Reklama

Reklama

Oblast 51: Pravda nebo fikce?

  • USA Area 51: Fact or Fiction (více)
Ukázka z filmu

Co se v Oblasti 51 odehrává? Toto vyšetřování odhaluje dosud neznámé skutečnosti o supertajné letecké základně. Nejvyspělejší satelitní technologie nám umožní nahlédnout do útrob místa, jehož existenci vláda Spojených států stále popírá. Náš tým stráví 24 hodin zkoumáním důmyslného systému bezpečnosti i atmosféry strachu, které tuto odlehlou pouštní oblast obklopují. Naši vyšetřovatelé odkrývají pravdu kolem testování letadel, nejpřísnějšího utajení, k jehož zachování jsou všichni pracovníci základny zavázáni. Oblast 51 je nejostřeji hlídané a zároveň nejzáhadnější vládní zařízení. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Jamper

Jamper (hodnocení, recenze)

Zbytečný dokument o ničem , bývalý zaměstnanec tam řeken co nechcete slyšet ale to co by jste chtěli slyšet tam ani neřekne bo ten vocas co se ho ptá co by lidi zajímalo se ho stejně na to nezeptá . Začátek vypadá že se dozvíte to co chcete a nakonece se dozvíte že tam vás pozoruje ochranka uvidíte stíhačky které snad viděl každý a velký plot  to je vše .

Solace

Solace (hodnocení, recenze)

Dokument,který nic neřekne,který nic neodhalí a nic neprozradí.Dozvíte se jen,že oblast 51 existuje,kde se nachází a tím to končí.

Freemantle

Freemantle (hodnocení, recenze)

Na internetu jsem našel stránky, kde se mj. nabízí k prodeji podložky pod myš, které obsahují identické obrázky (screenshoty) z tohoto filmu. Tak nevím, možná je celý tento dokument fikce (nasvědčoval by tomu i fakt, že "bývalý zaměstnanec", který nechtěl zviditelnit jméno, tvář, ani hlas, přesně popsal jak dlouho a mezi kterými lety v Oblasti 51 pracoval. Což mě vede k zamyšlení, že si tímto vlastně podepsal ortel a měl by s největší pravděpodobností po odvysílání tohoto dokumentu v USA "zmizet" v jednom z mnoha černých "vládních" Fordů). Nebo že by byla pravda někde tam venku?

Reklama

Reklama