Reklama

Reklama

Ong Bak 3

  • angličtina Ong-bak 3: The Final Battle (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Obsahy(1)

Legenda o Ong Bak 3 sa začína potom, čo Tien (Tony Jaa) stratil svoje bojové schopnosti a milovaného nevlastného otca na útese Garuda Wing počas nájazdu, ktorý viedol Jom Rachan (Saranyu Wonggrajang). Tien je privedený späť k životu s pomocou Pima (Primrata Dechudom) a Mhena (Petchai Wongkamlao) a dedinčanov z Kana Khon. Hlbokej meditácie sa naučil od Phra Bua (Nirutti Sirijanya). Po nej je Tien konečne schopný dosiahnuť 'Nathayut'. Svoje schopnosti otestuje v boji so strážcami kráľa v zlatom brnení (Supakorn 'Kijusuwan Tok'), s tajomnými zabijakmi v čiernom, a Bhuta Sangkhom (Dan Chupong). (pikto)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (121)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $14,890Tržby Celosvetovo $2,340,363Tržby za predaj DVD v USA $3,543,046 //počet predaných kusov 235,781║ 3/4 príbehu vycucané poetické polemiky filmových klenotov od Gibsona ako Apocalypto, či Umučenie Krista, takže v tomto ohľade si naložili priveliké sústo tvorcovia ktoré nemali šancu schopnejšie ucelenejšie predať v danom príbehu, taktiež tie snové sekvencie skôr škrípu než by vystužili dej, záver sa odrazu prešupne k očakávanej akčnosti ale ani zďaleka to nemalo grády predošlých dielov, škoda /45%/ ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nemuzu si pomoct, ale pride mi, ze v kazdym dalsim Tonyho filmu vypada vic priserne a tady bych mu snad dal i nejakou korunu, navic s fousama to je fakt ulet. Jinak je fajn, ze se tvurci snazi o jakejsi pribeh a neni to tak jen ve stylu ukradli mi sosku, nicmene ten pribeh je misty dost zmatenej a sem tam lehce nesmyslnej a tak nak se zapomina na souboje. Ty jsou opet na vysoky urovni, perfektne krvavy a Tony samozrejme opet ve forme, i kdyz nektery pohyby vypadaj divne. Taky musim pochvalit hudbu a obzvlast vizualni stranku, ktera je opet oproti predchozim Tonyho filmum o fous lepsi. Nicmene, proc jen 3*. Jednoduse proto, ze herci hrat neumi a tudiz by se meli drzet bojovani, jenze toho je tady desne malo a vetsinu casu vyplnujou kecy. ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

