Reklama

Reklama

Elizabeth Halseyová (Cameron Diaz) je učitelka, která by z chování dostala přinejmenším dvojku. Je sprostá, zlá a chová se naprosto nevhodně. Pije, bere drogy a nemůže se dočkat, až si najde dobře situovaného muže, který se o ni postará a ona bude moci svou kariéru učitelky definitivně opustit. Když se s ní rozejde její snoubenec, vymyslí plán, jak získat jeho bohatého a pohledného náhradníka (Justin Timberlake) – o jehož přízeň soupeří se svou přehnaně aktivní kolegyní Amy (Lucy Punch) – ale zjišťuje, že je místo toho nucena bránit se snahám obhroublého učitele tělocviku (Jason Segel). Elizabethiny bizarní plány a jejich bláznivé následky šokují její studenty, spolupracovníky a dokonce i ji samotnou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (871)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Některé chvilky pobavily velmi dobře, jiné byly naopak docela ujetě trapné. Nicméně tato komedie dokáže zaujmout, když už ne originálním příběhem, tak hereckým obsazením a humorem. Cameron Diaz je pro podobné role jak dělaná a potěší i účast himymovského Jasona Segela. Zdejších 60% je určitě zasloužených. 60% ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobrá komedie, na kterou se mi kvůli Cameron Diaz nechtělo. Nemusím totiž ty usměvavé a pitomoučké panenky, jimiž si vystavěla kariéru. Tady ale za "sexbombu" není = Hurá! Je drzá, vulgární, pochlastávající mrcha, které jde v první řadě o peníze a v druhé řadě o sebe, a kterou bez kruhů pod očima nikdo pěkně dlouho neviděl. Zkrátka ideální neotřelá postava - navíc skvěle zahraná. Ten páreček, který po půlhodině znechuceně odešel z kina, tohle asi nečekal. Ano, většina humoru vychází z konfliktu hrdinky s "normálním" zbytkem světa, ale přistupte na tu hru a budete se bavit. Dočkáte se navíc i povedené scény, kdy učitelka jednomu z žáků vysvětluje, proč o něj jeho vysněná dívka nemá zájem, říká mu to bez příkras, drsně, ale pravdivě. Zamrzelo mě ovšem, že film, který celou dobu kašlal na klišé, skončil tím nejpředvídatelnějším možným koncem. A body ubírám i za zbytečnou a trapnou postelovou scénu. Pro Úču mi z toho vychází slabší čtyři hvězdy, což je vlastně něco jako známka 2-. A za takovou jsem byl vždycky rád. ()

Reklama

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Sama som prekvapená, že ma to celkom bavilo! V záplave predvídateľných romantických komédií, z ktorých 98% stejne nepozerám, vždy osvieži nejaká, kde je hlavnou postavou poriadna potvora - ktorej čoskoro začnete nadržiavať už len preto, že je taká "pravá od Mattela" a jej sladučkú kolegyňu s radosťou pošlete do prdele :-) ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Tak podle komentaru zde jsem cekal buhvico a zaroven ledascos.. A ac film v nekterejch aspektech skripe a prvni pulka je zajimava, posleze to cele upadne do lehke letargie a konec je neprekvapujici a klasicky hollywoodsky, musim priznat, ze jsem se naramne bavil. Na Cameron uz je videt naka ta vraska navic a i dle meho soudu lehka plastika v obliceji, ale tahle role ji vylozene sedla. Jeji postava je z pocatku desiva, ale na konci ji nelze nefandit. Dobra oddychovka na jedno skouknuti, ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

vypnite mozog a choďte na to v piatok večer do kina a myslím, že nebudete ľutovať, lebo uvidíte stále sexi ukážkovú bič cameron, podivínsky kolektív učiteľov a žiakov, ľahko retardovaného timberlakea smiešne tancujúceho a spievajúceho (s úchylnou úchylkou) a sympatického a sarkastického jasona segala. a nič viac... ale ani nič menej. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (12)

  • Keď na konci telocvikár podáva hlavnej hrdinke vrece s loptami, chytí ho do ľavej ruky. V nasledujúcom zábere ho však má v pravej. (Johnny.ARN)
  • Film získal na Teen Coice Awards 201 tři vítězství. Za Nejlepší film, herečku a herce. (Terva)

Související novinky

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

04.07.2012

...anebo vůbec nevzniknou. To říká Dan Aykroyd, který je hlavním hybatelem projektu. Musí se mu nechat, že je optimista a hlavně vytrvalec – o Ghostbusters 3 mluví zhruba od počátku věků a několikrát… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Reklama

Reklama