Reklama

Reklama

Emma a Adam jsou dávní přátelé, které osud několikrát svedl dohromady. Jejich další setkání však bylo osudové. Doktorka Emma potřebuje sexem vyventilovat náročnost a stres ve své profesi, Adam se rozhodl pustit city k vodě z bolestivějších důvodů. Poslední přítelkyně ho podváděla s jeho vlastním otcem. S Emmou se nezávazně vyspí a ta přijde s na první pohled dokonalým nápadem − budou se scházet výhradně jen kvůli sexu. Ovšem pod podmínkou, že vztah skončí v momentě, kdy kdokoliv z dvojice bude očekávat víc. Co začalo jako ideální řešení jejich fyzických potřeb, bylo postupem času čím dál komplikovanější a přerostlo v něco víc. Oba se s tím budou muset vypořádat a najít odpověď na klíčovou otázku. Mohou mít dva přátelé sex bez lásky? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (687)

Ant 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie. Zápletka není nic nového, ale obsazení to zvedá o jednu příčku nahoru. Portmanku normálně vubec nemusím, ale tady byla její postava opravdu sympatická a s Kutcherem jí to sedlo. Celkově jsem se u Reitmanova filmu bavila mnohem víc než u Love and Other Drugs. Nejen že má tenhle film příjemnější humor, ale pusobí mnohem uvolněněji a opravdověji. Dojem mírně kazí jen zbytečné závěrečné ohlednutí. 3,5* ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Elizabeth Meriwether .. Natálka (byť k ní chovám velký obdiv) si potřebovala před mateřskou dovolenou asi pořádně přivydělat, jinak moc nechápu, že skončila v tomto průměrném romantickém filmu, který vtipu nepobral téměř vůbec a i ta celá vztahová zápletka je, mírně řečeno, divná. A jelikož obsahuje happy end (spoiler;-)) nedostaví se ani případné poučení. Plusem není ani to sladké dřevo Ashton Kutcher, ale naštěstí nejde celkovým zpracováním a podáním o záležitost, která by byla vyloženě k nevydržení. Přesto mi tu padesátku táhnou průběžné okolnosti spíše dolů.. 50%. ()

Reklama

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv mám Natalii Portman moc rád, tak musím přiznat, že Ashton Kutcher je mnohem zábavnější ve společnosti Amandy Peet (tímto přiznávám jedno milované guilty pleasure - Něco jako láska - i když proč vlastně guilty pleasure, vždyť to je dobrej film, ve srovnání s Hlavně nezávazně dokonce výbornej!:). Ne vážně, nekoukejte na tenhle film, protože vyjma několika málo celkem podařených vtipů fakt o moc nepřijdete...radši si místo toho pusťte zmiňované Něco jako láska. A na nové Reitmanovy filmy celkově se vykašlete a vzpomínejte na něho v dobrém při sledování Krotitelů duchů (a vlastně i té Evoluce). A nezapomeňte...Něco jako láska. Tohle ne. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.3/10] | me: Ani nie komédia, skôr veľmi ľahký film snažiaci sa pobaviť. Tento žáner filmu neviem presne definovať - je to niečo medzi komédiou o vzťahu, sexe, láske a romantickým filmom pôsobiacim na city diváka. Lenže z komédie to málo veľmi málo a scén, ktoré by stáli hoci len za úsmev bolo pár a ako romantika to na mňa nepôsobilo vôbec, keďže samotný scenár bol jasný už z traileru a žiaden ďalší vývin postav sa nekonal. Sex ako ústredná záležitosť bola fajn istý čas, ale na 108 minút to nestačilo a teda okrem Natalie Portman, ktorá je stále sexi a "hot" (aj v lekárskom plášti keď chce) tento film ani nemá čo ponúknuť. Ja som to dopozeral kvôli nej..., ktovie, či to bude stačiť každému. [2 a pol *] ()

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem mnohem víc: propracovanější příběh, zajímavější děj, neohrané téma, ... ale bohužel přišlo zklamání. Avšak moji dva oblíbenci Natalie Portman a Ashton Kutcher nezklamali, ba naopak ukázali se v trochu jiných rolích než dosud. Byli opět neskutečně důvěryhodní a profesionální. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (14)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 25 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Severoamerické tržby dosáhly 70,7 milionu amerických dolarů, celosvětové 149,2 mil. (NIRO)
  • Scénář nesl původně název "Fuck Buddies". Pod tím by ale samozřejmě nemohl být film distribuován a propagován, tudíž byl pozměněn na "Friends with Benefits". Ani tento titul ale filmu nezůstal, protože pod tímto názvem již (zhruba ve stejné době) vznikl snímek Kamarád taky rád (2011). (oje)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama