Reklama

Reklama

Zázraky přírody

(pořad)
Zábavný / Soutěžní
Česko, 2009, 74 min

Režie:

Adam Rezek

Kamera:

Jan Matiášek

Účinkují:

Vladimír Kořen (moderátor), Maroš Kramár (moderátor), Marcela Augustová, Iva Pazderková, Vojtěch Kotek, Yvonne Přenosilová, Zdeněk Izer, Bohumil Klepl (více)

Obsahy(1)

Moderátoři Maroš Kramár a Vladimír Kořen vás provedou pořadem, u kterého se budete divit, žasnout a samozřejmě se bavit. Naším tématem je genialita matky přírody a to, jak lidé dokáží využít jejích obrovských "vynálezů". Těšit se můžete na Petra Fejka, Vojtu Kotka, Marcelu Augustovou, Ivu Pazderkovou a živého geparda. Dozvíte se, jak fascinující jsou lidské svaly. Odhalíme tajemství žraločí kůže nebo vám ukážeme, jakým způsobem pomáhá slavná rybička Nemo nám lidem. A jako vždy nebude chybět unikátní pokus moderátora, který tentokrát vystaví své tělo výboji o síle milion voltů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (129)

Kimon 

všechny recenze uživatele

Pořad z hlediska poznávání fyzikálních zákonů je jistě velmi poučný a poutavý. Vladimír Kořen a Maroš Kramár ve svém pořadu dokáží upoutat pozornost mnoha diváků. Z tohoto pohledu bych hodnotil pořad velmi pozitivně. Horší roli v tomto pořadu hrají někteří hosté v pozicích soutěžících. Ne snad ani z hlediska soutěže, ale z hlediska jejich někdy nevhodných komentářů a osobních životních zážitků. Snaha zakrýt své neznalosti bývá občas ze strany některých soutěžících poněkud trapně zahrávána "pod stůl" ještě trapnějšími sebevědomými vyjádřeními, což alespoň mě osobně ujišťuje, že ten konkrétní host (soutěžící) toho v hlavě opravdu moc nemá. Obvykle to bývají různé neprávem sebevědomé herecké "celebrity". Nikdo nezná všechno. Samozřejmě ani já. Ale, když už něco neznám (nevím), tak se k tomu bez obav přiznám a "nemlžím" tak, jak je tomu v dnešní době bohužel zvykem. (Hlavně nepřiznat, že něco nevím, přiznat se k nevědomosti , to je přece považováno v dnešní době za slabost jednotlivce. Všechno vím, všechno znám a všechno dokážu, jsem prostě takový obyčejný nafouknutý brouk Pytlík). Poslouchat některé hosty je mi doslova utrpením a Maroš Kramár má občas co dělat, aby jejich příliš otevřená a přitroublá, i někdy i za hranou slušnosti pronášené slova "ukočíroval". To v mých očích tento pořad hodně degraduje. Bohužel Vladimíre a Maroši, asi by bylo vhodné lépe vybírat své hosty. Přeji vám oběma více úspěchů při vybírání soutěžících. ()

blezg 

všechny recenze uživatele

Pokud by v kategoriích pro udílen cen Zlaté maliny byl tupovtip (což ani není slovo), Maroš Klamár by byl žhavým kandátem na zisk téhle trofeje i v celosvětovém měřítku. Zvídavý člověk by rád věděl, jestli by se našel ještě jeden levnější česky/slovensky mluvící moderátor. Tipovací soutěž hostů je samoúčelná až zbytečná. Některé informace jsou opravdu zajímavé a i reportáže a vstupy s tym kořeňom ucházející.(**) Bohužel jsou informace občas chrleny druhou kosmickou rychlostí a člověk je rozhodně neudrží déle než moč po 18 pivech. Hosti jsou vtipní nebo ne, každopídně za hit Luďka Sobota Z Opavy, z Opavy, jede rychlík do Prahy, nikdo nemá obavy... online jednu rozskotačenou * navrch. ()

Reklama

Zemi11 odpad!

všechny recenze uživatele

To si inteligentní český chlapec myslí, že ČT už vyčerpala zásobárnu exkluzivních nápadů. O poklad Anežky české už se dobojovalo, soutěž blbečků o maďarsko-tatarské slovníky běží dál (dokonce dvakrát denně - dopoledne repríza, to kdyby divák propásl...), ale ČT to nestačí. Tihle mástři jsou prostě k nezastavení a já už napjatě čekám s čím přijdou příště. ()

Vltaava odpad!

všechny recenze uživatele

Pro mě naprosto nepochopitelný program - vůbec mi hlava nebere, kdo na to tak může koukat a pro koho je to určeno. A proč to jde v nejlepším televizním čase, to už vůbec nechápu. Za mě absolutní kravina, naprosto hluché a slepé zaplácnutí exkluzivního televizního času. To jako fakt nemůžou dávat něco ke koukání? Promarněné prosředky. ()

Budisovie 

všechny recenze uživatele

Neviem čo proti tomu niekto má, na Slovensku už dávno vymizli zábavné programy, lebo sú náročné a nikto ich nevie robiť. Proste na Slovensku nemáme už kvalitnú zábavu čo bývala, ale samé sračky typu pláž 33, Vyhulení, Majster Džefo a podobné pixoviny. Fakt v Sobotu ak je čas tak si túto zábavu aj na Českom programe+ bonus relácia o prírode :) and without fucking advertising! ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Za historii Zázraků přírody měli celkem nula bodů za soutěžní otázky Petr Fejk a Aleš Cibulka. Aleš Cibulka si své nulové skóre napravil v epizodě odvysílané 29. října 2022, ve které se stal vítězem. (TomasSlach)
  • Krom klasických dílů je každoročně vysílán i Silvestrovský speciál. (fabecc1222)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno