Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta spolužáků je pozvána na pobyt do lázní. Přitom však zažívá mnoho peripetií, vtipných situací, ale i osobních dramat. Souběžně s tím můžeme sledovat příběh mladého zlodějíčka, který nastoupí do luxusního lázeňského hotelu jako kuchař a prožije tam svou první velkou lásku, když se zamiluje do krásné pokojské. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer

Recenze (155)

Fajt 

všechny recenze uživatele

Film je velice pěkný, ale ne pro mladé diváky, kteří jej pochopí až zestárnou. Vytýkáte starým hercům, že nemají zapotřebí se pro peníze takto se zesměšňovat, jenže opět se nedokážete vcítit do jejich naturelu, copak nechápete, že je to jejich derniéra a proto jsou vděčni za tu možnost, ještě se alespoň jedenkrát zúčastnit projektu, kde jsou potřební ? Všichni mladí také zestárnete, stačí si jen počkat !!! Zajisté ve filmu jsou i celkem nepochopitelné a nevhodné pasáže, které by se mohly vypustit, bez újmy na myšlence filmu. Toť vše. ()

Snake.Charmer odpad!

všechny recenze uživatele

Opus magnum Tomáše Magnuska. Leckterý studentský nebo otevřeně amatérský počin dosahuje vyšších technických kvalit, o obsahových kvalitách ani nemluvě. Plejádu herců, které se podařilo pro tento odpad zlanařit, nepovažuji ani v nejmenším za klad, ale spíše za smutný fakt, dokládající žalostný stav české kinematografie. Film přesně zapadající do programové skladby TV Barrandov. ()

Reklama

topi80 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem se zase u české komedie skvěle bavil. Byla tam i spousta hluchých míst a z filmařského hlediska dost amatérismu, ale staří herci se překonávali a ukázali, že tato generace opravdu umí (nejen hrát, ale taky si ze sebe udělat prdel). Film nabízí dpoustu skvělých gagů, mnohdy na vás vyskočí úplně nečekaně. U scény Antonína Hardta s "poserou" Srstkou v podmínce nebo dezorientovanym Fišerem v kasínu jsem šel k zemi. Tak trochu Sněženky a machři po 70 letech :-) Co mě ale u filmů z dílny Tomáš Magnuska dlouhodobě irituje, je totálně odfláknutý zvuk. ()

Rockerman odpad!

všechny recenze uživatele

Realizátoři tohoto filmu by měli být hnáni k zodpovědnosti za to, že zneužili několik známých, dříve narozených herců, k natočení této neuvěřitelné hovadiny! Dialogy, jako z telenovely a nejhorší bylo, když se některý z těch dědečků nebo babiček pokusili o nějaký fór, ať už slovní nebo situační. Tragédie!!! Jasný odpad!!! ()

haluska11 odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší film tisíciletí. Brutální bizár. Hodně pochybné herecké výkony a styl natáčení alá amatérské porno, odpálení důchodci třebas i s brčkem nějaké té tvrdé marihuany... Pokud vám oči nevypadnou z důlků, už je po zhlédnutí stejně nikdy nebudete chtít používat. Z pokusů o humor se vám zježí všechny chlupy v těle i mimo něj a čas vám nikdy nebude vzácnější, tj. maximálně doporučuji. Ještě štěstí, že podobné klenoty reprezentují českou kinematografii na Netflixu. Kam se hrabe Forman. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Premiéry filmu se nedožila hned dvojice herců, která se na natáčení podílela. V říjnu roku 2011 zemřel na rakovinu Bořivoj Navrátil, který již před začátkem natáčení avizoval, že se jedná o jeho poslední filmový projekt. V únoru téhož roku odešel také Pavel Vondruška, jenž podlehl následkům pádu ve Stavovském divadle. [Zdroj: iDNES.cz] (oje)
  • Film Školní výlet se natáčel v Lázních Bělohrad, v Pardubicích, v Čelákovicích a v Chrudimi. (Bart)
  • Závěrečnou píseň filmu zpívá hlavní představitelka Libuše Švormová. (M.B)

Reklama

Reklama