Reklama

Reklama

Plague Town

  • USA A Slaughter in Plague Town (pracovní název) (více)

Obsahy(1)

Průměrná americká rodina vyrazí na pěší výlet po Irsku, aby zde objevila své kořeny. Vydají se do hlubokých lesů bez jakéhokoliv náznaku civilizace, ale brzy zjistí, že to neměli dělat. V lesích na ně totiž číhá nebezpečí v podobě zmutovaných zrůd, které mají jediný cíl a to dát si je k večeři. (topr harley)

Recenze (85)

petero odpad!

všechny recenze uživatele

PLAGUE TOWN mi svojím vizuálom a podaním pripomenulo WICKED LITTLE THINGS, čím chcem naznačiť, že keby túto T.R.A.G.É.D.I.U natočili napr. v Rumunsku, výsledok by nebol o nič horší. Asi v polke filmu, keď došlo k umláteniu obeti puklicou (WTF!!!) a "masaker" pokračoval bičovaním vetvičkami (WTFF!!!), mi nadobro docvaklo, že táto S.P.R.O.S.T.O.S.Ť za dopozeranie určite nestojí. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

No teda nebylo to vůbec špatné..atmosféra nočního lesa-odkud se z dálky ozývá pláč batolat a zlý chichot dovádivých fakanů-je vcelku zvládnutá.....zatoulaná rodinka je docela sympatická a vtipná.....Jen se tam na mě až moc běhalo pořád odnikud nikam,táhlo se to jak nudle z nosu a celková forma byla trošku laciná...............PS: Nechápu co měl ten kluk za problém..ta holka s tou oční páskou přes oči byla vcelku sexy :) ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nápad dobrý. Masky slušné, některé postavy fakt naháněly strach. Napětí postupně stoupá. Krev stříká. Dostaví se jistá míra úchylnosti a nenormálnosti. Postavy jsou docela v pohodě. Jen to provedení trošku pokulhávalo. Ale nakonec se z toho vyklubal možná až překvapivě zajímavý film. Rozkvetlý kvítek na hromadě hnoje. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Len z máločoho som mal taký nesympatický amatérsky dojem ako z tejto hororovej kakačky. To akože myslel ten D. Gregory vážne? Pokiaľ áno, tak to je potom dobrá správa, pretože môžem aj ja zobrať zopár kamarátov, mobil, púder alebo trochu latexovej farby na ksicht a hajde do lesa točiť hixplo. Totálne neherecké, nestrašidelné, trápne, bez atmosféry a s dialógmi, za ktoré by sa hanbil aj prváčik z pomocnej školy. Viac k tomu nie je čo dodať, jedna hviezda za tú srandu, keď už nič iné, tak sa na tej hlúposti človek aspoň zasmeje. 20/100 ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Prima úchylárna od které jsem nečekal nic a byl jsem mile překvapen. Davídek Gregory bude asi drobátko šáhnutej a takové lidi mám moooc rád. Film je sice nízkorozpočtovej, ale hravě strčí do kapsy kopu těch vysokorozpočtových hororů. Máme tu takovou prima rodinku, která jde otužovat své vztahy do přírody, aby zde objevila své kořeny...no objeví místní kořeny, které nejsou zrovna super a jak to bývá podělá se úplně vše co jen jde. Banda zmutovaných kosí co může a řeknu Vám korunu tomu všemu nasadila Rosemary. Sice nemá děťátko, ale úchylná je až na půdu. Na řadu se dostanou nože, sekery, vidle, srp a spousta dalšího a počet mrtvých bude stoupat na obou stranách. Jak to nakonec dopadne vám neřeknu to si musíte pustit samotní, ale pokud máte IQ alespoň pokojové teploty, tak sami zjistíte kdo má šanci film předejchat nebo se alespoň držet dlouho. Chci pokračování protože Rosemary fakt nemá chybu. PS : V žádném případě si nenechte nikdy ujet autobus ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama