Reklama

Reklama

Ve světě, stále více propojeném díky Facebooku, YouTube, Twitteru a iTunes, prožívá Lola (Miley Cyrus) a její přátelé středoškolské románky, přátelství i první zklamání. Zároveň se snaží vyhýbat svým někdy až příliš autoritativním a technologicky negramotným rodičům. Snímek LOL je autentickým příběhem, který perfektně zachycuje současnou teenagerskou realitu zachycenou velmi zábavnými a upřímnými situacemi ze života matky Anne (Demi Moore) a její dcery. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Je to prachbídné a výlučně pro ženy. Je to tak blbé, až se člověk musí smát. Režisérka Líza je buď dvacetiletá puberťačka nebo čtyřicítka s pořád trvající pubertou. Každý rozumný divák bude nevěřícně kroutit hlavou, co za PÍČOVINY se v tomhle blevajzu řeší. Citlivé dívky (10 - 14 let) tento snímek opláčou. 5% ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Teenagerská romantická blbost bez větší hloubky. Předvídatelné pseudo-drama těžící hlavně z popularity tehdy ještě normální Miley, na kterém opravdu neshledávám jakoukoliv kvalitu. Sice to nenudilo, ale bylo to příliš hloupé. Jak ve většině nesympatické postavy, tak i děj, který nevzbuzoval absolutně žádné pocity. ()

Reklama

peetriss odpad!

všechny recenze uživatele

K tomuto filmu by stačilo jako komentář opsat jeho název, protože je tak hloupý, až LOL! Škodolibý smích se však po půlhodině změnil v neuvěřitelná muka. Tak za prvé: dialogy razí na dálku svou hloupostí, celá scénáristická konstrukce na tom není o mnoho lépe, a za druhé: korunu tomu dává naprosto tragicky hrající Miley Cyrus - udivuje mě, že zůstala nepovšimnuta při nominacích na Zlatou malinu. Pro cílové publikum americké mladé generace odkojené konzumní MTV pseudokulturou bylo natočeno mnoho směšných filmů, ale LOL mezi nimi bezpečně vyčnívá. Nechci se nijak dotknout Miley Cyrus, ale hraje si na více, než na co má. Je to průměrná tuctová holka, a její o třicet let starší filmová matka Demi Moore mně připadala mnohem šarmantnější, půvabnější a přitažlivější. A vůbec nebýt Demi, film bych si v telce nepustil, akorát nevím zda má takovéto role zapotřebí přijímat. ()

pm 

všechny recenze uživatele

Není to prvně, co evropský autor natočil znovu svůj vlastní film pro Američany, škoda jen, že z původní skvělé žensky odlehčené francouzské komedie nám zůstala zbytečná kopie. Prostě z podstaty nesnáším remaky, natož bez přidané hodnoty, ale i tak, mám-li být upřímná, fajn oddechový výplach hlavy s příjemným OST. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Na LOL sa nepozerá zle a svojim spôsobom ide o znesiteľnejšiu verziu príbehov zo školského prostredia od Disneyho. Nechýba klasická hádka mama/dcéra kvôli nájdenému denníku, vzťah rozvedených rodičov, dokonca ani školská súťaž kapiel. Pomiestna klipovitosť dodáva filmu na tempe. Lenže je to stále o ničom, bez vážnejšieho konfliktu a žiadna generačná výpoveď sa nekoná... ()

Galerie (49)

Zajímavosti (19)

  • Pôvodne nebolo v scenári, aby Janice (Lina Esco) zjedla slimáka v Paríži, ale herečka Lina Esco to chcela vyskúšať. Reakcia Ashley Greene bola skutočná. (Arsenal83)
  • Režisérka Lisa Azuelos natočila stejnojmenný film LOL (2008) poprvé v roce 2008. Svými příběhy se však liší. (iampatrik)
  • Všechny elektronické výrobky v tomto filmu pocházejí z továrny Applu. (URBAN)

Reklama

Reklama