Reklama

Reklama

Emma a Adam jsou dávní přátelé, které osud několikrát svedl dohromady. Jejich další setkání však bylo osudové. Doktorka Emma potřebuje sexem vyventilovat náročnost a stres ve své profesi, Adam se rozhodl pustit city k vodě z bolestivějších důvodů. Poslední přítelkyně ho podváděla s jeho vlastním otcem. S Emmou se nezávazně vyspí a ta přijde s na první pohled dokonalým nápadem − budou se scházet výhradně jen kvůli sexu. Ovšem pod podmínkou, že vztah skončí v momentě, kdy kdokoliv z dvojice bude očekávat víc. Co začalo jako ideální řešení jejich fyzických potřeb, bylo postupem času čím dál komplikovanější a přerostlo v něco víc. Oba se s tím budou muset vypořádat a najít odpověď na klíčovou otázku. Mohou mít dva přátelé sex bez lásky? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (687)

freddy 

všechny recenze uživatele

Sex bez závazků. I o takovém tématu může pojednávat romantická komedie, a vůbec ničemu to nevadí. Bohužel tahle komedie má tu chybu, že byla velice předvídatelná a nenabídla nic navíc, čím by mohla vybočit z dlouhé a nepřeberné řady filmů ze stejného žánru. Vlastně nebýt toho, že v hlavních rolích jsou zde k vidění známá herecká jména, jako je Ashton Kutcher a Natalie Portman, tak by tato komedie zřejmě prošla kiny bez nějakého většího diváckého zájmu, ale právě díky těmto hercům stálo za to se na film podívat a rozšířit si v rámci tohoto žánru své obzory. I když tím samozřejmě neříkám, že ten film byl špatný, to opravdu nebyl, ale bohužel nebyl ani originální, ani ničím výjimečný, prostě klasická story o tom, jak on se zamiluje do ní, ona mu dlouho odolává, nakonec si to ona rozmyslí, ale on už nemá zájem, zkrátka je zde naskládané jedno klišé na druhé a na jedno zhlédnutí je ten film plně dostačující. Jak už jsem napsal, film považuji pouze za klasický průměr, a z toho důvodu ho hodnotím průměrnými třemi hvězdami. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Už podla traileru som sa na to celkom tešil, vyzeralo to na fajn komédiu s dobrými hercami.A môžem povedať, že to nedopadlo rozhodne zle.Čakal som skôr nudu ako zábavu a o to som bol viac prekvapený.Dej (je z časti typické klišé) mi celkom sadol už dlho som nevidel komédiu s takouto témou, ktorá by bola taká ... normálna(?).Ako vravím, ľúbil sa mi ten dej a ty herci sú už len príjemným doplnkom (hlavne Natalie), ktorý ma vtiahli do filmu, pri ktorom sa dá celkom slušne zabávať.Humor je vcelku vydarený (aj Ivan Reitman, ktorý sa tu objaví), scenár tiež nieje najhorší, ale asi som už dávno nevidel žiadnu romantickú komédiu, keď som sa tak dobre bavil.Celkom ťažko sa mi to hodnotí, pretože na prvý krát to vačšinou vždy funguje dobre.Časom možno hodnotenie zmením. 80% - 4* ()

Reklama

ORIN 

všechny recenze uživatele

Začínám si zvykat, že jedinou možností Ashtona Kutchera, jak se uplatnit ve světě filmu, jsou romantické komedie - většinou ty průměrné, občas bohužel i podprůměrné, přitom je to dle mého herec (herecké kvality nechme stranou) s vcelku velkými komediálními vlohami. Hlavně nezávazně patří určitě mezi ty zdařilejší především díky Natalie Portman. Film má spád, vtipné momenty, pouze v závěru se trochu zadrhává - zkrácení o 10-15 minut by více než prospělo, jinými slovy komedie se stopáží nad 100 minut žeru pouze Juddovi. :-) ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Pozdržet distribuci filmu o pár měsíců, mohlo by na plakátech stát "ve filmu souloží držitelka Oscara Natalie Portman". Scénář bohužel i při poměrně velkém tempu dialogů nenabízí moc humorných replik, takže hlavní devizou je docela sympatické obsazení (aby ne že) a celkem civilní dojem z filmu. Jak je u současných romantik zvykem, prvnímu milovníkovi občas chybí trochu víc chlapský rozhodnosti, ale úplná figurka naštěstí taky není. Koukatelný, díky většímu než malýmu počtu záběrů na Natálku i zapamatovatelný. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Taková normální romantická komedie, která nenadchne, neurazí. A mě baví dívat se na to, i když předem vím, jak to skončí. Natalii Portman a Ashtonu Kutcherovi to spolu docela slušelo a já se nad některými vtipy opravdu velice bavila, viz. mrkve místo kytek a nebo večeře s tátovou novou přítelkyní. Dávám slušné 3* btw. Nahý Ashton by stál za hřích. "You can´t fight with me, you´re miniature. You fight like a hamster" ()

Galerie (72)

Zajímavosti (14)

  • Scénář nesl původně název "Fuck Buddies". Pod tím by ale samozřejmě nemohl být film distribuován a propagován, tudíž byl pozměněn na "Friends with Benefits". Ani tento titul ale filmu nezůstal, protože pod tímto názvem již (zhruba ve stejné době) vznikl snímek Kamarád taky rád (2011). (oje)
  • Snímek byl do kin distribuován pod krycím názvem "Dos". (oje)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno