Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý manželský pár (Sarah Shahi, Milo Ventimiglia) má veľa problémov po strate ich syna. Aby to nestačilo, život im začne komplikovať aj záhadná návštevníčka. Je ňou vystrašené dievča, ktoré o sebe tvrdí, že prežilo autonehodu a teraz ju prenasledujú záhadní maskovaní muži. Tí krátko po jej príchode prichádzajú do domu a začína sa desivá hra na mačku a myš! (Kadas97)

(více)

Recenze (88)

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Zlý to není, jen je to takový z těch filmů, které z principu moc nemusím. A kdybych vysvětloval proč, tak bych spoileroval. Souvisí to s koncem. Ten je zde oproti jiných podobným filmům uvěřitelnější. A ani není tak překvapivý, po předešlých zkušenostech jsem si říkal, jestli nepřijde něco podobného. Ze začátku je to celkem nudný, pak místy i celkem napínavý. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Takle nějak by měl přesně vypadat správnej Home Invasion. Pohodová hlavní dvojka, mělo to v sobě hlubší pointu a i když měli pozemky rozdrbaný daleko od sebe a dost se běhalo tak to neztratilo na atmosféře a spoustu momentů to mělo těch pravejch, kdy čekáme v napětí co se stane. Pak přišel okamžik, kterej jsem doufal, že se nestal, ale náhle to přebili ještě něčím silnějším. I když ten projev se občas zdál takovej béčkovej, tak se mi to nakonec líbilo. ()

Reklama

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Prekvapivý koniec posúva celý príbeh do úplne inej roviny, čím sa Static stáva niečim iným než sa nám snaží počas takmer celej stopáže naznačovať. O to viac v závere diváka zamrazí....niekoho pozitívne niekoho negatívne. Ja som mal z konca síce rozporuplné pocity, ale dojem z videného som mal viac než dobrý. Z jeho atmosféry obzvlášť. ***/**** ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Spousta lidí se u spousty podobných filmů vždycky otírá o ono oblíbené "nelogické chování postav". Tady bych to chování nazval spíš rovnou dementním, hlavně co se Jonathana týče. Ale na druhou stranu kdyby se ve filmu všichni nechovali dementně, žádný by ani nevznikl, nebo by se jeho děj ubíral úplně jiným směrem. Kdyby třeba manželé do baráku nepochopitelně nepustili tu nesympatickou blondsku. Nebo kdyby Jonathan baseballkou důkladně dorazil každého maskovance, který se už složil na zem. A umíte si představit, že byste zdrhali o život a přitom se drželi se svou polovičkou za ruce? Tohle filmové klišé je přímo megablbé. Atd atd. No. Ale tohle všehno je tentokrát úplně nepodstatné, hoďte to za hlavu. Proč? Vydržte do závěrečné pointy a uvidíte, jak si s váma rejža hezky vytře zadek. A úplně blbé to rozuzlení přitom není. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Tradičné home invasion jemne šmrncnuté stalkerovským trilerom. Našťastie je to krátke a plusom je i zaujímavá banda s plynovými maskami v čele so Sarou Paxton. Ústredný pár pomerne nesympatický a pácha jedno nelogické zverstvo za druhým. Naopak, kladne hodnotím koncovku, ktorá je značne prekvapivá a zaskočení zisťujeme, že sme sa celý čas v skutočnosti pozerali na úplne iný žáner. Vďaka twistu zvyšujem z pôvodne plánovaných 40% na šesťdesiatku. A gratulujem ku genialite niektorým miestnym užívateľom, ktorí tvrdia, že to čakali. Ja som to teda nečakal ani náhodou. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama