Reklama

Reklama

TOP STAR

(pořad)
  • Česko VIP zprávy
všechny plakáty
Ukázka z filmu 1
Publicistický
Česko, 2010, 157x15 min

Režie:

Adrian Stojkov

Účinkují:

Ivana Gottová, Ladislava Něrgešová, Martina Gavriely, Mahulena Bočanová, Daniela Šinkorová, Miroslav Šimůnek, Jiří Pomeje, Tomáš Kraus, Petr Vojnar, Tereza Seidlová, Marián Zázrivý (více)

Obsahy(1)

Krátký zpravodaj, který diváky informuje o společnosti. Můžete se v nich dozvědět, co zrovna frčí, co nového připravují celebrity nebo na co se můžete těšit v oblasti "kultury". (Handle)

Videa (2)

Ukázka z filmu 1

Recenze (203)

sigf07 

všechny recenze uživatele

Beru to jako náhradu za "zvířátko na konec" a vyjímečně se tento pořad snést dá. Sympatické je, že se tvůrci nezaměřují jen na zprávy typu "kdy kdo kde s kým a jak", ale řeší se i premiéry českých filmů a občas některý režisér plácne nějakou zajímavost z natáčení. Jen ta moderátorka by potřebovala vyměnit. I když chápu, že žít s nálepkou "ta Gottova ženská" nemusí být zrovna lehké. Otázkou je, zda je nálepka "ta káča z VIP zpráv" posunem k lepšímu. ()

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Ufff, o úrovni tohoto "skvostu" si každý udělá obrázek sám, ono víceméně postačí si přečíst tady kousek nahoře kolonku nazvanou Hrají (což je ve VIP zprávách docela výstižné označení pro výkony aktérů), přesněji řečeno její obsah. Gavriely, Krampol, Vondráčková, Bendová, Partyšová, David, Mojsejová - no, pokud máte zrovna smůlu a všechna tahle jména se vám sejdou ve VIP během jediného vysílání, tak je to skoro na spáchání harakiri... ()

Reklama

BMAJTZ odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím proč se Prima chce prezentovat zrovna pořady jako je tato, přijde mi do očí bijící jak se snaží dohánět Novu a používají na to pro mě opravdu divné zbraně. Tenhle pořad je z větší části zaměřen na dámské publikum (to snad nemůže popřít vůbec nikdo) o kterém si myslí, že je skutečně hloupé, protože jinak si to nedokážu vysvětlit. Chápu občasný zájem o život některých lidí, budiž, ale že bych na to musel koukat každý den a hlavně na celý pořad, když to co člověka zajímá se dozví z dvouminutového klipu a zbytek je prostě odpad. Jde skutečně o bulvární septik který pomalu přetéká, kdyby se stejná pozornost věnovala něčemu záslužnějšímu jako třeba medicíně nebo vědě, nežli snobským večírkům vyhaslých hvězd, bylo by na světě hned krásněji. ()

Hyger odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jednu část. Musím Primě gratulovat, vysílat bulvár a drby o českých "celebritách" na závěr večerního zpravodajství, to se může stát jenom v Čechách. HNUS. Jestli se na to ještě někdo dívá, tak se kupodivu ani nedivím. Ideální zábava pro lidi, kteří se bavili u Vyholených a Big Brothel(a). ()

ondysovec odpad!

všechny recenze uživatele

TV Prima nějak musela oživit sledovanost, ale je to jen trapas, Ivanka Gottová si šlape na jazyk a jen prostě si kalde podmínky, koho smějí natáčet a koho ne, nesmějí antáčet její rodinu a jeji známé ... prostě jasný výsledek TV prima .... pořadový BANKROT Jinak souhlasím, je to krátkometrážní TOP STAR magazín a na ten se podívám radši než na VIP zprávy ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama