím lepším....třeba televizníma zprávama, počasím nebo reklamama...Jééé sladké reklamy. ()

Reklama

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát aspoň jednu, za scénu s obojky. Ale ne, nejde to. Je to typický kanadský televizní katastrofák. Film padlý na palici, s debilním dějem i námětem, strašnou režijí a nulovými hereckými výkony. O tricích nemluvě, to ja kapitolka sama pro sebe. Otázka je, jestli nám naše televize tyhle sračky vybírají záměrně, podle nějakého děsivého tajného plánu na likvidaci divákova IQ, nebo jestli prostě Kanada natáčí jenom sračky. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Zhruba po několika minutách sledování tohoto filmu, se ve mně zablesklo skromné přání, aby nějakou, nejlépe hlavní postavu daboval Martin Stránský. Mé přání bylo splněno a já jsem chvíli skákala radostí. Ovšem ne na dlouho, mé nadšení začalo postupně opadávat, když jeho geniální hlas začal v plném rozsahu pronášet věty předepsané scénářem. Ten byl dost mizerný a chvílemi jsem se nad jeho "nápaditostí" musela jen pousmát. Příjemný byl alespoň pohled na Nicole de Boer, ze které se, od doby, co uvízla v Kostce, stala moc hezká žena. Celý film zakončuje vskutku "kolosální" finále, nádherně okopírované ze Shyamalanova Stalo se. Toho pudlíka s mašličkou mi bylo docela i líto. Třeba se dočkáme pokračování s názvem Tornádo nad Paříží. "Můžete mi říct, proč mojí oblíbené soše chybí paže? Je to zohavení symbolu našeho národa." Úsměvné. ()

matt6 odpad!

všechny recenze uživatele

Sračka največšieho kalibru, čisté béčko s idiotskými hercami, a otrasnými, šablehodnými efektami. Podobných námetov sme tu mali už veľa - zemetrasenie, tornáda, hurikány, záplavy, asteroidy... Blesky sú síce originálne, no tento film nápad nezachráni. Je to však brutálne nelogické a otravné ako podobne ladené tv-filmy. A nakonci ten námet na pokračovanie, ty vole tak to je už hardcore :D. Ani neviem začo, ale odomňa 10% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se ve Vancouveru v Kanadě. (willy1)

Reklama

Reklama