Reklama

Reklama

Ve spánku

Trailer 1

Před rokem ztratila Sarah syna a stále se nemůže zbavit bolestných vzpomínek na něj. Jedné noci pak srazí mladíka Arhura, který jí jejího chlapce velmi připomíná. Zdá se, že ho pronásleduje záhadný útočník, a tak se Sarah rozhodne pomoci mu. Ale věci nejsou, jak se zdají, a setkání s Arthurem ji může ohrozit. Když si to však Sarah uvědomí, je už příliš pozdě... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (93)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Kvalitka se objevila tam, kde jsem ji letos neočekával. Dans ton sommeil je velice příjemný evropský hororový thriller. To znamená, že co se týče postav, můžeme hovořit o nepříliš velkých sympatiích a místy pochybném chování, ale když přijde na atmosféru a brutalitu (která tady není nijak výrazně extravagantní, ale ehm ... příjemně řízná), není si na co stěžovat. Bezprostředně po projekci jsem se v hodnocení pohyboval někde kolem devíti bodů z deseti, s denním odstupem to vidím na pohodlnou osmičku. V té letošní bídě přesto jeden z nejzajímavějších žánrových kousků. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Další z povedených francouzských krváků, který mě jako velkého fandu Brutální Nikity obvzláště potěšil. Annie Parillaud se ujme mladíka, kterého cestou z práce porazí, ale vzápětí zjišťuje, že to nejspíš nebude tak hodný chlapec, jak se z počátku zdálo. Depresivní, temné a nekompromisní. Filmu se místy daří hrát i na nejistotu, takže jsem chvilku pochyboval, jestli je vše tak, jak se zdá. Výborně zahráli i oba hlavní aktéři a vše korunovala jedna ze závěrečných scén, která byla až zvráceně poetická. 80% ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Poměrně brzy divák odhalí, jak se vlastně věci mají, navíc mu to autoři záhy potvrdí. Jen hlavní hrdinka Sarah žije v bludu, a když odhalí pravdu, je téměř pozdě. Neoriginální námět, který přežvýkal i kdejaký TV film, by nevadil, pokud je vytvořena správná atmosféra. Leč napětí jaksi chybí, a tak sledujeme spíše drama na téma: někdo byl ve špatný čas na špatném místě. Vcelku dobře jsou udělané vraždy, byť od Francouzů by jeden mohl čekat ledacos. Občasné lyrizující obrazy, například Sarah v závěru filmu, jsou velmi příjemné, ale mnoho jich není. Za pár dní si na tenhle film ani nevzpomenete... ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Zpočátku je to taková hra na kočku a myš, pak ale film vyústí v nečekané rozuzlení, když už sami nevíme, kdo je obět a kdo je vrah. A na konci filmu jsem se smál, když jsem si vzpomněl, jak na začátku sdělila šéfová své podřizené: "Běž domů, běž si odpočinout! Vypadáš hrozně"! Ta si tedy odpočinula, to je fakt :-) Dávám 50% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,SARAH, CO JE S TEBOU?“... ,,CHCI, ABYS MI ŘEKL PRAVDU“....... /// Stalo se TO, TO a TO, a najednou má Sarah v baráku na samotě u lesa mladýho kluka. KDOPAK JSEŠ CHLAPČE? (ptal jsem se, protože jsem nečetl spoilerskej obsah!) Hororově totiž vypadá i Sára! Čeká se na třetího a já přemejšlím, jestli začne divadlo plný zkratovitýho jednání s cílem udělat z ženský tupou krávu. Jak je to doopravdy? Do hodiny dvacet (naštěstí) tolik debilního chování nenarvete, hezký jsou tu zvuky a věci, který se můžou stát. To mě děsí! Jemná vyvražďovačka, ve který nejde o krev, ale o pocity. Koho? DOSTANU TĚ TY ZRŮDO! Jak se to vezme... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zajímá mě, jak mi můžou vyvraždit rodinu. 2.) Zjistím, že i Francouzi mají ,,zavři svoje oči brouku“ (Zřejmě to nadchlo uživatele ,,Brouk“, kterýho tímto zdravím! 3.) Thx za titule ,,sonnyboy“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Keď Sarah (Anne Parillaud) zrazí mladíka, snaží sa mu pomôcť, vráti sa do auta, kde vysype celý obsah tašky na sedadlo spolujazdca, hľadajúc telefón v snahe privolať pomoc. Po chvíli si neznámy muž sadá na to isté sedadlo, ktoré je už prázdne, pričom by malo byť zapratané vecami. (peiton)

Reklama

Reklama