Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stejně jako kdysi, je i dnes centrem dění rodinky hala a kuchyně, kde se všichni potkávají a řeší s humorem sobě vlastním všechny trable i vážnější kolize. Nebo, a to je novinka, se scházejí v zimní zahradě, kterou Zdeněk přetvořil na "tropy". Pěstuje tam orchideje, které by mu mohl závidět i slavný detektiv Nero Wolf. V tropech se většinou odehrávají všechny tajné rodinné porady. Teď se například řeší problém: Jak se zbavit hodné, ale příliš zvědavé sousedky? Nebo jak dopadli Zdeněk a Káča na tanečních kurzech pro pokročilé? Soužití několika generací tak přináší mnoho dalších kuriózní situací. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

pan_Bily 

všechny recenze uživatele

Za původním seriálem hodně zaostává. Kouzlo původního seriálu bylo, mimo jiné, právě v krátkých epizodách vždy s nějakou pointou. Což je vlastně podstata sitcomu jako takového. A zabalení sitcomu do jedné velké dávky čelovečerního filmu se ukázalo jako ne příliš šťastné. To se pak zdají některé humorné situace až příliš nucené. Původní seriál také není zatížený vlivem amerických sitcomů, kterým se naše dnešní (novodobé) pokusy snaží přiblížit a spíše jim to škodí. Což se mi zdá i tady. Na druhé straně film je tak prostě koncipovaný, jako jednoduchý sitcom, pokračování seriálu po x letech. Takže se dá předpokládat co můžete čekat. I když se dalo zpracovat trochu lépe. Ale je to v tomto směru mnohem lepší a koukatelnější než remake Taková normální rodinka (2008). Lepší 2*. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tragické. Viděl jsem jeden z dílů v době, kdy sleduji Takovou moderní rodinku (což je americký seroš na stejné téma). Oboje točené skoro ve stejné době byť americká Rodinka díky úspěšnosti má už šestou řadu. A oboje také řeší symbiózu členů jedné rodiny, generační střety, genderové vztahy atd... Tedy hromada témat ke vtipnému zpracování každodenních situací. Bohužel ta česká Rodinka je jedno velké zoufalství. Herecky je to obsazeno velkoryse, ale ten scénář! Nuda, trapnosti.. zkrátka nic moc. * ()

Reklama

TSZ odpad!

všechny recenze uživatele

Jako fanda původního seriálu musím gratulovat např. paní Medřické a panu Cupákovi k tomu, že se jim podařilo včas zemřít a nemuseli účinkovat v téhle kolaboraci. Snad nejhůř mi bylo při sledování některých hereckých kreací, které evidentně měly odkazovat k původní herecké sestavě, protože vykopat mrtvolu paní Medřické a následně ji znásilnit by patrně bylo milosrdnější. ()

cachanell 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem vícekrát psala - pokračování po xletech nemám ráda. Toto je důkaz - absolutně nezdařilé. Jednoduché, hloupoučké, snažící se sice navázat na původní atmosféru seriálu, ale bohužel, pouze se snaží. Mám pocit, že se tomuto filmu nepodařilo nic. Řada skvělých českých herců nezachránila jednoduchý nicneříkající "děj" a nijaký humor. ()

Aniki odpad!

všechny recenze uživatele

Všechna filmová pokračování, kdy dojde ve scénáři k tolik typickému skokovému posunu v čase, bývají  povětšinou průserem a pokud se navíc jedná o předěl tzv. mezirežimový, je na katastrofu přímo zaděláno. Přesně k takové situaci došlo i u snímku Rodinka, respektive u nesmyslného náhledu do pokračujícího života jednoho kdysi kultovního organismu - seriálové Takové normální rodinky. To co fungovalo kedysi, nemůže fungovat dnes, vše je totiž dávno úplně jinak. A tak se tu vytrácí jak originalita, tak vkusný humor, ale především charisma veledůležité obce herecké. Vzhledem k napsanému si o to větší plus zaslouží vynikající Štěpánková, které jako jediné zůstal ten sedmdesátkový seriálový feeling. Ostatní fakt děs běs a scénář...bez komentáře. Za mne rozhodně kanalizace! ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • V televizní verzi bude mít Rodinka šest dílů: Slavíme, Milionová tchýně, Teče nám do bot, Miláček Daisy, Capuccino se šlehačkou, Štědrovečerní převapení. (POMO)

Reklama

Reklama