Reklama

Reklama

Zázraky přírody

(pořad)
Zábavný / Soutěžní
Česko, 2009, 74 min

Režie:

Adam Rezek

Kamera:

Jan Matiášek

Účinkují:

Vladimír Kořen (moderátor), Maroš Kramár (moderátor), Marcela Augustová, Iva Pazderková, Vojtěch Kotek, Yvonne Přenosilová, Zdeněk Izer, Bohumil Klepl (více)

Obsahy(1)

Moderátoři Maroš Kramár a Vladimír Kořen vás provedou pořadem, u kterého se budete divit, žasnout a samozřejmě se bavit. Naším tématem je genialita matky přírody a to, jak lidé dokáží využít jejích obrovských "vynálezů". Těšit se můžete na Petra Fejka, Vojtu Kotka, Marcelu Augustovou, Ivu Pazderkovou a živého geparda. Dozvíte se, jak fascinující jsou lidské svaly. Odhalíme tajemství žraločí kůže nebo vám ukážeme, jakým způsobem pomáhá slavná rybička Nemo nám lidem. A jako vždy nebude chybět unikátní pokus moderátora, který tentokrát vystaví své tělo výboji o síle milion voltů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (129)

Zemi11 odpad!

všechny recenze uživatele

To si inteligentní český chlapec myslí, že ČT už vyčerpala zásobárnu exkluzivních nápadů. O poklad Anežky české už se dobojovalo, soutěž blbečků o maďarsko-tatarské slovníky běží dál (dokonce dvakrát denně - dopoledne repríza, to kdyby divák propásl...), ale ČT to nestačí. Tihle mástři jsou prostě k nezastavení a já už napjatě čekám s čím přijdou příště. ()

v.indruchova 

všechny recenze uživatele

Zajímavé otázky alespoň se člověk něco přiučí. Některé díly jsou slabší, ale vždy si pořad drží svoji úroveň. Pěkný díl s Radimem Uzlem. Moc pěkné záběry zpomalený čas.. tříštící se sklo padající voda a podobně. Chybí by to, více těchto vzdělávacích pořadů. Pořady stojí peníze, tak radši nakoupí levné filmy a pořady z ameriky a je vymalované. Bohužel na úkor vzdělanosti národa. Škoda, že hrubá zábava má ještě přednost. ()

Reklama

Jirka_H 

všechny recenze uživatele

Z počátku nový pořad vypadal velice kvalitně, seriózně, i vtipně. Kramár tomu dodal lehkost a vtip, Kořen zase odbornost. Postupem času logicky dochází nápady, témata, inspirace, a některé díly byly slabší, ale občas opět dokázali vytvořit poutavý a zajímavý díl. Bohužel v posledních dílech už vidím to vaření z vody, které není profi připravené, rádobyvtipné konverzace s hosty vázne, a stává se z toho takové komorní tragikomické představení. Bohužel po včerejším dílu už mne v hlavě probleskla myšlenka, a toto platíme z našich koncesionářských příspěvků? To už je prostě moc. Doporučil bych dvojici Kramár - Kořen vytvořit ještě pár dílů, ale pečlivých na profi úrovni a pak tuto kapitolu zcela uzavřít. ()

VLADEK 

všechny recenze uživatele

K těmto typům pořadů se obecně vyjadřuji a hlasuji výjimečně, zejména když je ani nevyhledávám a sleduji jen z donucení při nějaké návštěvě. A protože jsem letos viděl už asi 4 díly, tak musím. Pan Vladimír Kořen se chová jako sexista a misogyn, prase, šokující zjištění. Kdo to nevidí tak musí být slepý. Pan Maroš Kramár se snaží a jen za něj dávám jednu hvězdičku. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době zábavný a zároveň naučný pořad. Kdy se dozvíme spousta zajímavého z přírody. A ještě nám je řada věcí názorně předvedeno. Hosté kteří soutěží kdo uhádne správnou odpověd. Byt tam to soutěžení je jen pro pobavení a nemá to žádný význam. Jen doufám, že pořad po čase neskončí jak je poslední dobou zvykem. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Jakub Prachař v epizodě odvysíláné 1. května 2021 uvedl, že se díky tomuto pořadu společně s Petrem Kolečkem po 25 letech znovu objevili na obrazovce. V roce 1996 se oba dva v pořadu Tykadlo objevili jako tehdejší studenti Gymnázia Jaroslava Seiferta. (TomasSlach)
  • Za historii Zázraků přírody měli celkem nula bodů za soutěžní otázky Petr Fejk a Aleš Cibulka. Aleš Cibulka si své nulové skóre napravil v epizodě odvysílané 29. října 2022, ve které se stal vítězem. (TomasSlach)

Reklama

Reklama