Reklama

Reklama

Emma a Adam jsou dávní přátelé, které osud několikrát svedl dohromady. Jejich další setkání však bylo osudové. Doktorka Emma potřebuje sexem vyventilovat náročnost a stres ve své profesi, Adam se rozhodl pustit city k vodě z bolestivějších důvodů. Poslední přítelkyně ho podváděla s jeho vlastním otcem. S Emmou se nezávazně vyspí a ta přijde s na první pohled dokonalým nápadem − budou se scházet výhradně jen kvůli sexu. Ovšem pod podmínkou, že vztah skončí v momentě, kdy kdokoliv z dvojice bude očekávat víc. Co začalo jako ideální řešení jejich fyzických potřeb, bylo postupem času čím dál komplikovanější a přerostlo v něco víc. Oba se s tím budou muset vypořádat a najít odpověď na klíčovou otázku. Mohou mít dva přátelé sex bez lásky? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (687)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

| Scenár: Elizabeth Meriwether / Mike Samonek | Hudba: John Debney | Produkcia: Jeffrey Clifford, Joe Medjuck, Ivan Reitman | Štúdio: Paramount Pictures | Rozpočet: 25 miliónov $ | Tržby: 147,780,440 $ | Niekedy mám pocit, že svoje názory pri filmoch tohoto žánru opakujem, ale je to asi tým, že tie filmy sa fakt na seba podobajú až neuveriteľným spôsobom. Ale čo už. Keď na toto je najväčší dopyt... Alebo si to hollywoodský tvorcovia len myslia? Ťažko povedať. No jedno je znovu isté: Nebyť hlavnej ústrednej dvojice, nezožral by som to, ba dokonca ani nedopozeral. Takto to bolo aspoň priemerne zábavné, miestami podarené potešenie na sobotný večer. Časť s pesníčkou Keep Bleeding až netradične odvážne :D Na rozpočtoch je evidentne vidieť, že Natalie Portman je aktuálne jednou z najžiadanejších žien na svete, a to nie len divákmi, ale i fimovými tvorcami. Som zvedavý, čo bude teraz, keď ešte vyhrala zlatú sošku. Tí ju asi roztrhajú :) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Perfektne komický začiatok, ktorý Ashtonovi naozaj vyšiel. Vidno, že mu komediálne scény sedia. No je veľká škoda, že tak dobrý začiatok strieda zas a zas len priemerný romantický žáner. Keby Ivan Reitmen ostal pri štylizácií úvodného scenára, určite by sa s toho filmu vyklula lepšia romantická komédia. Nehovorím že to bolo zlé, ale proste vznikol s toho ďalší lepšie priemerný film. ()

Reklama

Tsuki 

všechny recenze uživatele

V poslední době se točí nějak víc filmů o nezávazných vztazích. Tenhle přišel do kin skoro ve stejné době jako Láska a jiné závislosti a oba dva mě zaujaly svými plakáty, které vypadaly hodně podobně (polonáhý pár + postel). Do kina bych ani na jeden nešla, ale nyní jsem se na oba dva podívala. Jak jsem tak trochu čekala, ani jeden z nich nebyl až tak dobrý, i když Hlavně nezávazně je určitě lehký nádprůměr. Zatímco film Láska a jiné závislosti působil nemastně neslaně, tady u Hlavně nezávazně se mi docela líbilo zobrazení vztahu dvou hlavních postav, který působil tak nějak přirozeně přátelsky. Zdálo se, že si Natalie a Ashton docela padli do noty. Žádný zázrak se sice nekonal, ale ve výsledku to byl milý film lehce nad tři hvězdy. ~(3,1)~ ()

dex2man 

všechny recenze uživatele

Klapka. "Předem nalinkovaný romantický film , bez jakýchkoliv nečekaných dějovích zvratů , u kterého nemusíme ani na minutu trnout , jak to dopadne" po tisícistéstopadesátédevátééé. Škoda že Reitmana (nebo kohokoliv) nenapadne , když už ne ony klišoidní pasáže zcela překopat (což by nemusel průměrný americký popcornový divák unést ve zdraví) , aspon jim změnit pořadí ! to by byl panečku mazec:) No z naprosté šedi to vytáhla jenom Natalie , která může na rozdíl od ostatních hereček v tomto žánru , nabídnout kromě hezké tvářičky i velmi osobitý a zapamatovatelný projev. Zbývá už jen Kačer (čti kačr) , který je tak nějak neutrálně sympatický jako vždy.Výhodou je , že občas vytlačuje ůsměvné repliky smrtící kadencí (2x za hodinu) a že tyto scénky můžete náhodně zaměnovat ve všech jeho filmech , aniž byste zaznamenali rozdíl. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Naprosto předvídatelná a naprosto neoriginální komedie. Většina vtípků tady vyzněla spíše trapně. Hereckému duu to spolu i celkem sedělo, ale ani Natalie Portman a ani Ashton Kutcher nemohli nic udělat s tak nezajímavě napsanými postavami. Druhý film v krátké době s podobnou tématikou a za pár měsíců nás čeká třetí, ten ale působí ze všech nejsympatičtěji, tak snad dopadne mnohem lépe. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (14)

  • Na pozvánkách na neveřejnou projekci byl snímek uveden pod názvem "Hooking Up". (ČSFD)
  • Podle svědectví lidí ze štábu si Ashton Kutcher (Adam) Natalii Portman (Emma) při sexuálních scénách velice vychutnával. Filmování, o kterém se říká, že je jako povolené milostné podvádění, si očividně užívala i Natalie. Té se líbil Ashtonův humor a trávila s ním všechen volný čas. (Mafyn)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama