Reklama

Reklama

Plague Town

  • USA A Slaughter in Plague Town (pracovní název) (více)

Obsahy(1)

Průměrná americká rodina vyrazí na pěší výlet po Irsku, aby zde objevila své kořeny. Vydají se do hlubokých lesů bez jakéhokoliv náznaku civilizace, ale brzy zjistí, že to neměli dělat. V lesích na ně totiž číhá nebezpečí v podobě zmutovaných zrůd, které mají jediný cíl a to dát si je k večeři. (topr harley)

Recenze (85)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

No teda nebylo to vůbec špatné..atmosféra nočního lesa-odkud se z dálky ozývá pláč batolat a zlý chichot dovádivých fakanů-je vcelku zvládnutá.....zatoulaná rodinka je docela sympatická a vtipná.....Jen se tam na mě až moc běhalo pořád odnikud nikam,táhlo se to jak nudle z nosu a celková forma byla trošku laciná...............PS: Nechápu co měl ten kluk za problém..ta holka s tou oční páskou přes oči byla vcelku sexy :) ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tenhle horror mě docela zklamal, čekal jsem víc. Sice atmosféra, neustálé temno, les, tajemno a zvuky jsou výtečné. Ale i když mi nevadí zas tak moc vykrádačky, tak vykrádačka těch největších vykrádaček, to už je i na mne moc ... Rodinka pobíhá po lese a je naháněna zrůdnými mladými lidmi, dětmi i dospělými a to vše proto, aby "byl zachován rod" a rodina mohla mít další a další potomky a po těch snad 30ti (je jich fakt plný les ...) se dočkala nějakého toho neznetvořeného ... No v kolika filmech jsme tohle téma už viděli? Za vše mluví perfektní francouzský Frontier(s) (2007), ale zejména pak ne příliš výrazný exploitation Timber Falls (2007), který byl sám vykrádačkou mnoha buranských horrorů až do morku kostí a kterému se film svojí podstatou a atmosférou podobá nejvíce. Takže fakt už mě to trochu nudilo a počáteční dobrá atmosféra upadla po zjištění, o co ve filmu vlastně jde (což bylo docela brzy)... Jinak gore efekty výborné, takový hodně násilný a brutální slasher. Ale nic výrazného, takový průměr. ()

Reklama

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Od hixploitu nikdy moc neočekávám, ale tohle předčilo všechna má neočekávání. Protože si už hovno pamatuju, nedokážu si nějak vybavit, kdy naposledy jsem viděl takouhle píčovinu. Jen proto, že jsem byl líný natáhnout ruku pro ovladač, nepřetáčel jsem rychloposuvem a na konci filmu jsem si za to řádně vynadal a dal jsem si domácí vězení až do večera. Nudná srágora s naprosto vymozkovaným scénářem, kde asi vrchol vší debility je rozmlácení hlavy plastovou (!) poklicí od kola. Odpad nedávám kvůli jediné scéně (srp & vidle) a následnému dialogu:"Promiň, že jsem ti řekla, že jsi píča", "To nic, zasloužila jsem si to". Ano, zasloužila..neboj, nejen ty. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Teda, po zhlédnutí tohoto amatérsky vzhlížejícího, nejspíš nízkorozpočtového horůrku, si člověk musí pomyslet, co to mají v tom Irsku za bordel:) V jedné zapadlé vesničce uprostřed hlubokých lesů totiž žije poměrně obsáhlá komunita zmutovaných, neurvalých vidláků, kteří mají dost nevychované parchanty, kteří mají vskutku vybrané způsoby. Tu nejbrutálnější práci na náhodných turistech totiž obstarávají oni. Plague Town je v jistém směru docela originální, především v podobě místních dítek, kterým bezpochyby kraluje "Nevěsta" Rosemary, která byla fakt kočka:) Závěr filmu je vskutku nezávidění hodný, nicméně, mu předcházející scéna, kdy se hlavní hrdinky snaží přejet most a tam jim cestu zahradí zástup místních obyvatel, jsem se musela zasmát a řekla si: "Ha! Jaký poděl." :) ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(48/2012, BluRay720p) / Obávam sa, že niektoré pozitívne hodnotenia pri tomto filme sú spôsobené nedostatkom aspoň trochu dobrých scary filmov. OK, prvá polovica sa rozohráva super, atmosféra, očakávanie čo sa bude diať, temný les ... super. Druhá polovica filmu je ale výsmech. Atmosféra mizne, to čo čakalo ľudkov v lese je skorej trápne ako strašidelné a všetci sa vôbec začínajú chovať ako po lobotómii. Záver je už čistá onania bez nápadu a chaos. Škoda, po prvej polke filmu som si povedal, že do lesa v noci už nikdy nevkročím (ne, že by som teda mal k tomu toľko príležitostí, ale aj tak :), druhá polka to celé zabila. (4/10) ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama