Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři lidé beznadějně uvíznou v chatce uprostřed hlubokých lesů. Každý z nich směřoval jinam a každý se tu objevil z jiného důvodu. Nedostatek jídla a vody je nutí jednat. Postupně ale zjišťují, že něco není v pořádku. Zvláštní sny jim ukazují cosi z jejich života a přes vzájemnou odlišnost nakonec zjistí, že toho mají společného víc, než je na první pohled zřejmé. (Teabag)

(více)

Recenze (129)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Geny jsou svině a krev není voda, v boudě jak v klíně, bude tě škoda.“ Honění se za vlastním ocasem je zajímavé, neb všichni sice jsou ve stejné prdeli i boudě, ale tak nějak každý na jiném zájezdu. A navíc kolem běhá vzteklá nazi fretka. NAVIGAČNÍ OKÉNKO: [][] Pro lepší orientaci. Vyraz odhodlaně, udržuj směr a... home, sweet home? Zase chajda a v ní rajda, uťápnutá slušňačka a zádumčivý zálesák s fakt velkou sekyrou. A co to běhá kolem boudy, jak vzteklá nazi fretka?  Co teď? Co by. Vyraz odhodlaně, udržuj směr... [][] Asi takhle. Z efektu motýlích křídel dělají trhací kalendář a promýšleno do důsledků by se z toho člověk musel zjevit, ale bouda (na diváka) se mi líbila, i hrocení situace, rozplétání přediva času a brnkání na struny lidské existence. Viděno 2012. Déjà vu 2024. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Spoilerový komentář: Do doby, než začnou všechny tři hlavní postavy odkrývat karty, se jedná o docela zajímavý snímek, kdy po celou dobu cítíte, že ve vzduchu visí něco divnýho. Ještě i samotné rozuzlení zápletky stojí docela za to, poté se však film zvrtne v jeden velký kýč, na jejímž konci se už na sebe všichni usmívají, jak to dobře vymysleli :) Ale i tak jde o celkem fajn film, se sympatickými herci (Sara Paxton je prostě sympoška hadr :) a dobře zvolenými exteriéry navozujícími až blairwitchovskou atmosféru. ()

Reklama

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Mystery, které je napínavé, není problém najít. Ale aby nemělo nesmyslnou pointu, to už je mnohem složitější nalézt takový film. Kdysi taková mystery točil Shyamalan, než zblbnul. Heller stvořil výbornou atmosféru. Scénář dává smysl a až do poslední chvíle ponechává diváka při spekulacích, co se vlastně stalo. Kdo z nás by nechtěl trezor s druhou šancí? No jasně, v Pacmanovi je možný nejen automatický přechod z jednoho okraje na druhý, ale i reset. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Podle mě jedna z nejoriginálnějších žánrových záležitostí s perfektní kamerou a zápletkou, která se plynule vyvíjí, což zase není poslední dobou zvykem. Režie navíc nechává člověka po celou dobu v nejistotě a já si čím dál tím intenzivněji pokládal otázku, co má trojice lidí zavřených v chatě společného. A vysvětlení mě pak mile překvapilo. No možná že na to mnozí jiní přišli už v půlce filmu, ale já prostě ne. Na režisérskou prvotinu překvapivě slušné. 80% ()

stration 

všechny recenze uživatele

Za málo peněz celkem hodně muziky. Hlavním důvodem pocit, který film navozuje. Celkem příjemná nejistota, postupně odhalující se další střípky skládačky, celkem sympatičtí herci a dobrá hudba. Pointa je také celkem zajímavá, ikdyž ke konci zbytečně natahovaná, aby to vyšlo aspoň na hodinku a půl. Pro mě jednoznačně koukatelný film, kterýmu na hodnocení rád trochu přidám. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Keď Jody (Sara Paxton) ukázala etiketu značky výrobcu svojej vesty spolu s peniazmi, aby ukázala, z ktorého roku pochádza, na oboch bol rok 1984. O chvíľu neskôr však tvrdí, že pochádza z roku 1985. (misterz)

Reklama

Reklama