O trochu lepšie ako dvojka. Neporovnateľne horšie ako Protector. O hviezdičku horšie ako prvý diel (toto je tak na 2,5* a jednotka na 3,5* nech nemýli rovnaké hodnotenie). Tony by sa mal vrátiť do reality. Obrazne aj doslova. Historické prostredie v Ong Bak 2 a 3 mi vyslovene prekážalo a otravovalo ma. Aj všetky tie hókusy pókusy, moralizovanie a spiritualizmus. Celé mi to vôbec nesadlo. Dej slabý. Akčné scény ma po videní Tom yum goong, Okrsok 13, Bangkok adrenaline, Undisputed II a III, množstva filmov s Jackiem Chanom a Jetom Lim až tak nenadchli. Tony rozhodne neprekonal bojovou choreografiou prvé dva filmy. Keď to spočítam, akcia slušná ale nie prádna, humor takmer žiadny, scénar a dialógy katastrofa , réžia slabá, vizuál otravný, príbeh otrasný rozmýšlam či vôbec má cenu dávať 3*. Držím Tonymu palce nech konečne natočí niečo lepšie, lebo tadialto cesta nevedie. ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Jednou zde byl článek o Tonym, že se zbláznil a během natáčení se šel bez návratu proběhnout na pár dní do džungle... Myslel jsem si, že se tu někdo snaží být kdovíjak chytrý, ale po zkouknutí Ong Bak 3 tomu už opravdu začínám věřit. Víceméně se vyplatí koukat akorát na poslední půlhodinu, neboť ten zbytek je pouze a jenom o totálně zhoubovaných lidech, takže normální člověk zřejmě vůbec nebude chápat o co jde a bude si připadat jako by byl také zhoubovaný. To, co jsem ale z odpadu vyhrabal na 2*, jsou naprosto dechberoucí souboje, ze kterých by si Hollywood měl vzít příklad, a možná by mu konečně došlo, že kamera při soubojích nemá být jenom třesoucí se barevné šmouhy, ze kterých epileptik nemá daleko do záchvatu. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Když se člověk připraví na to, že to bude trochu jinej styl filmu, než očekáváme a že se spíš jedná o úplně jinej subžánr nějakejch zaklínačskejch fantasy horrorů s prvky martial arts, tak je to fakt výbornej film s naprosto geniální dojemnou, ale nakopávací hudbou, která diváka stále v pozornosti nese k závěru - pomstě, což je asi největší martial arts peklo, co jsem možná viděl. Výborný je zasazení dalšího muai thai borce Chuponga, kterej je výbornej, ale Tony je fakt jedinečnej a ještě viditelně o třídu lepší než Chupong. Masakr asi 2 stovek kaskadérů je tak strašně intenzivní mlata, že jsem nevěřil, že ty strašný "mrdy rukama" od Tonyho někteří vůbec přežili... Tony zhubl, vypustil pro mé potěšení zbraně a zapojil hlavně ruce, proti kterým se nechytá ani extra-třída Donnie Yen. Těžko porovnávat kdo co a jak, ale podle mne je tady Tony v nejlepší MA formě, co kdy byl. Přichází opět s něčím novým a nedokážu si představit, že by se ten týpek v MA mohl posunout ještě o stupínek výš ... Tohle už je pomyslný vrchol možného ... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (6)

  • Šiesty film, v ktorom si Tony Jaa a Petchtai Wongkamlao zahrali spolu. (Johnny.ARN)
  • Po dokončení Ong Bak 2 se Tony Jaa nepohodl se zástupci produkční firmy Sahamongkol Film, se kterou měl podepsanou smlouvu. Ti po něm požadovali, aby film kvůli pokrytí nákladů na natočení rozdělil na dvě části. S tím však Tony Jaa nesouhlasil a veřejně vystoupil s několika požadavky vůči Sahamongkolu. Jedním z nich bylo i ukončení smlouvy, kterou měl podepsanou na 10 let. Krátce po té se na nějakou dobu ztratil, takže se vyrojily domněnky o jeho únosu. Po nějaké době se však znovu objevil a setkal se i se Sia Jiangem, šéfem Sahamongkolu. Po této schůzi náhle zrušil všechny své požadavky a souhlasil také s rozdělením filmu. To se však podepsalo na kvalitě třetího pokračování. Ong Bak 2 i přes sestříhání uspěl díky bojovým sekvencím, a stal se v Thajsku hitem. Naproti tomu Ong Bak 3 s narychlo sepsaným scénářem, ve kterém dostal větší prostor Dan Chupong, a nově dotočenými scénami, naprosto propadl a stal se prvním Tonyho filmem od doby prvního Ong-baku, který se v Thajsku nedostal na první místo v návštěvnosti. (Raztubyl)

Související novinky

Tony Jaa zešílel. Definitivně?

Tony Jaa zešílel. Definitivně?

02.06.2010

Dejme si trochu bulváru. Koneckonců, tohle zní jako prima námět na životopisný film. Znáte Tonyho Jaa. Thajský drtič kostí, novodobý Bruce Lee, chlápek, v jehož filmech údery opravdu bolí. Každé… (více)

Reklama

Reklama