Reklama

Reklama

Max se zotavuje z traumatické nehody, a tak vezme alespoň práci bezpečnostní noční stráže v otcově obchodním domě. Právě tehdy se mu začne zjevovat v tamních zrcadlech mladá žena. Max si není jistý, jestli jsou jeho vize vedlejším efektem prášků na spaní nebo jestli jsou skutečné. A tak si začne všímat všech detailů ženy v zrcadle. Jenže pak se jednoho dne ukáže, že několik zaměstnanců obchodu zemřelo a Max je podezřelý z jejich vraždy. Musí s pravdou ven – tedy, že v obchodě straší duch v zrcadlech – jen tak může dokázat svou nevinnu a zastavit řádění přízraku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (192)

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Hlavným problémom tohto filmu je, že nemá prakticky žiadnu hororovú atmosféru. Tých zopár drsných krvavých záberov nemôže zamaskovať fakt, že sa tu prakticky nie je čoho báť a hlavný hrdina v podaní Nicka Stahla (Terminátor 3, Sin City) je maximálne nesympatický. Aj keď má tento film poradové číslo 2, vôbec na film Mirrors z roku 2008 nenaväzuje. Skorej tu ostala len zachovaná myšlienka pomstychtivých duchov zo zrkadiel, ale ako ducharina tento film absolutne nefunguje. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem zmiňovala v komentáři k jedničce, zrcadla ve mně vždy vzbuzovala nepříjemný pocit. To ovšem na faktu, že se ve druhých "Zrcadlech" vytrácí i ta trocha mysterióznosti, nic nemění. Scénář nestojí za nic (nemohla si za to náhodou částečně sama?!?), Nick Stahl působí překvapivě nevýrazně, a i když to bylo uděláno dobře, odtrhávající se čelist byla přeci jen efektivnější než střeva vylézající z dutiny břišní.;-) ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Sice tady nebyl nikterak promyšlený děj, kde by byl na konci třeba nějaký ten "wow" efekt, ani na jedničku nenavazuje, ale jako takový film neurazí. Nick byl celkem fajn, vůbec mě v tomhle filmu nevadil, to spíš ty vedlejší role těch "záporáků", kteří neměli potřebné charisma a záběry na ženské tělo byly zbytečně moc zdlouhavé a nudné. Silikony jak ušitý. :D Emmanuella, kterou znám z Dapch taky potěšila. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Zrcadla 1 sa mi páčili a tak som sa rozhodol pozrieť aj 2.No a musím povedať že príjemné prekvapenie.Samozrejme je to o dosť horšie než 1 ale nieje to žiaden prepadák.Hlavný herec dosť nesympatický neviem či mal zámerne vyzerať ako feťák ale ak áno tak sa im to podarilo.Lakačky no skoro žiadne možno 1. Takže ak vôbec do 3 by som sa vôbec nehrnul a nechal to už takto.3* a 50% jednohubka ku ktorej sa už nevrátim. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Nejstupidnější scénář, který jsem snad v životě nezažil. Průhlednost věcí příštích, nelogické chování, naprosto, ale naprosto chudý killovačky, vyjma sprchy, nevyvážené schéma filmu /první část vykosovací, druhá pátrací/.....na tomhle filmu je prostě špatně téméř vše včetně toho, že první díl to naprosto popírá. Tedy alespoň legendu o zrcadlech. Suma sumárum je to zábava pro náctiletý a pitomce navalného intelektu. Ten jeden shuriken dávám za jakous takous atmosféru, která na mě tu a tam dýchla. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Keď sa Jenna (Christy Romano) otáča pred zrkadlom a začne sa vyzliekať, vidno jej spodnú bielizeň. Hneď v ďalšom zábere ju už na sebe nemá. (kubqo)
  • Natáčení probíhalo od listopadu do prosince 2009, a to především v Baton Rouge v americkém státě Louisiana. (Terva)

Reklama

Reklama