Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři lidé beznadějně uvíznou v chatce uprostřed hlubokých lesů. Každý z nich směřoval jinam a každý se tu objevil z jiného důvodu. Nedostatek jídla a vody je nutí jednat. Postupně ale zjišťují, že něco není v pořádku. Zvláštní sny jim ukazují cosi z jejich života a přes vzájemnou odlišnost nakonec zjistí, že toho mají společného víc, než je na první pohled zřejmé. (Teabag)

(více)

Recenze (129)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy tohto typu. Mysteriózne. Kedy celý film netušíte o čo ide a nedesia vás žiadne príšery ale zvláštne javy a okolnosti. S hereckým obsadením som bol spokojný. Navyše dívať sa na mladého Eastwooda je ako keby ste sa dívali na starší film s jeho otcom. Nezdedil len jeho podobu ale aj herecký talent. S pomalším začiatkom príde neskôr prekvapujúci stred, ktorý je najlepšou časťou filmu. Keď sa dozviete o hlavných postavách niečo prekvapivé, nečakáte že sa o pár minút dozviete ešte niečo horšie. Záverečné zhodnotenie: Príjemné prekvapenie. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

New Hampshire? Wisconsin? Nebo snad Jižní Dakota? Kdepak, tahle trojice se nachází v 51. státu USA - v Prdeli a jejím guvernérem je prodavač za pokladnou, co čte jakoby náhodou knihu s názvem „A Timescape“.. Zajímavá, patřičně mysteriózní zápletka o činech a jejich důsledcích, kterou sráží otálení hlavních hrdinů s položením si klíčových otázek, prkennost mladého Clinta či třeba tragikomicky natočená scéna leteckého bombardování. Píseň při úvodních titulcích (Stellastarr - My Coco) byla na Vejdi nikam asi to jediné, co mi utkví v paměti.. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Propracované Mysteriózní thriller/drama. Série nešťastných událostí svede malý vzorek lidí na podivné místo ze kterého, jak se zdá, není vůbec lehké se dostat. Atmosféra je ponurá, herci jsou dost dobří a zdá se, že je pojí něco nevysvětlitelného, což se v průběhu pomalu rozkrývá. Přestože, dílo působí od začátku velice komorně a nízkorozpočtově, nakonec je výsledek senzační. K mému překvapení i celkem překvapivá a originální zápletka. 79% ()

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Kudos PetaBlackovi že mi to doporučil. Spíš než horor mysteriózní povídka s pointou (pointami) roztažená na celovečerní formát. A to bude moje hlavní výtka. Na ploše třiceti minut by to půosbilo mnohem líp. Hned na začátku varování. Nelezte na CSFD, Livingdead prokecl pointu a pokud jeho komentář přečtete, nemá cenu se na ten film dívat. A proč by jste se vlastně na něj měli dívat? Jedna chata, 3 navzájem se neznající osoby a rozplétání může začít. Opravdu nečekejte nějaké klasické hororové propriety. Neleknete se ani jednou, bát se budete akorát chvíli na začátku. Ale hlavní důvod je právě ta pointa, kterou prostě neodhadnete. Už první pointa po první půlhodině vás překvapí. Ta druhá vás už vcelku smete. No a třetí, která už se dá odvodit, naprosto uzemní. Velmi originální, velmi chytré, velmi zajímavé. Škoda té délky. 7/10 ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Geny jsou svině a krev není voda, v boudě jak v klíně, bude tě škoda.“ Honění se za vlastním ocasem je zajímavé, neb všichni sice jsou ve stejné prdeli i boudě, ale tak nějak každý na jiném zájezdu. A navíc kolem běhá vzteklá nazi fretka. NAVIGAČNÍ OKÉNKO: [][] Pro lepší orientaci. Vyraz odhodlaně, udržuj směr a... home, sweet home? Zase chajda a v ní rajda, uťápnutá slušňačka a zádumčivý zálesák s fakt velkou sekyrou. A co to běhá kolem boudy, jak vzteklá nazi fretka?  Co teď? Co by. Vyraz odhodlaně, udržuj směr... [][] Asi takhle. Z efektu motýlích křídel dělají trhací kalendář a promýšleno do důsledků by se z toho člověk musel zjevit, ale bouda (na diváka) se mi líbila, i hrocení situace, rozplétání přediva času a brnkání na struny lidské existence. Viděno 2012. Déjà vu 2024. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Keď Jody (Sara Paxton) ukázala etiketu značky výrobcu svojej vesty spolu s peniazmi, aby ukázala, z ktorého roku pochádza, na oboch bol rok 1984. O chvíľu neskôr však tvrdí, že pochádza z roku 1985. (misterz)

Reklama

Reklama