Reklama

Reklama

Televizní noviny

(pořad)
Publicistický
Česko, 1994, 30 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Lucie Borhyová, Mirka Čejková, Pavla Charvátová, Renáta Czadernová, Jan Antonín Duchoslav, Pavel Zuna, Pavel Dumbrovský, Markéta Fialová, Eva Jurinová (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Televizní noviny na TV Nova jsou dlouhodobě nejsledovanější zpravodajskou relací. Každý den je shlédne více než dva miliony lidí. Moderuje je vždy dvojice moderátorů (vždy muž a žena). Ucelené zpravodajství doplňuje web tn.cz, který se za krátkou dobu stal jedním z nejnavštěvovanějších zpravodajských serverů u nás. Diky tomu může divák získat ten nejúpnější přehled o domácím i světovém dění. (TV Nova)

(více)

Recenze (687)

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Nova: Víme víc, víme rychleji a je nám jedno, jestli je to pravdivé. Nova z nás dělá bandu tupounů (viz co se stane s vodou, když ji necháme v - 15°C mraze!). Kozy Borhyová s Ochotskou to nezachrání. A to nejhorší - ten slizoun, co uvádí sportovní zpravodajství! Takže dneska palec dolů. PS: Zpravodajství na csfd?? To tu budeme moci za nějakej čásek hodnotit i amatérský videa na youtube??? Televizní noviny na Nově = televizní bulvár á la Blesk a podobný hovadiny. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Neředěný koncentrát hnusu, černé koniky, vražd, mrtvol, dalšího hnusu, vylejvaný denodenně do hlav českých diváků, kterým se pak nedivím, že jsou v neustálé depresi a mají blbou náladu. Soustředěnost jen na katastrofy, to ovlivní jak lidi u obrazovek, tak ty, co tuhle snůšku depresí vytvářejí. To už ani nejsou noviny, tam ze zpravodajství není ani ťuk. A prý to lidi chtějí. Ano, lidi touží po seznacích a katastrofách. A tak jim toho dáme plný pytel, ať se třeba po... Jestlipak si v TV Nova uvědomují, že kvůli zisku jsou zodpovědi za celkovou depresi a černočerné vidění českého národa? ()

Reklama

hippyman 

všechny recenze uživatele

proboha, TN.cz na CSFD.cz, to mi nějak nejde k sobě... no ale když už, tak už: senzace, exkluzivita a cezbytný hrnec na krev pod televizí, to je panečku hlavní zpravodajská relace na nově... ale občas zazní i něco normálního :) a něco chlupatého (teď nemyslím žádného moderátora) na konec zahřeje každého sledovadostní-koláč-zvedajícího-balíka na srdci, že? 30% ()

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

Rozhodně jsem nikdy neměl v úmyslu tuto píčovinu hodnotit, poněvadž se mírně řečeno štítím bandy bezmozků, kteří si představují seriózní novinařinu tak, že na úvod dají reportáž o maličké Eržice, které bílý kurvy rozdupaly čórovanej ajfoun napadrť a během srdceryvný písničky vám přes třičtvrtě obrazovky vylepí číslo účtu, uprostřed vyzkouší dotovanej experiment o tom, co nečekaného se stane s vodou v minusových mrazech a nakonec vám pustí radostnou zprávu typu "zraněnému jezevčíkovi se narodilo dvaadvacet štěňátek, o které se stará slepá panda". Jaké ale bylo moje překvapení, když jsem nedávno prolézal web o prudkých jedech a narazil jsem na reportáž Ládi Hrušky a jeho novou rubriku Levně a chutně, kde tento debil s grácií sobě vlastní brilantně konkuruje mistrovi ve výrobě chemických zbraní, Jiříkovi Babicemu, kterého z prdele vysrala stejná televizní stanice! Když jsem viděl, jak Láďa připravoval chipsy z odporných kuřecích kůžiček a pak tuto sračku, kterou bych se styděl otrávit i krysy, prezentoval jako své kulinářské veledílo, poblil jsem nemilosrdně všechno v okruhu dvou metrů, což byl laptop, stůl s večeří a nicnetušící dítě. A jelikož není možné, aby se výše IQ pohybovala v záporných hodnotách, jsem přesvědčený, že pan Hruška nám vědomě dělá z nesvéprávných vrahy a pomaličku připravuje genocidu v přímém přenosu. Někdo by měl zakročit! ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Nejsledovanější televizní "bulvár", račte vstoupit. Nejdůležitějšími celorepublikovými a potažmo i celosvětovými událostmi dne bývají stávající počasí (ať svítí slunce, prší, sněží nebo padají kroupy), neštěstí a kriminální delikty všeho druhu. "Globální" přehled sice nezískáte, ale abyste se neunavovali zbytečným přemýšlením, hlavní zpravodajská relace TV Nova Vám úslužně podsouvá své vlastní názory. Těžko říct, do jaké míry je to způsobené poloamatérským dryáčnickým přístupem - a do jaké míry je to cílené. Abych to shrnula: "Televizní noviny" trpí zastydlou pubertou. Třebaže téměř 10 mitut svého času věnovaly samochvále u příležitosti osmnáctin TV Nova, pletou si pojmy a dojmy a tak nelze očekávat, že by v dohledné době OPRAVDU dospěly - a obávám se, že nic takového je nepotká ani v jakékoli jiné době. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • V pořadu se do roku 2013 vystřídalo 19 moderátorů, a to Zbyněk Merunka, Stanislava Wanatowiczová, Eva Jurinová, Martin Severa, Martina Kociánová, Jitka Obzinová, Nicol Lenertová, Lucie Borhyová, Karel Voříšek, Jana Adámková, Pavel Zuna, Mirka Čejková, Pavla Charvátová, Pavel Dumbrovský, Rey Koranteng, Michaela Ochotská, Petr Suchoň, Renáta Czadernová a Markéta Fialová. (chleba24)
  • Moderátor pořadu Karel Voříšek byl ze své posice dne 20. října roku 2012 stažen, a to kvůli obvinění, že jako předseda fakultního Socialistického svazu mládeže donášel Státní bezpečnosti, z čehož ho v knize „Náměstí Krasnoarmějců 2. Učitelé a studenti FF UK v období normalizace“ (2012) obvinili studenti této školy. Dle vedení TV Nova se po očištění svého jména soudní cestou bude moct vrátit. (JoranProvenzano)
  • Krom každodenního vysílání je vysílán i Silvestrovský speciál pod názvem Silvestrovské Televizní noviny. (fabecc1222)

Reklama

Reklama