Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je vysoká, štíhla, úspešná... a je to blondína. Čím nás prekvapí dnes večer? Adelu zažijeme v novej polohe, v akej sme ju doteraz nemali možnosť vidieť. Vaše večery bude spríjemňovať reflexiu každodenných problémov, ktoré za pomoci svojich glosátorských kolegov rozmení na drobné, podfarbí vtipom a odľahčí iróniou. Samozrejme nebudú chýbať ani zaujímaví hostia. (TV Markíza)

(více)

Recenze (100)

tančísvlky 

všechny recenze uživatele

Ďalší zúfalý dramaturgický počin zaujať diváka . Stokrát ohrané , nefungujúce v televízií . Mnohonavrstvenie rádiového formátu , ktorý môže fungovať tak mesiac ... Nechápem , či stoja tie vysokokapacitné zmluvy za to znemožnenie sa seba samého. Tápanie vo tme Markízy po Talentmánií len pokračuje ... ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele

Prvé mesiace to bolo veľmi slabé, preto tie neustále obmeny...ale myslím si, že konečne našli ten správny systém, ktorý, na moje počudovanie, funguje... Nech si hovorí kto chce čo chce, ja mám Sajfu aj Adelu rád už od ranných čias funrádia a aj ich mať rád budem...aj keď je "in" nadávať na nich. 5/10 ()

Reklama

robo7773 

všechny recenze uživatele

Po tom ako bol hosť u Adely Ľubo Višňovský tak si myslím že lepší diel tejto show nebol. Bolo to ozaj veľmi vydarené, vždy som túto show považoval za dobrú ale niektoré diely ma ozaj veľmi príjemne prekvapili a zabavili. Glosátori sú perfektní, Sajfa je proste klasik, ktorý sa tažko hľadá, Marcel mu skvelo vtipne asistuje a Adela to má jednoducho celé pod palcom. Pre mňa vydarený projekt a dúfam, že ešte dlho aj bude :d ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Nevidím tento pořad tak často a ani nežiji na Slovensku, tudíž jsem trochu mimo obraz, ale pokaždé, když s přítelkyní Adélu sledujeme, tak se solidně pobavím. Navíc o poznání lépe, než u současné show Jana Krause. Hosté tu jsou různorodí a glosovací trojka na začátku(a někdy i na konci) opravdu vtipná. Obzvláště Sajfovi bych dal více prostoru. ()

-soch- 

všechny recenze uživatele

3 za to, že urobila reláciu aká na Slovensku nieje. Žiaľ, milá Ihlička, pána Markoviča naša Adelka ešte neprekonala. + Zhruba po troch mesiacoch od môjho prvého hodnotenia musím zmeniť názor. Znižujem hodnotenie na 2*. Keď sa na to večer pozerám, tak z toho jednoducho nemám dobrý pocit. Vidieť, že Adele tie texty niekto nasilu tlačí do huby a jej taký silený humor nepristane. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama