Reklama

Reklama

Cesty domů

(seriál)
Rodinný / Drama
Česko, (2010–2015), 345 h 15 min (Minutáž: 51–67 min)

Hrají:

Alois Švehlík, Miroslav Etzler, Petra Horváthová, Milan Bahúl, Petr Konáš, Ladislav Hampl, Miluše Šplechtová, Jan Zadražil, Stanislav Havrda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(359)

Obsahy(1)

Nová moderní rodinná sága Televize PRIMA autorů Barbary Bulvové a Jana Coufala v režii Jiřího Adamce zavede diváky mezi dvě znepřátelené rodiny. Cesty domů vyprávějí silný emocionální příběh o jejich nepřátelství. O nepřátelství na život a na smrt. Kořeny rodové nenávisti sahají do temné minulosti; příběh, který se divákům otevírá, se ale odehrává právě teď… (TV Prima)

(více)

Recenze (220)

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná slátanina všech doposud vysílaných pokusů o český Tak jde čas. Jak jinak je pod tím podepsán režisér Adamec. Udivuje mě s jakým klidem pustili tvůrci do vysílání seriál, ve kterém je u každé scény v interiéru slyšet každý krok a každé zašustnutí. To se prostě i v tom nejlacinějším US sitcomu prostě nestane, schválně si nějaký pusťte. Děs, hnus, prostě odpad! ()

Haggy odpad!

všechny recenze uživatele

Tuhle zhovadilost si pamatuju z dětství a nedávno jsem na ni narazil v jakési repríze. Strašný seriál. V hlavních rolích - nachlastaný, odporný, špinavý, idiotský a úchylně šeptající Etzler s počínajícím mulletem a cédéčkem na hlavě, který smrdí přes obrazovku až do vašich obývacích pokojů, pitomá ženská, která neví jestli šukat s manželem, nebo s milionářem, dva otravní malí skřeti, kteří herecké nadání neviděli ani z jedoucího vlaku a věčně uprskaný dědek trpící syndromem pána tvorstva. Všem postavám bych tam nejradši natřískal, až na toho milionáře... Ten jediný je jakž takž snesitelný. Všichni se tam navzájem podvádějí s někým jiným a celé to vlastně stojí na tom, že se X dílů čeká na to, kdy to konečně praskne. Hrozná a utahaná perverzní představa o tom, jak má vypadat dramatický seriál. ()

Reklama

LION-MR.T odpad!

všechny recenze uživatele

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ()

FireTight odpad!

všechny recenze uživatele

Mělo to takovou reklamu, až mě to přinutilo se na tu "exkluzivní předpremiéru" podívat. A to jsem neměl dělat. Hned během prvních minut mne rozesmála pasáž na dálnici (hlavně ten záběr z toho vrtulníku vypadal jak stáhnutý z YouTube) a rozčarování pokrčovalo dál. Naprosto amatérské výkony většiny herců (těch pár slavnějších jmen to vážně nezachrání), trapné, vyčpělé dialogy, příběh jak vystřižený z jiné české novodobé telenovely... (Pojišťovna, VKV, Rodinná pouta, atd.) nebo Vojtek co by v roli "zpěváka" titulní skladby (ale abych nežral, ta je v instrumentální verzi docela hezká). Dokonce jsem se v polovině dílu vyjádřil v tom smyslu, že VKVčka proti tomu byly jak z hollywoodský produkce a to asi hovoří za všechno. Za co teda tu jednu hvězdičku? Byla v tom jen jedna reklama, vše se odehrává v hezkém baráku, za těch pár kvalitnějších herců (Etzler, Potměšil a Švehlík) a... a to je vlastně úplně všechno. UPDATE (27.10.2010): Tak jsem se podíval na pár dalších dílů a musím jít s hodnocením dolů. Všechny díly jak na kolovrátku, řešení té stejné věci pořád dokola (a vůbec nevadí, že už byla vyřešena, dáme si to s radostí znova) a navíc TOTÁLNĚ prkenná a nesympatická Pavla Vitázková!!!! Ale to bych pořád tak nějak přežil, ale že si tvůrci dovolil tento seriál označit za "pokračovatele nejlepší české tradice" ???? AHA, TOHLE srovnávat třeba s "Hříšní lidé města pražského" nebo "Nemocnice na kraji města"? AHA!!! ()

dolin1 

všechny recenze uživatele

Ale no tak. Přijde mi, jako by zde hodnotili rozzuření pubeťáci, kterým si dovolí maminka místo 45. dílu kriminálky Las Vegas IX pustit tento seriál - tak jdou a daj mu aspoň odpad! na CSFD. Přitom tento seriál má výbornej scénář, po dlouhé době uvěřitelné, nevykonstruované zápletky a dobře napsané dialogy, kvalitní (většinou) herecké výkony... Je to o dvě třídy nad Ordinací v růžový zahradě a o třídu nad Pojišťovnou štěstí i nad novejma řadama Nemocnice na kraji města. Snad se dá kvalitou přirovnat ke starý Nemocnici na kraji města - tzn. žádnej zázrak, ale koukatelnej seriál, kterej baví, čas v seriálu i u něj příjemně utíká. A o tom to má být... Dal bych 3 hvězdy, kdyby tu měl rozumný hodnocení - takhle za ****. P.S.: Doufám, že se definitivní počet dílů zastaví někde kolem 40, natahovaná kaše nikdy kvalitě nepřispěje... ()

Galerie (110)

Zajímavosti (21)

  • Během natáčení se zničilo 50 telefonů a dvě auta. (M.B)
  • V hospodě, která byla vytvořena v ateliérech, se vypilo 1 000 litrů nealkoholického piva a 15 000 šálků kávy. (M.B)
  • Při natáčení výbuchu auta režisér trochu znejistěl ohledně využití kaskadéra namísto Jana Dolanského. Ten ve chvíli, kdy přišel na plac, požádal, aby mu pyrotechnici předvedli zkušební výbuch. Dolanský jen vykulil oči a prohlásil: "To si snad děláte srandu?" Nakonec se však rozhodl scénu natočit sám. Nutno dodat, že tato část, která ve výsledku trvá jen několik vteřin, se připravovala a točila několik hodin. [Zdroj: Kolínský deník] (hippyman)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama