Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každou noc miliony lidí usínají s tím, že změní svůj život a že zítra udělají něco konečně jinak. Petr Kraus je jedním z toho miliónu. Cestuje za prací do Číny, kde zařizuje výrobu zboží pro své zákazníky. Získá zakázku od člověka, který mu není úplně sympatický, ale přesto se pustí s vidinou zajímavého výdělku do práce. Mezitím si na dálku před návratem domů domluví několik schůzek naslepo a věří, že možná potká někoho, kdo mu změní život. V Česku zjistí, že zkazil celou zakázku a má jen několik dní na to, aby věci uvedl do pořádku. Svých schůzek naslepo se ale nevzdává i přesto, že to jeho nejlepší kamarádka Tereza nevidí ráda. Petr vyráží na cestu napříč republikou, aby objevil nové přátele a přitom zjistil, že se neobejde bez těch, kteří jsou mu nablízku odjakživa. Na cestu, která mu možná změní život a kde si uvědomí, že před problémy nemůže utíkat věčně, protože ty si jej vždy nakonec najdou. A protože všechny důležité věci jsou v našich snech, je možné, že se splní i ten Petrův. Zejtra napořád je film o nás všech. O našich snech, o změnách v životě, které chceme udělat, ale často se jich bojíme. Film o přátelství a setkáních, která nelze čekat. Film o svobodě a touze cestovat a přitom vědět, že se máme kam vrátit. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (236)

VášaVF 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, za co jsem se tak trestal, že jsem se donutil tento film dokoukat až do konce. Nedovedu si představit, že by si někdo snímek Zejtra napořád záměrně koupil na DVD a že se tento film stane prodejním hitem. Jenže nějak se investované peníze vrátit musí. Naštěstí je tady Pavel (Filip Blažek), který by mohl tento film prodat např. tak, že by rozšířil produktové portfolio na darujhovno.cz. ()

SlecnaSmilly 

všechny recenze uživatele

"Tak co Hamlete, prej si byl včera v kině? Copak bylo na programu?" „Co to? Kdo to? Kdo volá Hamleta? Zejtra napořád dávali." „No podle názvu by se ti to mohlo líbit, né?" „Tak nebylo to špatné, ale nebylo to ani moc dobré." „Tos nám toho mnoho neprozradil." „Hmm, tedy je to o chlapíkovi, který neví, co se životem a je z toho zmatenej, lítá od jedný holky k druhej a to důležitý mu uniká." „Tak pro to bys zrovna ty mohl mít pochopení." „Já na to ale beru prášky." „Prosím mluvme k věci, kralevici." „Jasně, je to poměrně vtipnej film, ale nemá přesah, i když se tváří, že jo." „Nejsi příliš přísný?" „Nikoliv, drahá, klišé s tupým policajtem bych ještě odpustil, ale co ten zbytečný běh lásky na letiště, to fakt nepobírám, asi to máme s Ofélií jinak." „Supr, takže nic rozumného z tebe nedostanu. Chceš tedy říct ještě něco závěrem?" „Vlastně je to docela fajn film, ale jestli ho nikdy neuvidíš, tak se vůbec nic nestane." „Děkuji za spolupráci, Hamlete, ale příště raději oslovím na zhodnocení filmu Othella." ()

Reklama

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Škoda toho zbytečně protahovaného a přitom zcela očekávaného konce a několika trochu naivních a nereálných scén. Jinak bych šla s hodnocením ještě o hvězdičku výše. Na české poměry se totiž jedná o celkem povedený snímek s obstojnými výkony sympatických herců (a zejména krásné Vicy). ()

JitkaCardova 

všechny recenze uživatele

Taková klučičí bakalářská povídka, co se nevešla do stopáže. Velká potíž i u debutu je, že režisér vypráví příběh, jako kdyby psal syžet novely, film je tady ladem, zcela nevyužité médium. Vzniklý konstrukt by se dal z fleku zařadit mezi ty trochu zastydlé etudy z pera Milana Kundery vydané kdysi jako sešity Směšných lásek. *** Autoři se obecně dělí na ty, kteří nechávají příběh organicky vyrůstat, v napětí a překvapivosti, v originálních zákonitostech nově se rodícího světa, a na ty, kteří mají všechno předem promyšleno a vysvětleno, a onen růst pouze více či méně zdařile simulují. Rozdíl je ale poznat vždycky. Ti první jsou umělci, tvůrci... ti druzí jsou myslitelé, pozorovatelé, a praví tvůrci z nich nikdy nebudou. Netvrdím, že jedno je nutně lepší než druhé, tvůrcům zase většinou chybí reflexe a hlubší sebepoznání, ale je zkrátka problém, když se to zamění. RFje dnes asi takový filmař, jako byl Kundera spisovatel, když psal o směšných láskách. A stejně jako se Kundera nikdy nestal spisovatelem, ale jen dokonale vybroušeným esejistou a stylistou, z tohohle snímku je cítit, že autor se nikdy nestane tvůrcem svébytných filmových příběhů. Přála bych mu šťastnější životní dráhu. To ostatně i Kunderovi. *~~ ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Premiere Cinemas - "Proč nezajít za jedno vstupné na 2 filmy"?... řekl jsem si po skončení nového dílu Planety opic a už jsem seděl opět v sále Premiere Cinemas. Aktuálně 53% má na kontě tenhle český snímek, který dle mého byl celkově povedený. Komedie příjemně odsejpala, Pavel Batěk mě se svými pohledy na život bavil a na herecké obsazení si také nemohu stěžovat. 70% ()

Galerie (76)

Zajímavosti (8)

  • Režisér Rudolf Havlík, ktorý je sám blogerom a spisovateľom, obsadil do rolí komparzu viacero blogerov. (megajalec)
  • Film byl vybrán na americké festivaly Phoenix Film Festival a Tiburon International Film Festival. (Zdroj: Produkce filmu)
  • Rudolf Havlík, pro nějž se jednalo o filmovou prvotinu, a který nemá filmové vzdělaní, přiznal, že o filmové režii a řízení filmového štábu nevěděl de facto nic. (sator)

Související novinky

Duhová kulička 2015

Duhová kulička 2015

29.04.2015

Lidi dostanete do kina dvěma způsoby: buď natočíte skvělý film, nebo začnete dělat dobrý marketing. Na ZLÍN FILM FESTIVAL se už třináctým rokem valí Duhová kulička – dvoudenní konference ze světa… (více)

49. MFF KV – záblesky ze soutěžních sekcí

49. MFF KV – záblesky ze soutěžních sekcí

05.06.2014

Po tiskové konferenci zaplavily web MFF KV v intervalu pouhých pár minut dlouho očekávané programové zprávy. Hlavní festivalový program přinese sedm světových a pět mezinárodních premiér. O… (více)

Reklama

Reklama