Reklama

Reklama

Zásahová jednotka

  • Hongkong Che shou (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Hongkongské silnice nejsou bezpečné. Tedy alespoň v době, kdy je brázdí legendární řidič Jiang Xin se svým uprchlým kriminálním partnerem Huang Zhongem. V patách jim je celá speciální policejní motorizovaná "Neviditelná jednotka", v čele s mladým, unáhleným a ambiciózním Chan Cheungem a jeho zkušeným a na důchod čekajícím partnerem a mentorem Lo Fungem. Je čas změřit síly a porovnat zkušenosti. (MartinezZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (20)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Půlka hereckého obsazení legendární Volavky nahání tajemného řidiče s vazbami na hongkongské podsvětí. Podobné filmy stojí a padají na kvalitě kaskadérských kousků a nebýt okatých záměn aut v některých klíčových akčních scénách (drahé audi za levnější mazdu nebo Skyline za toyotu) nebo menší technické nesrovnalosti ve scéně se zadřeným motorem, bylo by asi těžko co vytýkat. Podobnost s Drive tu kromě noční atmosféry sice moc nevidím, ale rozhodně jde o solidní akční kriminálku, ve které hrají hlavní roli především řidičské umění a zvuk pískajícího turbodmychadla. 70% ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Po Initial D můj druhý nejoblíbenější asijský film o rychlých autech, řízení a závodění. Příběh je sice úplně jiný, ale to mi nevadí. I policejní vyšetřování a pátrání po zkušeném řidiči má něco do sebe a Šóník opět v hlavní roli je jen bonus navíc. Hraje tu i Anthony Wong, který se tentokrát z role flegmatického táty přeorientoval na flegmatického parťáka. Už jsem film viděla minimálně 5x a pořád mě baví, zasloužené 4*. Přeloženo. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Automobilové honičky můžu a přestože mi jejich spojení s čínskou produkcí úplně nesedělo, na film jsem byl zvědavý. Bohužel se jedná o průměrnou podívanou bez výraznější akce, připomínající celovečerní verzi slabšího dílu Kobry 11. Ani ty honičky za moc nestojí a jelikož je to to jediné, co film může nabídnout, je to velký problém. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Čínská (tedy Hong-Kongská) filmová odpověď na Drive a sérii Fast & Furious, která má dva problémy. Prvním je, že se vše sází na auta a umění řídit, což znamená neustálé prostřihy na pneumatiky, řadící páky a pedály, ale z akce není nic vidět. Druhým je fakt, že jako kovanému evropanovi se mi všechny tváře herců zdály natolik podobné, že doteď nevím, kdo konkrétně v jakém záběru byl, zda hodňák nebo padouch. Výsledkem je tak jen nuda a nějaké nepřehledné auto-honičky na nočních silnicích a nelogicky mnoho mrtvých (asi) policajtů, zastřelených v autech. ~~~ 1,5* ~~~ PS: Možná mi to jen tak přišlo, ale ten pokus o napodobení hudby z Drive byl poněkud... úsměvný. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Co to ma spolecneho s Drive to netusim, ale jsou tam auta, tak mozna to... Dva policajti, starej a mladej, maj na sobe temer celej film reflexni vesty. To je vec, ktera mi utkvela v pameti. :-) Gro celeho filmu je, ze mladej se musi od staryho naucit jednu ridicskou fintu, aby dostihl hlavniho zlosyna. Pekne natocena blbina, trochu jsem tam citil i Kobru 11. :-) Pozivatelne pouze jako oddechovka. 3- ()

Galerie (76)

Reklama

Reklama