Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všeumělka víla Zvonilka dostane od královny za úkol zhotovit žezlo pro obřad zahájení podzimu. Musí do něj zasadit modrý měsíční kámen, aby na slavnosti vyráběl kouzelný prášek. Pomáhá jí elf Terínek, ale Zvonilka je netrpělivá, dokonce se na něj rozzlobí a pak vlastní neopatrností modrý kámen rozbije. Aby situaci zachránila, rozhodne se vypravit na tajuplný ostrov, na němž údajně piráti kdysi ukryli kouzelné zrcadlo, které plní každé přání. (TV Nova)

(více)

Recenze (70)

Darik 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo mnohem lepší než jednička. Trocha dobrodružství naší malé víly udělalo z tohoto filmu opravdovou podívanou nejen pro malá děvčátka, ale i pro malé kluky a taky i pro odrostlejší publikum. Záživnější a hlavně mnohem zábavnější (narozdíl od jedničky jsem se smál skoro pořád). Takže jednoznačně 100%. Docela bych bral i pokračování (teda pokud se ponese ve stejném duchu). ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Na úvod budiž řečeno, že nemám rád Petra Pana, a vše, co s ním souvisí, je mi ukradené. Jenže... tenhle s bídou celovečerní filmeček není typický Disneyho animovaný produkt, protože ho produkoval a svým umem zaštiťoval samotný Pan Pixar, John Lasseter. A podle toho to také vypadá - v tom nejlepším slova smyslu. Vizuálně je to opět velmi pohledné, je tu opět hravá hudba s irskými motivy od Joela McNeelyho, a pro nás zvláštní prémie v podobě hlasu Královny Clarion, který zní přesně jako hlas Elišky Balzerové;) Už se nemůžu dočkat, až holky povyrostou natolik, že budou chápat smysl toho všeho... zatím jim stačí, když světluška dělá srandovní zvuky a myška táhne kočár;) Zkrátka ano, tahle vyprávěnka ze světa víl - v pořadí druhá - se (opět) povedla. A co je klíčové, nehledělo se jen na její technickou stránku, a rodiče u ní neumřou kvůli nudě nebo kvůli hromadné degeneraci mozkových buněk. Zdá se, že s tvůrci animáků pro děti je to jako s motýly cvičenými pro oslavnou "salvu" - jeden umí, dvacet se učí:) 80% Vílo Mílo, proč pořád počítáš?:) ()

Reklama

Izmo123 

všechny recenze uživatele

O mnohem lepší než první díl u kterého byla animace dost průměrná ale tady je velká změna, ne jen že se animace zlepšila ale taky dokonce aji to změnilo postavy a příběh k lepšímů, sice ve filmu jsou jen dvě akční scény které jsou sice o něco lepší ale co tomu příběhu hodně pomáhá že se stále něco děje zajímavého a to je právě v magii, jinak hondotím: Animace 9/10 Postavy 7/10 Příběh 7/10 Celkově hodnotím ⭐⭐⭐⭐ 7/10 ()

ludovit14 

všechny recenze uživatele

Všetky filmy okolo Cililing(Zvonilka) sú veľmi pekne spracované a príbehovo veľmi slušne,sám som videl 3 filmy celé a ostatné som nespočetne veľa krát zazrel-kedže neterka (8 ročná) to sleduje.HOD:75%.je za neterku ku ktorému sa aj ja prikláňam.Veľmi dobrá voľba pre baby do 10 rokov (ideálny vek 4-8r). ()

Zombi 

všechny recenze uživatele

V rámci pohádek pro děti určitě nadprůměr. Animace sice nijak neoslní, ale taky neurazí, je to krásně barevné, zábavných scének s různými zvířátky (světluška je super) a udělátky je dost a příběh je celkem zajímavý. Nečekejte moderní akční animák, ale spíše klasickou klidnou pohádku a budete spokojeni, tedy, hlavně vaše děti. ()

Galerie (35)

Související novinky

Mladý Sherlock a návrat do pyramidy hrůzy

Mladý Sherlock a návrat do pyramidy hrůzy

26.11.2012

Ještě těch moderních variací na klasickou detektivku z pera Arthura Conana Doylea nemáte dost? Pak vězte, že po Sherlocku Holmesovi s Robertem Downeyem Jr., televizním Sherlockovi s Benedictem… (více)

Reklama

Reklama