Reklama

Reklama

Luke Wright je bývalý newyorský policista, který se za své prohřešky v řadách policie nechává mlátit v kleci s bojovníky. Za to, že ruským gangsterům nebyl po vůli v sázkovém světě, je zastřelena jeho žena a Luke se stává vyhnancem. S kýmkoliv promluví a spřátelí se, toho Rusové odpraví. Do cesty se mu ale připlete malá holčička, o kterou mají zájem Rusové, Číňani i samotná policie. Luke se rozhodne ji ochránit. Přitom zjistí, že holčička si pamatuje velmi dlouhé číslo, které je zároveň kódem k trezoru. Jak Luke pátráním zjistí, má dojít k výměně mezi čínským gangem a samotným vedení města. Starosta má disk, o který Číňani stojí, protože jim zajistí očištění nelegálního majetku a ti mu za to dají třicet milionů dolarů a na všechno se zapomene. (TV Prima)

(více)

Videa (24)

Trailer 1

Recenze (411)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ne moc smysl dávající béčko s tradičně akčně neselhávajícím Stathamem a snad nejhorší dětskou herečkou, jakou jsem kdy viděl. Příběh je sice moc velký slepenec akčních scén, ve kterém o holčičku bojuje až příliš mnoho stran. Akce je ale hodně slušná a přestřelka v casinu nebo Jasonovo zmlácení japončíků v restauraci opravdu stojí za to. V 90. letech by to byl hit jako prase, dneska "jenom" hodně příjemný průměr. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Jason si dal tentokráte za cíl za každou cenu ochránit chodící čínskou kalkulačku a neváhá při tom nafiletovat asi tak tři kubíky rusáků, ťamanů a dalších podvratných živlů. Tečka. Kdo postrádá u podobných existenciálních smaženic nějaký ten kategorický imperativ, aristotelovskou logiku, freudovský rozbor charakterů či půlhodinové menopauzy čumění do jednoho bodu při čekání, až se zahřeje kamera, ať jde raději do Turínského koně. Anebo do prdele. A vy ostatní aktivovat mozkožrouta a pořádně se soustředit, aby jste svému otylému kamarádovi v kostěných brýlích mohli před kinem předvést těch pár špinavých triků, co jste se za tu hodinu a půl teoreticky perfektně naučili, a za pomocí kterých byste v tom vašem alternativním světě v pohodě rozkopali držky asi tak šedesáti cigošům s mačetama při záchraně Pamely Anderson! ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Jason Statham si tvrdošijne ide svoje a udržuje si status sympatického ultradrsňáka, pričom ho evidentne príliš netrápi, že jeho filmy vyzerajú, ako keby boli všetky nalinajkované podľa rovnakej jednoduchej šablóny. Tipujem, že za nejakých 10 rokov bude publikum Stathamom dokonale presýtené a bude mať voči jeho akčákom averziu, akú väčšina ľudí oprávnene prechováva voči súčasnej tvorbe niekdajších hviezd strieborného plátna ako Steven Seagal či J.C. Van Damme... ja osobne som sa však Stathamom zatiaľ nepresýtil a stále mu to "žeriem". ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

No chvilku mi trvalo pochopit, o co jako vlastně jde. Hlavně těch podvratnejch živlů se tu motalo nějak moc a Jasonova role v tom všem bordelu byla poněkud nejasná. Ale nakonec všechno do sebe tak nějak zapadlo, protože Jason začal všem živlům rozkopávat držky, což byl jasnej signál k tomu, že se mam postavit na jeho stranu. A ten zbytek už byl tak nějak jedno, včetně naprosto zbytečnýho sejfu, nebo přívěsku v podobě přerostlýho tamagoči. 60% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Dobrej akční film. Ze začátku filmu mi přijde film dost chaotickej, kdy divák sotva dokáže si dát vše do hlavy. Pak už je to o dost lepší, jakmile Statham zachrání malou čísnkou holku. Akce a souboje jsou dobré, sice někdy moc urychlené, honička autem se tu nějaká najde. Konec mohl být lepší, ale celkově mám dobrej dojem z filmu. 78% = **** ()

Galerie (72)

Zajímavosti (7)

  • Filmové scény ze stanice metra Dekalb Ave a Canal St station byly pořízeny v New Yorku na stanici metra Cortlandt Street. (Conspi)
  • Mŕtvy chlap v útulku pre bezdomovcov, ktorému Luke (Jason Statham) daroval tenisky, stále dýcha. (lepo)

Reklama

Reklama