Reklama

Reklama

Hříšníci

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2021), 118 h 29 min (Minutáž: 43–59 min)

Režie:

Mark Mylod, John Wells, John Dahl, Todd Holland, Stephen Hopkins (více)

Hrají:

Emmy Rossum, William H. Macy, Cameron Monaghan, Steve Howey, Justin Chatwin, Michael Patrick McGill, Joan Cusack, Jeremy Allen White, Jane Levy (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(134)

William H. Macy hraje Franka Gallaghera, hrdého svobodného otce šesti chytrých, pracovitých a samostatných dětí. Nejsou jako ostatní rodiny, které znáte, ale ani v nejmenším se za to nestydí... (HBO Max)

Videa (67)

Trailer

Recenze (156)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Jediné opravdové charaktery jsou Fiona, Lip, Kevin a možná Ian, V, a částečně Debbie. Většina ostatních jsou jen pitvořící se karikatury jejichž chování je naprosto bez vývoje... Největší průser seriálu vidím v postavě Franka. V celé show má obrovský prostor a díky Macyho známému xichtu na sebe strhává strašně moc pozornosti, přitom je to ale ta nejplošší postava ze všech. Naprosto dvourozměrný debil kterého divák prokoukne za prvních pár dílů a pak už se jen zase a znova "baví" tím jak Frank nepřekvapí...a on opravdu nepřekvapí. Za celé čtyři série dojde jen na jeden malý nesobecký moment (který ale nakonec stejně vyšumí do ztracena) toť vše. Ve všech ostatních případech je vždy otravně průhledný a předvídatelný.... Každá série má jeden, moožná dva silnější momenty kdy má člověk pocit, že kouká na něco s přesahem-a to je zatraceně málo. Z 90% je to jen každodenní kolotoč pachtění se za žrádlem a sexem.. Chvilkama je to zábavné, chvilkama únavné.. Naštěstí velký počet postav zaručuje, že většinou alespoň jedna řeší něco co diváka udrží u obrazovky.... Čekal jsem víc. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Som nedotknutý anglickým originálom. A predpokladám že ako mnohých aj mňa sem dotiahla účasť Emmy Rossum. Od prvého dielu som mal pocit že sledujem niečo dychberúce. Postavy som si musel zamilovať. Čo je jasný dôkaz, že Británia vie a ak majú Američania šťastie dokážu kopírovať nadštandartne. Účasť Williama H. Macyho a Joan Cusack tvorí pevný základ, ktorý postupne dopľňa celé osadenstvo Gallagherovcov na čele s nádhernou Rossum a so sympaťákom Jeremy Allenom Whiteom. Vo filme je mnoho prvotriedného humoru, skvelého herca, ľahkej erotiky a dramatických situácií, vďaka čomu sa jedná o výborne vyvážený seriál. Aspoň pre mňa a aspoň po prvej sérií. Jeden s tých seriálov, ktoré ma nenechajú vydýchnuť kým ich nedopozerám. Naposledy sa mi toto stalo pri fantastickom Scrubs. Vedľajšia úloha Amy Smart potešila. Pre mňa jeden z najlepších seriálov v súčastnosti. 1. séria 100% 2 séria 100% ()

Reklama

Adm.Nelson 

všechny recenze uživatele

Počas tretej série mením hodnotenie z 5 na 4, veľa vecí mi príde umelo vykonštruovaných a dosť nereálnych, ale stále ma to dosť baví. Moji favoriti sú Lip, Sheila, a dvojka Kev/Veronica. Tiež ma doteraz veľmi zaujímalo dianie okolo Stevea (Jimmyho), no čím ďalej, tým viac sa to zvrháva na frašku (hodnotené po 6.dieli 3.série). Uvidíme, ako ďalej. 8/10 ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Jak je možné, že jsem se na tento seriálový skvost začala dívat až nedávno? Shameless je skvělé drama se špetkou humoru a pořádnou dávkou zvráceností, sexu a drog. Něco, co jednoznačne není pro slabší povahy nebo nenáročné diváky. Při sledování Shameless se člověl ani na chvilku nenudí. Děj je neustále v pohybu a náhlé dějové zvraty mi povětšinou vyrazí dech. Tento seriál sa nevyhýbá žádnému tématu, který se týka dnešní společnosti (láska, přátelství, nedostatek peněz, alkoholismus, homosexualita) a mnohé další. Navíc takovéto dobré obsazebí jsem neviděla už hodně dlouho a herci podávají neuvěřitelné výkony. Série co série, epizoda od epizody je neskutečně vymazlená. Jednotlivé postavy, oblíbené či neoblíbené, mají hloubku, svůj směr a vývoj. Fiona si mě získala svojí houževnatostí, obětavostí a urputností. Hlavně ze začátku byl skvěle vykreslen její boj o udržení rodiny nad vodou a zároveň si užít vlastní život. Frank sice není můj oblíbenec, ale jako záporák je vynikající. Sobec, hajzl a ničema chlap, který mě dokáže překvapit jako nikdo jiný. Nezná hranice, kromě sebe mu až na pár občasných výjimkách na nikom nezáleží. Donutí vás ho nenávidět, ale někdy ho dokonce i chápete. Mojí nejoblíbenější postavou je ale rozhodně Sheila. Není den, kdy bych ji nechtěla obejmout. - "You see what you want to see when you don't want to see it." ()

mirak2 

všechny recenze uživatele

Zial, v seriali absentuje akykolvek dej a vacsina je postavena na tom, ze Frank lezi spity v obyvacke, Frank lezi spity v kuchyni, Frank lezi spity v kupelni, Frank lezi spity na barovom pulte v krcme, Frank lezi spity na lavice v parku a vsetci si do neho radi kopnu. Prezivanie rodiny zo dna na den nie je dej, nie je to ani extra vtipne, skor depresivne a nebyt skvelych postav a ich vybornych stvarneni, tak by som to prestal pozerat po 3 dieloch. PS: Fiona je krasna a Karen je nadherna. ()

Galerie (1 782)

Zajímavosti (13)

  • S počtem 11 sérií a 134 epizod se jedná o nejdelší seriál (co do počtu sérií i epizod) v historii americké televizní stanice Showtime. (Lachtaan)

Související novinky

Zemřela herečka Louise Fletcher

Zemřela herečka Louise Fletcher

24.09.2022

Ve věku osmaosmdesáti let v pátek ve svém domě ve Francii zemřela americká herečka a držitelka Oscara Louise Fletcher. Smutnou zprávu předal médiím její agent David Shaul s dodatkem, že herečka… (více)

Reklama

Reklama