Reklama

Reklama

Zpátky do školy

(seriál)
Trailer 1
USA, (2009–2015), 41 h 26 min (Minutáž: 22–29 min)

Tvůrci:

Dan Harmon

Hrají:

Joel McHale, Gillian Jacobs, Danny Pudi, Donald Glover, Alison Brie, Yvette Nicole Brown, Chevy Chase, Ken Jeong, Jim Rash, Shelby Rabara, Twink Caplan (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(110)

Jeff Winger, právník, jehož diplom byl zrušen, musí zpět do školy, konkrétně na veřejnou vysokou školu v Greendale. Stává se členem studijní skupiny, do které také patří Pierce, sexista důchodového věku, Britta, mladá atraktivní žena s nízkým sebevědomím, Shirley, čerstvě rozvedená afroameričanka, Abed, závislák na popkultuře, Annie, mladá perfekcionistka a Troy, bývalá středoškolská fotbalová hvězda. Co taková skupina dokáže předvést, se brzy uvidí. (TV Nova)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (537)

nirvana91 

všechny recenze uživatele

Prvá séria - zo začiatku som sa dostávala do toho prostredia, ľudí a hlavne ich zvláštnych a rôznorodých charakterov. Potom však prišla už presne nešpecifikovaná scéna po pár zhliadnutých dieloch, kedy u mňa nastal zlom a tento seriál sa mi vštiepil do srdca. Spolu s celou "Jeffovou" Study Group. Druhá séria na moje veľké sklamanie započala nejako divne, niečo mi tam stále chýbalo, boli tam fóriky, boli to tí istí ľudia ale nemalo to tú iskru.. (too much community?).. našťastie to takto u mňa fungovalo len do polky série a potom to zase začalo naberať tie staré dobré kvality :) Paintball na konci, klasika. Tretiu sériu mám rozpozeranú, ale čo pozriem, to mi spraví úsmev na tvári. SUPER, len tak ďalej :) ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Povedené dvacetiminutovky se zvláštním typem humoru, který vypadá místy až naivně dětsky. Pak ale najednou přijde Chevy Case nebo Chang a práskne do toho takovou neskutečnou černou bombu... Záleží ale díl od dílu - někdy se jedná o nadprůměrné až geniální náměty (kuřecí mafie), jindy je to takové nicneříkající proplouvání. Každopádně skvěle namixované charaktery. Ooh, that's nice. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

"Men is evil!" Dajte konečne Alison Brie Emmy! —- Prvé tri série za 100%. Rovnako kvalitné ako BBT alebo HIMYM vo svojich najlepších časoch; inteligentné, originálne, iné a neuveriteľne vtipné. Svojho času to bol môj úplne najobľúbenejší sitcom. Predovšetkým pre postavy Annie a Britty, toho jak s tým všetkým kontrastoval Pierce a všetkých tých (často celo-epizódových) citácií a poct. A hlavne jak to všetko drží pohromade a - zabáčajúc až na okraj crazy komédie, stále po emočnej stránke funguje. --- No a potom sa vymenil hlavný scenárista a aj keď vtipov je stále dosť a sem-tam sa podarí nejaký na úrovni starších sezón, už je to len neobratne inscenovaná nahrážka od iného tvorcu, a moje obľúbené postavy a melódia si toto nezaslúžia. --- Keď sa vrátil, už to bolo skazené, odišlo viac dôležitých hercov, nacpali tam náhradné charaktery, už to nemá príbeh (čím stráca význam postava Jeffa Wingera a v podstate všetky vzťahy), crazy komédia začala hrať prím, a slovami jedného z komentujúcich: “Nedá se nato koukat.” Nezachránia to ani vedlajšáky Brie Larson, Nathana Filliona a ostatných. Ešte omnoho horšie jak predtým. --- Posledná séria je potom podstatné zlepšenie (pretože zmizne Shirley, Jonathan Banks, značná časť trapností, a nájde si to jak keby nový formát), už je to po tých rokoch ale skrátka iný seriál... S01: 100%, S02: 100%, S03: 100%, S04: 70%, S05: 55%, S06: 80%. Obľúbené postavy: Annie, Britta, Pierce, Leonard. Obľúbená epizóda asi gangsterská. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Dokonale sestavená skupinka všech barev a každého vyznání, se kterou si není radno zahrávat, pokud máte spadeno na jejich studovnu. S touhle partičkou bych se klidně vrátil do školy, protože je s ní neuvěřitelná sranda. Opravdu skvěle postavený seriál, který je chytrý a přitom hodně vtipný a něco jako prolejzačku z dek nebo paintballovou řežbu ve škole v jiných seriálech těžko uvidíte. A opět tu je jedna postava, která tak trochu vybočuje - tím správným směrem a to je Abed. První díl se mi moc nezamlouval, říkal jsem si, že půjde o průměrný seroš, ale dal jsem tomu šanci a vida, bylo to jako droga, kdy jsem chtěl vidět další a další díl a u znělky se mi chtělo vždycky tancovat. ()

Skrk 

všechny recenze uživatele

Mám za sebou sice teprve první řadu, ale jsem si jist, že se jedná o jeden z nejgeniálnějších seriálů, kde nechybí popkulturní, rasistické (miluju Señora Changa!) i sexuální narážky. Postava Chevy Chase je neskutečně vtipná a Jeff je tak charismatická postava, že kdybych byl gay, zbalil by mne na svůj úsměv. Ale co to plácám, všechny postavy jsou skvělé. http://www.youtube.com/watch?v=j25tkxg5Vws ()

Galerie (2 047)

Zajímavosti (199)

  • Herec, který hraje Abeda, Danni Pudi, je ve skutečnosti poloviční Polák a mluví plynně polsky. (Zuzyzss)
  • Tvorca seriálu Dan Harmon bol spoluzakladateľom Channel 101. Mnoho hercov, ktorí sa objavili v seriáli, sa taktiež objavil na Channel 101, vrátane Jacka Blacka, Drew Carey, Roba Corddryho, Chevy Chase, Donalda Glovera, Joela McHaleho, Johna Olivera, Patton Oswalt a DC Piersona. (David_SVK)

Související novinky

Stranger Things, Bladea a další čekají odklady

Stranger Things, Bladea a další čekají odklady

07.05.2023

Stávka scenáristů je momentálně v plném proudu. O tom, proč a za jakých okolností vznikla, jsme vás informovali před pár dny, nyní už ale navíc známe i prvních několik obětí této nepříjemné situace.… (více)

Co chystají tvůrci třetích Avengers?

Co chystají tvůrci třetích Avengers?

12.07.2018

Bratři Anthony a Joe Russo se díky dvěma velebeným marvelovkám Captain America: Návrat prvního Avengera a Captain America: Občanská válka dostali rychle do povědomí většiny filmových diváků. Za… (více)

Donald Glover si zahraje mladého Landa

Donald Glover si zahraje mladého Landa

22.10.2016

Letos v prosinci nás čeká Rogue One, první hraný spin-off Star Wars, a v květnu 2018 z hlavní ságy vybočíme znovu. Phil Lord a Chris Miller (21 Jump Street, Lego příběh) chystají sólový film s mladým… (více)

Reklama

Reklama