Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři lidé beznadějně uvíznou v chatce uprostřed hlubokých lesů. Každý z nich směřoval jinam a každý se tu objevil z jiného důvodu. Nedostatek jídla a vody je nutí jednat. Postupně ale zjišťují, že něco není v pořádku. Zvláštní sny jim ukazují cosi z jejich života a přes vzájemnou odlišnost nakonec zjistí, že toho mají společného víc, než je na první pohled zřejmé. (Teabag)

(více)

Recenze (129)

oLí 

všechny recenze uživatele

Víc než paráda a zase film, o kterém jsem nic netušil a o to víc jsem hltal to, kudy se postupně děj ubíral a s jakými odhaleními přicházel. Kdo má rád atmosféru, mysteriozno a vystačí si i s pár herci a jednou chajdou, tak neůže bejt zkalmán. Nenudil jsem se ani na chvíli a cca v půlce jsem i v jednu v noci z pozice vleže vstal a celý zbytek filmu proseděl na gauči, jak mě to probralo :) Potěšil i závěř, přestože filmy zahrávající si s podobnou myšlenkou bývají nelogické, tady to tvůrci ustáli se ctí. Plus jako bonus Scott Eeastwood, kterej byl uz v šestadvaceti celej fotr. 8/10 ()

Hoyt 

všechny recenze uživatele

Objektivně asi za tři ale tu atmosféru a tajemno jsem si neuvěřitelně zamiloval a uvítal bych klidně delší prosřední pasáž. Scott Eastwood je velmi přesvědčivý a Sara Paxron je ozdobou celého snímku. Ještě musím pochválit výbornou kameru, zneklidňující hudbu a prostory. Mínus je bohužel konec. Ani tak pointa jako jeho způsob natočení ale i tak převládá veliká spokojnnost. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Do takových 25 minut před koncem to funguje dobře, je to napínavé, člověka zajímá, co se děje a kde to proboha jsou, jak se tam dostali a pomalu se toho odhaluje víc a víc... Postupně tu postavy mezi sebou prohodí několik teorií, kde jsou (takže se dá čekat, že to tak nebude), no a pak přijde pointa a bum - SPOILER časová smyčka KONEC SPOILERU. Já nevím, jestli jsem od toho nečekal moc, protože ono to i na víc mělo, ale tohle mi prostě přijde jako kdyby nad tím nikdo nechtěl moc přemýšlet, tak do toho dal jedno z nejlehčích možných vysvětlení. Nutno ale uznat, že když už to tam je, tak to využívá celkem dobře a chytře, ale já jsem si čekal něco víc... A to s tím trezorem je sice zajímavý, ale je to tam jenom proto, že to tam je, ale nějaké vysvětlení v tom, jak je to vůbec možné, tam není. Já nevím, film je to dobrý, to rozhodně, ale s tím, jak se to vyvíjelo, jsem čekal nějaké zajímavější vysvětlení... No, na víc jak silné 3* to ve finále nevidím. Navíc místy je to až moc ukecané. Btw, tenhle film děj složitý nemá, tak jsem tak nějak doufal, že se tu neobjeví někdo, kdo by se v tom všem ztratil a co nevidím - POMO to nepochopil. A navíc tohle je hlavně sci-fi, horor moc ne. Nakonec tu čtvrtou hvězdu přece jenom dám, ono udržet nějak napětí po celý film, když se to vlastně odehrává na jednom a tom samém místě je fuška a tenhle film to vlastně dokázal. Takže za 4* ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy tohto typu. Mysteriózne. Kedy celý film netušíte o čo ide a nedesia vás žiadne príšery ale zvláštne javy a okolnosti. S hereckým obsadením som bol spokojný. Navyše dívať sa na mladého Eastwooda je ako keby ste sa dívali na starší film s jeho otcom. Nezdedil len jeho podobu ale aj herecký talent. S pomalším začiatkom príde neskôr prekvapujúci stred, ktorý je najlepšou časťou filmu. Keď sa dozviete o hlavných postavách niečo prekvapivé, nečakáte že sa o pár minút dozviete ešte niečo horšie. Záverečné zhodnotenie: Príjemné prekvapenie. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

I když mi místy přišlo, že je to odhalování souvislostí trochu křečovité, musím jinak uznat, že se mi snímek docela líbil a byl jsem zvědavý na to, jak se to celé vyvine. Herecky je to dobře obsazené a všichni mladí herci dělají, co mohou. Anonymní, uzavřený prostor tomu ještě přidává velmi dobrou atmosféru. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Keď Jody (Sara Paxton) ukázala etiketu značky výrobcu svojej vesty spolu s peniazmi, aby ukázala, z ktorého roku pochádza, na oboch bol rok 1984. O chvíľu neskôr však tvrdí, že pochádza z roku 1985. (misterz)

Reklama

Reklama