Reklama

Reklama

Elizabeth Halseyová (Cameron Diaz) je učitelka, která by z chování dostala přinejmenším dvojku. Je sprostá, zlá a chová se naprosto nevhodně. Pije, bere drogy a nemůže se dočkat, až si najde dobře situovaného muže, který se o ni postará a ona bude moci svou kariéru učitelky definitivně opustit. Když se s ní rozejde její snoubenec, vymyslí plán, jak získat jeho bohatého a pohledného náhradníka (Justin Timberlake) – o jehož přízeň soupeří se svou přehnaně aktivní kolegyní Amy (Lucy Punch) – ale zjišťuje, že je místo toho nucena bránit se snahám obhroublého učitele tělocviku (Jason Segel). Elizabethiny bizarní plány a jejich bláznivé následky šokují její studenty, spolupracovníky a dokonce i ji samotnou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (871)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Slibuju že už nebudu psát o tom jak nám Cameron Diaz stárne. V tomto filmu navíc by se o ní ani nedalo říct že by byla nějakou sexy kočkou. Film má trošku nastavený mustr jako například chlastající Santa je úchyl. Jen tady prostě někoho napadlo že by nebylo špatné natočit film o učitelce, která kouří trávu, pouští v hodinách filmy a která má jako životní sen udělat si nová prsa. Ulítlost tedy ano. Bohužel směšných scénech je pomálu, přestože jak sami čtete úrodná půda pro ně rozhodně přichystaná je. Z hereckého osazenstva nikdo nepředvádí nic. Justin vyloženě slabý. Nevím co jej nutilo brát takto pitomou roli. Konec samozřejmě příjemný, přecejen donášení na kolegyni musí být po zásluze potrestáno. 50% ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Docela povedená žánrovka, která mě potěšila jak sama o sobě, tak mnoha odkazy na mé oblíbené Freaks and Geeks (jak personální tak tématické či doslovné). Nevzpomínám si, kdy by mi byla naposled Cameron Diaz tak sympatická, tahle mrcha ji slušela ohromně... Nic světoborného, ale na ukrácení odpoledne byste rozhodně mohli vybrat hůř... 60% ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Jako dycky, když si u něčeho přečtu námět a pak se začnu těšit. Nevyužitý potenciál!!! Postava Cameron Diaz je sice "sympaťanda" (a taky jediná sympatická postava v celém filmu...Bože, zakažte Segelovi hrát), ale pořád si drží to svoje "I´m a bitch" až zbytečně na uzdě (děsná škoda). Kdyby byla alespoň o jednou tolik větší sviní, než jakou tu předvádí, možná by to vytáhla i na tři hvězdy a ještě by jí člověk odpustil ty vrásky (který takhle byly na celym filmu tím nejzábavnějším). Holt nevyužitý potenciál je svinstvo nejvyššího kalibru... ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Po roli v Masce snad nejvýraznější učitelka Cameron Diaz. Spolehlivě utáhla celý film a byla fuckt dobrá potvora. S bývalým milencem Timberlakem vytvořili roztomilou dvojku s totálním antijiskřením, až by jeden nevěřil, jak jim to mohlo kdy klapat. Už jsem ji chtěla po nedávném skoro fiasku (Zelený sršeň) zařadit mezi trapky, co moc nesledují osobní kalendář, ale scéna v myčce aut ji vystřelila opět na výsluní. Dokonce tak, že kromě padání chlapů všech kategorií k nohám, se musely i ještěrky mlsně olizovat až k ocasu. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 5.8/10] | me: Veľmi jednoduchá zábava s prvkami kvalitného humoru, ktoré držia tento film nad vodou. Celkovo nič výrazné, často nudné a priamočiare ako to už pri týchto komédiách býva,... ale ako som už spomenul - miestami prekvapí kvalitnými perlami, ktoré sa našťastie vracajú v pravidelných intervaloch a tak udržia pozornosť počas celého filmu a zabezpečia celkový pocit jednoduchej pohody. Neublíži a ako komédia na pracovný štvrtok určite postačí. I tell you what I know. A kid who wears the same gymnastics sweatshirt three days a week isn't getting laid until he's 29. that's what I know. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (12)

  • Zhruba v 83. minutě filmu proběhne scéna, kdy Kirk (Eric Stonestreet) utrhne zrcátko z auta a odhodí ho pod zaparkované auto. V následujících scénách je ale zrcátko před autem. (masekjc)
  • Rottentomatoes.com dává filmu 44 kladných procent. (Terva)

Související novinky

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

04.07.2012

...anebo vůbec nevzniknou. To říká Dan Aykroyd, který je hlavním hybatelem projektu. Musí se mu nechat, že je optimista a hlavně vytrvalec – o Ghostbusters 3 mluví zhruba od počátku věků a několikrát… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Reklama

Reklama