Reklama

Reklama

VOD (1)

Uplynul tomu rok od poslední jarní párty v Lake Victoria a krvelačné rybky se zuby ostrými jako nože opět pocítily hlad. Houfně se vydaly na cestu proti proudu a tentokrát se jejich cílem útoku stal nově otevřený aquapark Big Wet. Je parné léto a párty u vody i ve vodě je v plném proudu, slunce pálí do obnažených těl krásných dívek a vysportovaných svalovců. Na tuto letní pohodičkou dohlíží nejznámější plavčík David Hasselhoff spolu se sexy plavčicemi, které jsou ale více sexy než plavčice… Návštěvníci aquaparku se nadšeně vrhají vyzkoušet nové atrakce, zatím ale netuší, že je čeká adrenalinový zážitek, který si nepředstavovali ani v těch nejděsivějších snech, bude to totiž boj na život a na smrt. Ve vodě si na ně již brousí zuby tisíce piraň, které lační po jejich krvi a mase. Kdo bezradné návštěvníky koupaliště zachrání? Bude to superneohrožený David Hasselhoff? Nechte se překvapit a zažijte více akce, více zábavy i více strachu. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (411)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jednička ještě šla, ale tohle je ubohá trapnost, kde ze všeho zůstaly jen ty natřásající se kozičky, což je zoufale málo (ne jen proto, že jsem dolňák). V tomhle ohledu jsem byl opravdu rád, že to sleduji v pouhém 2D rozměru, protože jakmile došlo na ta silikonová monstra, vidět to na velkém plátně ve 3D, zhnusením bych se znečistil. Brrrr, i ve 2D odporné. Hasselhoff je sice ikona, ale že vlezl do tohohle a udělal v tom ze sebe to, co udělal, tedy něco naprosto k zblití, to už musel být tedy hodně zoufalý. Takhle promarnit zajímavou příležitost. Tohle je prostě trapné nic, z kterého trčí nahé kozičky. Nic více, nic méně. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

"You have never seen Baywatch? Knight Rider? Anaconda 3?" Míň koziček, střev, krve i pornohereček, ale o to větší zábava. Scénář je samozřejmě hnůj (v podstatě na úrovni jedničky), ale Gulager mnohem líp pracuje s lekačkami, napětím a především humorem, jenž se v poslední půlhodince rozjede s takovou kadencí, že filmu odpustíte v podstatě cokoliv. A navíc má Hajzlhofa, jehož "bjůkenenovské" etudy jsou pro film jednoznačnou vstupenkou do zlatého fondu "party filmů". FISHHUNTER!!! ()

Reklama

Zeck 

všechny recenze uživatele

"Josh si uřízl penis, protože mi něco vylezlo z vagíny" ... výhradně za tuto hlášku a jednu scénu z Míčem Bukanýrem dávám 2*, jinak to byla vysloveně tragédie, která neměla s nadhledem, natřásajícíma se kozama studentek a vtipem jedničky, vůbec nic společného... Ani ten závěrečný masakr tam nebyl, jediná skutečně povedená scéna byla šukačka, po které následovala již zmíněná hláška zahraná danou protagonistkou s takovou apatií a ledovým výrazem, že mě málem složila z křesla. 3DDD - mnohem více přírodních koz a postavit film na hercích a ne na ochotnících, pak vidím potenciální úspěch. 40%. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Piranha 3D daleko lepší než 3DD. Nejvíce mě mrzí, že se nedrží předlohy, poněvadž pokračování v kolejích jedničky by nemuselo dopadnout vůbec špatně. Odbočení nedopadá svým způsobem tragicky a změna režiséra je znát ve všech směrech. Krev daleko slabší než v jedničce, lekačky zhruba stejné, ale oproti jedničce vzrostl humor. Nebýt poslední půl hodinky, kde bylo pár slušných scén jako například přejetí malé holčičky nebo David Hasselhoff, šel bych s hodnocením ještě níž. Jako jednohubka Piranha 3DD neurazí, ale oproti jedničce obrovský pokles dolů a vše je zachráněno až v posledních minutách... 4/10 = 45% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Vicemene stejny jako prvni dil, coz se ale ostatne dalo cekat. Opet vetsinu casu vyplnujou parici pubertaci a spousta zaberu na zensky v mini plavkach a ke konci tu je tak 10 minutovej masakr. Ono to ani nijak zvlast nevadi, film utece docela svizne a nudit se nebudete, pirani vykukujou odnekud kazdou chvily, ale ty jatka si reziser pochopitelne nechal az na konec. A jatka to jsou fakt fajnovy, vsude se valej kusy tel a krev caka na vsechny strany. Ale je fakt, ze misty uz to spada az moc do komedie a je videt, jak se reziser desne snazi udelat nejakou kultovku a tak tam neustale cpe nejaky uchylacky sceny, jejichz vrcholem jsou vystupy Hasselhoffa, kterej si dela brutalne srandu ze svy nejslavnejsi role. Takze ja se ve vysledku docela bavil, oproti minulymu dilu zadnej velkej kvalitativni rozdil nevidim a tak nemam duvod nedat 3*. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy David Hasselhoff zpívá, měly být původně obě ženy v jeho posteli nahoře bez. Hasselhoff však své vystoupení podmínil tím, že budou všechny dívky oblečené. (StrYke)
  • Zatímco Piraňa 3D (2010) byla do třetího rozměru převedena až v postprodukci, tento díl se natáčel přímo na 3D kamery. (pavlikv)
  • V době uvedení byla vydána hra na motivy tohoto filmu, která byla určena pro mobilní zařízení. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama