Reklama

Reklama

Vytí vlkodlaků: Znovuzrození

  • USA The Howling: Reborn (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Will Kidman ve svých osmnácti letech zjišťuje, že jeho matka byla při porodu pokousána vlkodlakem a zemřela. Přesto ho ještě stačila porodit a Will je tedy napůl člověkem a napůl vlkodlakem. Nyní na prahu dospělosti si ale musí vybrat, na čí stranu se vlastně přikloní... (Nova Cinema)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

Deimos 

všechny recenze uživatele

***Celkem 52%***TV/// Obsazení 6/10 Děj 5/10 Hudba 4/10 Efekty 6/10/// PLUS: vyvrcholení, přesněji poslední půlhodinka, Landon Liboiron dobře zahrál obě polohy a celkově zajímavý přerod z obyčejného studenta, Lindsay Shaw docela zaujme, i když trošku přehrává MÍNUS: méně známe tváře, hodně laciný rozjezd./// Shrnutí: Po letech se nám vrací průměrná hororová série na kterou se už skoro zapomnělo. Z počátku to vypadá hodně lacině a celkem nudně. Postupně to začne být zajímavé a v závěru lepší než by jste čekali. Efekty na dnešní dobu neohromí, ale ostudu nedělají. A ke konci se z filmu vyklube celkem koukatelná televizní podívaná. Pokud vám nevadí velká předvídatelnost a mnohokrát viděný scénář, budete myslím spokojeni./// PS: To že vlkodlaci žijí mezi námi je jasná věc (podle filmařů), já ovšem žádného zatím nepotkal. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Blbost jsem čekal a blbost to byla, ale musim přiznat, že to bylo místy snesitelnější, než většina teenagerovských upířin a vlkodlačin. Možná i proto, že hlavní potterovský hrdina nebyl tak nesympatický jeliman s vyrýsovanou postavou a mimikou medvěda a určitě proto, že tu byla Ivana Milicevic a ta je všude nehorázně sexy. 40% ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Docela prijemná jedno hubka. Asi preto, že som bol odhodlaný tento film už len pretrpieť, keďže z celej serie sa mi páčili asi dve časti, neviem či aj to neklamem. Ja si myslím, že som spokojný lebo ma niečím zaujala Lindsey Shaw a tak ma celkový tupí dej ani nezaujímal. Scenáristický je to hlúpučké, herecky okrem výnimiek, tiež a je uplne bez fantazie a logiky.. No a vlkodlaci boli schopnejší ako v niektorých minulých častiach, ale do pohody, to i tak nebolo. Troška nadhodnotím, lebo až taký prúser aký som si myslel, že bude, to nebol. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

I přesto, že rozhodně už nejsem cílovka, tak mě snímek „Vytí vlkodlaků: Znovuzrození“ bavil. Dobře, nesáhne si to ani na ten průměr, ale vzhledem k tomu, co jsem s posledními díly v sérii viděl, mi tohle přišlo ještě dobré. Banální děj, přímočarý, který musí za každou cenu vypadat cool. Není to velká filmařina, ale zase to není film, který by mě nějakým zásadním způsobem urazil. ()

liskam odpad!

všechny recenze uživatele

Naštěstí, opravdu naštěstí jsem tenhle film neviděl od začátku. Naštěstí jsem ho ani nedokoukal. Myslím že by na mě takováhle filmová turbodemence totiž zanechala trvalé následky. Nemá cenu se zmiňovat o hereckých výkonech ani o jiných aspektech. Prostě děs a hrůza po všech stránkách! Tohle bych nedoporučil ani největšímu nepříteli. Jasný odpad a 5% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama