Reklama

Reklama

Zvonilka a piráti

  • USA The Pirate Fairy (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ze světa Petra Pana přichází do našich kin snímek Zvonilka a piráti, velkolepé dobrodružství o Zarině, chytré a ambiciozní víle, která je ohromena neuvěřitelnými možnostmi modrého kouzelného prášku. Když se kvůli svým odvážným nápadům dostane do potíží, uteče ze země víl a spojí své síly s piráty, kteří z ní udělají kapitánku své lodi. Zvonilka se společně se svými přáteli musí vydat na dobrodružnou pouť, aby Zarinu našli a společně pak zkřížili meče s bandou pirátů pod vedením plavčíka Jamese, ze kterého se má záhy stát legendární Kapitán Hook. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (85)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Další Zvonilka nás tentokrát zavede jak název říká za piráty. Je to opět krásné dobrodružství, ve kterém je spousta kouzelných momentů, roztomilých zvířátek a i vtipných situací. V tomto jsou příběhy o Zvonilce vždy srdce chytající. V tomto příběhu není zdaleka hlavní hrdinkou Zvonilka, ale kolektivní spolupráce známých víl, které musí spojit síly, aby se jim podařilo napravit vše tak jak má. Z celého filmu vyzařuje taková milá hravost. Opět zde nenajdeme žádné chmury působící pasáže, vše je natočeno s citem a krásná animace tomu dodává cit pro zahřátí na srdci. Příběh je prostý a bez větších překvapení, u kterého se nebude ani dospělý divák nudit. Já jsem opět spokojený a dávám 100% :) ()

Huguette 

všechny recenze uživatele

Zvonilku a její příběhy prostě miluju, vždycky se mi líbilo to "kutilkovské" řešení...ale už u minulého dílu jsem si sama pro sebe musela dovysvětlovat nějaké scény, abych byla stále spokojena s tím kutilkovstvím a ne jenom naivními kouzly...a tady už mi trochu vadilo, že jsem nezaregistrovala, proč jí ten pirát rozuměl (to už mohla Zvonilce rozumět i ta malá hočička), jakto, že pak z lodi sypaly vílí prach, když ho předtím vysypali do moře při převrácení lodi...a co se stalo s tím krokodýlkem, který nevím, nevím, jak by to dával v moři.... v tomto díle bylo více rozporů. Právě proto, že vždycky všechno do sebe zapadalo, jsem měla ráda první díly Zvonilky.....tak, a teď si přijdu hloupě, takhle tu rozebírat Zvonilku, ale což, každý nemůže sledovat pořád Felliniho s Bergmanem, že? =D ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

V prvom rade škoda, že aj štúdio Disney nasadlo na pirátsku vlnu. Na druhej strane je animák dostatočne zaujímavý, svižný a celkovo fantazijný. Nuda rozhodne nehrozí. Animácia neleňoší a prináša štandartne vysokú kvalitu. Humor je menej výrazný, resp viac zameraný na nežnejšie pohlavie ("orandžová sa mi vôbec nehodí k topánkam"), ale to náleží celej sérii o Cililing a vílom spoločenstve. ()

Mykhaluu 

všechny recenze uživatele

Kdo by to byl řekl, že to bude ještě lepší jízda, než Tajemství křídel, nu asi ten kdo zná piráty! :) Oceňuji nepřepálenou stopáž, kde není prostor pro nudu (radil bych obecně scénáristům a producentům filmů takto natáčet, méně je někdy více). Rozhodně se těším na další shlédnutí, které přijdou... jsem si jistý... :) ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Milá rozprávka, ale v podstate nič prevratného, čo by ju radilo niekde k popredným priečkam súčasných animovaných filmov. No uvidíme čo ešte rok 2014 v tejto sfére prinesie. Ale ako oddychovka to bolo celkom dobré a teda mierny nadpriemer. Príbeh mal dobrú gradáciu a víly samozrejme boli všetky veľmi milé a prívetivé, páčilo sa mi že každá z nich mala inú špeciálnu moc, tak to bolo napokon také spestrenie. A tá úvodná znelka bola celkom chytľavá - ako po hudobnej, tak aj textovej stránke. Takže celkový dojem celkom fajn. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Malý krokodíl, ktorý sa vo filme vyliahol, je ten istý, ktorý v Petrovi Panovi trápil Kapitána Hooka. Je vidieť, ako krokodíl zhltne hodiny a naháňa Jamesa. (Eeve)

Reklama

Reklama