Reklama

Reklama

Zázraky přírody

(pořad)
Zábavný / Soutěžní
Česko, 2009, 74 min

Režie:

Adam Rezek

Kamera:

Jan Matiášek

Účinkují:

Vladimír Kořen (moderátor), Maroš Kramár (moderátor), Marcela Augustová, Iva Pazderková, Vojtěch Kotek, Yvonne Přenosilová, Zdeněk Izer, Bohumil Klepl (více)

Obsahy(1)

Moderátoři Maroš Kramár a Vladimír Kořen vás provedou pořadem, u kterého se budete divit, žasnout a samozřejmě se bavit. Naším tématem je genialita matky přírody a to, jak lidé dokáží využít jejích obrovských "vynálezů". Těšit se můžete na Petra Fejka, Vojtu Kotka, Marcelu Augustovou, Ivu Pazderkovou a živého geparda. Dozvíte se, jak fascinující jsou lidské svaly. Odhalíme tajemství žraločí kůže nebo vám ukážeme, jakým způsobem pomáhá slavná rybička Nemo nám lidem. A jako vždy nebude chybět unikátní pokus moderátora, který tentokrát vystaví své tělo výboji o síle milion voltů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (129)

VLADEK 

všechny recenze uživatele

K těmto typům pořadů se obecně vyjadřuji a hlasuji výjimečně, zejména když je ani nevyhledávám a sleduji jen z donucení při nějaké návštěvě. A protože jsem letos viděl už asi 4 díly, tak musím. Pan Vladimír Kořen se chová jako sexista a misogyn, prase, šokující zjištění. Kdo to nevidí tak musí být slepý. Pan Maroš Kramár se snaží a jen za něj dávám jednu hvězdičku. ()

v.indruchova 

všechny recenze uživatele

Zajímavé otázky alespoň se člověk něco přiučí. Některé díly jsou slabší, ale vždy si pořad drží svoji úroveň. Pěkný díl s Radimem Uzlem. Moc pěkné záběry zpomalený čas.. tříštící se sklo padající voda a podobně. Chybí by to, více těchto vzdělávacích pořadů. Pořady stojí peníze, tak radši nakoupí levné filmy a pořady z ameriky a je vymalované. Bohužel na úkor vzdělanosti národa. Škoda, že hrubá zábava má ještě přednost. ()

Reklama

Jirka_H 

všechny recenze uživatele

Z počátku nový pořad vypadal velice kvalitně, seriózně, i vtipně. Kramár tomu dodal lehkost a vtip, Kořen zase odbornost. Postupem času logicky dochází nápady, témata, inspirace, a některé díly byly slabší, ale občas opět dokázali vytvořit poutavý a zajímavý díl. Bohužel v posledních dílech už vidím to vaření z vody, které není profi připravené, rádobyvtipné konverzace s hosty vázne, a stává se z toho takové komorní tragikomické představení. Bohužel po včerejším dílu už mne v hlavě probleskla myšlenka, a toto platíme z našich koncesionářských příspěvků? To už je prostě moc. Doporučil bych dvojici Kramár - Kořen vytvořit ještě pár dílů, ale pečlivých na profi úrovni a pak tuto kapitolu zcela uzavřít. ()

Budisovie 

všechny recenze uživatele

Neviem čo proti tomu niekto má, na Slovensku už dávno vymizli zábavné programy, lebo sú náročné a nikto ich nevie robiť. Proste na Slovensku nemáme už kvalitnú zábavu čo bývala, ale samé sračky typu pláž 33, Vyhulení, Majster Džefo a podobné pixoviny. Fakt v Sobotu ak je čas tak si túto zábavu aj na Českom programe+ bonus relácia o prírode :) and without fucking advertising! ()

klúčik 

všechny recenze uživatele

Zábavna relácia, ktorá nieje zábavná. V niečom je poučná to uznám, ale je umelá a neprirodzená. A osobne, tá Kramárová čeština musí píliť uši nielen čechom, ale aj slovákom. V relácii boli dvaja slováci Nagy a Kramár, jeden hovoril slovensky , druhý sa snažil po česky. Myslím si , že Nagyovi rozumeli, alebo nie??? Ale späť k relácii - dávam 25%. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Za historii Zázraků přírody měli celkem nula bodů za soutěžní otázky Petr Fejk a Aleš Cibulka. Aleš Cibulka si své nulové skóre napravil v epizodě odvysílané 29. října 2022, ve které se stal vítězem. (TomasSlach)
  • Jakub Prachař v epizodě odvysíláné 1. května 2021 uvedl, že se díky tomuto pořadu společně s Petrem Kolečkem po 25 letech znovu objevili na obrazovce. V roce 1996 se oba dva v pořadu Tykadlo objevili jako tehdejší studenti Gymnázia Jaroslava Seiferta. (TomasSlach)

Reklama

Reklama