Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V této zábavné castingové show musí soutěžící přesvědčit porotu i diváky, o svých pěveckých, hereckých a tanečních schopnostech. Vítězové soutěže získají smlouvy na hlavní role Robina a Mariany v muzikálu Robin Hood. V porotě usedli Ján Ďurovčík (režisér tohoto muzikálu), Ondřej Soukup (autor hudby), Gabriela Osvaldová (autorka textů) a Michal Kocourek (producent a ředitel Divadla Kalich). Pořad moderují Martina Kociánová a Petr Vondráček. (Deco.20)

(více)

Recenze (32)

Brusinka 

všechny recenze uživatele

IMHO nemá smysl to úplně odstřelit hned na začátku. Pro lidi, co mají filmy o filmu/seriálu/čemkoliv rádi skoro stejně jako samotné filmy je to docela dobrá látka. Jsem ráda, že se tvůrci rozhodli na chvíli opustit kulisy a podívat se za ně. Do jaké míry je to autentické a jak moc je to nahrané, je sice otázka a trochu mě zklamalo, že dále budou soutěžící vybírat diváci (kdyby zůstali u dokumentárně laděného moderovaného - i když moderátoři jsou tu skoro nadbyteční - pořadu, udělali by lépe). Zatím to však vypadá docela dobře. I když kulisy studia, kde se bude boj nadále odehrávat mě trochu děsí... EDIT: Fajn, uhnulo to někam úplně jinam. Ale stále to jistí celkem talentovaní soutěžící a legendární muzikálové písně. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Dlouhý nudný moderátorský úvod - x krát soutěžní vystoupení proložené "chytrými" plky poroty - "napínavé" vyřazování v podání nudného závěrečného zmatečného porotcovského hodnocení. "Koho z vás dvou vyřadit? Zazpíval jsi famózně, ale soupeř, kterého bych chtěl vyřadit, zazpíval taky dobře. Takže tě vyřazuji..." /// Moderátorka: " Koho tedy vařazujete?" Jedna hvězda jako alternativa k široké nabídce pěveckých soutěží. Nekonkurenceschopný formát. ()

Reklama

haWranka 

všechny recenze uživatele

Zatím se mi to líbí o moc víc, než všechny Superstar a X-faktory. Možná proto, že mám opravdu ráda muzikály. A hodně velkej podíl na tom určitě má i Gábina Osvaldová a spol., jsou totiž opravdu vtipný. Nechci zatím hodnotit víc než průměrně, protože kdo ví, co se z toho vyklube s příchodem přímých přenosů. Mně totiž ta současná nenačančanost vyhovuje. ()

Queendom 

všechny recenze uživatele

Ze tří hvězdiček opravuju na dvě a to ještě vo prsa. Díly z divadla byly zajímavý, bylo to takový civilní a uvěřitelný (může bejt soutěž uvěřitelná?) a až na některý trapný a otřepaný fórky věčně soupeřícího dua Osvaldová - Soukup, to bylo prostě fajn. Vyřazovací díly jsou šílená nuda a můžou za to už všichni účinkující. Chcíplí moderátoři, nabubřelá porota i připosraný soutěžící. ()

Katarine 

všechny recenze uživatele

Sleduju to, baví mě to a nestydím se za to. Podle mě lepší než Superstar nebo X-factor. Když už nic, aspoň to není tak o vzhledu, ale o překvapivě dost kvalitních pěveckých výkonech. A porota taky mnohem lepší, než v ostatních pořadech (Ďurovčík je dobrý magor). Jen ten Vondráček mi trochu pije krev. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama