Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři lidé beznadějně uvíznou v chatce uprostřed hlubokých lesů. Každý z nich směřoval jinam a každý se tu objevil z jiného důvodu. Nedostatek jídla a vody je nutí jednat. Postupně ale zjišťují, že něco není v pořádku. Zvláštní sny jim ukazují cosi z jejich života a přes vzájemnou odlišnost nakonec zjistí, že toho mají společného víc, než je na první pohled zřejmé. (Teabag)

(více)

Recenze (129)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Podle mě jedna z nejoriginálnějších žánrových záležitostí s perfektní kamerou a zápletkou, která se plynule vyvíjí, což zase není poslední dobou zvykem. Režie navíc nechává člověka po celou dobu v nejistotě a já si čím dál tím intenzivněji pokládal otázku, co má trojice lidí zavřených v chatě společného. A vysvětlení mě pak mile překvapilo. No možná že na to mnozí jiní přišli už v půlce filmu, ale já prostě ne. Na režisérskou prvotinu překvapivě slušné. 80% ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Dobrý film, na klasické dobré tri hviezdičky. Zhruba od tretej minúty je jasné ako to všetko dopadne a potom čo už sa za posledných dvanásť rokov natočilo (podporený nedávno zhliadnutým Static, tiež so Sarou Paxton, hrajúcim mojej predtuche do karát), som len sklamane pozeral, že to inak ani dopadnúť nemôže. A predsa to bolo inak. Síce nie úplne, ale boli tam rozdiely a pár narážok a detailov ma vyslovene potešilo (štát?rok?). 65% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

I když mi místy přišlo, že je to odhalování souvislostí trochu křečovité, musím jinak uznat, že se mi snímek docela líbil a byl jsem zvědavý na to, jak se to celé vyvine. Herecky je to dobře obsazené a všichni mladí herci dělají, co mohou. Anonymní, uzavřený prostor tomu ještě přidává velmi dobrou atmosféru. ()

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Kudos PetaBlackovi že mi to doporučil. Spíš než horor mysteriózní povídka s pointou (pointami) roztažená na celovečerní formát. A to bude moje hlavní výtka. Na ploše třiceti minut by to půosbilo mnohem líp. Hned na začátku varování. Nelezte na CSFD, Livingdead prokecl pointu a pokud jeho komentář přečtete, nemá cenu se na ten film dívat. A proč by jste se vlastně na něj měli dívat? Jedna chata, 3 navzájem se neznající osoby a rozplétání může začít. Opravdu nečekejte nějaké klasické hororové propriety. Neleknete se ani jednou, bát se budete akorát chvíli na začátku. Ale hlavní důvod je právě ta pointa, kterou prostě neodhadnete. Už první pointa po první půlhodině vás překvapí. Ta druhá vás už vcelku smete. No a třetí, která už se dá odvodit, naprosto uzemní. Velmi originální, velmi chytré, velmi zajímavé. Škoda té délky. 7/10 ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočťák od soudných tvůrců   aneb jak by řekl František Peterka: Nebudem se pouštět do žádnejch větších akcí.  Svítat mi začalo poměrně brzy, ale přesto jsem byl zvědavý na rozhřešení.  . Ač je pak celá tahle jednohubka vhodná i na malá prkna, co znamenají svět, herecky  by si  tahle parta neškrtla ani v regionálním divadle, ale opět se tu projevila soudnost pánů tvůrců a do složitějších dialogů se nám nikdo příliš nepouštěl. Příběh tak plyne bez větších faux pas až do svého konce a tady se přiznám, že jsem byl zase jednou příjemně překvapen pozitivním a vlastně kouzelným  završením. A tak i za to kokinko v úvodu a na konci trochu nadhodnotím a za čtyřhvězdí! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Keď Jody (Sara Paxton) ukázala etiketu značky výrobcu svojej vesty spolu s peniazmi, aby ukázala, z ktorého roku pochádza, na oboch bol rok 1984. O chvíľu neskôr však tvrdí, že pochádza z roku 1985. (misterz)

Reklama

Reklama