Reklama

Reklama

Talisman

  • USA The Lucky One (více)
Trailer 1

Loganův život ovlivnily tři vojenské mise v Iráku. Fakt, že je stále naživu, považuje za dílo náhody. Vždy unikl smrti jen o vlásek. Při první misi, když se po útoku s jednotkou shromáždili v troskách domu, tam uviděl ležet v prachu fotografii dívky. V okamžiku, kdy pro ni šel, explodoval na místě, kde stál, granát a tři jeho přátelé zemřeli. Logan si nechal snímek jako talisman a byl přesvědčený, že ho ochraňuje. Od té doby totiž neměl ani škrábnutí. Po návratu domů se rozhodl, že dívku vyhledá a poví jí o tom, jak byla jeho strážným andělem. Zjistí, že žena na fotce se jmenuje Beth, najde její adresu. Nechá se najmout do psího centra, které vede její rodina. I když mu Beth zpočátku nevěří a sama má v životě komplikací dost, rozvine se mezi nimi románek, který dává Loganovi naději, že by Beth pro něj mohla znamenat víc, než jen obrázek pro štěstí. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (290)

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem si orazit nějakou tou slaboduchou oddechovkou a taky zjistit, co je Zac Efron zač - obě mise splněny a žádná z nich nezklamala moje nekalá očekávání - v prvním případě mě oslnila maximálně záře totálně přeběleného předkusu filmové Beth a v tom druhém jsem se ujistila, že masíčkář Zac v mých očích na dlouhá léta, než dozraje (jestli vůbec), zůstane modrookou mucholapkou na beznadějné romantičky ohraničené koncovkou -náct. Brrrrrr... PRO UŽIVATELE, KTEŘÍ NEDÁVALI POZOR TAK, JAKO JÁ :-) LOGAN NENAŠEL BETH NÁHODOU, DRŽEL SE MAJÁKU, KTERÝ SE TYČIL NA POZADÍ FOTOGRAFIE A PODLE NĚJ IDENTIFIKOVAL MÍSTO, KDE BY DÍVKA MOHLA ŽÍT ( ... a pak že jsem to "nežrala" :-D) ()

berusche 

všechny recenze uživatele

Jo tak, vy jste se nás snažili očůrat? Tak to ne, to neplatí. Zabalit naprostou patetickou s*ajdu plnou zbytečných klišovitých výroků do vcelku zajímavého námětu na romanťák, nastrčit tam ještě psy apod. a doufat, že divák to zblajzne a nevšimne si, že je to s*ajda, to chtělo vskutku hodně odvahy. Takže, za tu odvahu vám tu jednu dám, za toho pana "Božského" vám nedám nic, to jste mě trochu urazili. A za to jakožerádoby rozuzlení byste si zasloužili rovnou do hlubin propadliště. Hm, asi jsem se dobře vyspala, tak jednu. ()

Reklama

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Mnohí tu odkazujú na to, ako je film samotný jedno veľké klišé. Sú filmy kedy aj mne klišé a presladenosť vadia a uberá mi to na filmovom zážitku. Ale v tomto prípade tomu tak nebolo. Už po pár minutách bolo zjavné kam príbeh smeruje a ako sa bude vyvíjať, a bolo by hlúpe potom čakať niečo iné ( ako je hlúpe očakávať niečo iné ako sladkosť pri zákusku, či čokoláde). Toto je presne ten tip filmu, kedy si má človek urobiť pohodlie, vyvaliť sa na gauči a len tak relaxovať pri jeho pozeraní a nechať sa unášať pohodovou melanchóliou. Len oddychujete a sníte o láske, živote a veciach kde klišé je ako príjemný pocit po prebudení z nádherného sna. ***/**** ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Podle zdejšího hodnocení jsem se tak trochu bála, co to bude. Ale úplně zbytečně. Je to romantický film se vším všudy. Zápletka možná není převratná, ale film má moc pěknou atmosféru. A myslím si, že Zac Efron talent má. Jen se musí ještě trochu "vyhrát". Asi to nebude další Nicholson, ale pokud ho mám srovnat třeba s Pattinsonem, tak Efron na plátně působí mnohem přirozeněji a netváří se, jako by ho permanentně bolely zuby. Ale zpět k Talismanu. Příjemné herecké obsazení navíc doplňuje pěkná hudba. A jak poznamenala Zdeňka "Holky někdy takový film potřebují." ()

Fanita 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť, ale herecký výkon Zaca Efrona ma zabil. To čo bolo? On nemá žiadny výraz v tvári. No najviac sa mi nepáčil výber hercov do hlavnej intímnej role. Vôbec žiadne poriadne iskrenie medzi nimi, ona vyzerá ako zrelá dospelá žena, on vyzerá ako malé decko, napriek tomu, že sa snaží tváriť dospelo. Dalo sa na to pozerať, ale rozčulovali ma tam niektoré cliché pasáže a "srdcervúce scény" a dlhé nudné posteľné scény. A samozrejme všetci sú tam tak strašne talentovaní vo všetkom. Všade kde sa pozrieš, génius. A samozrejme viac gýčový koniec už nemohli ani vymyslieť.. POZOR SPOILER: A to, že Keithovo telo nenašli nikoho nezaujíma? ()

Galerie (72)

Zajímavosti (9)

  • Zac Efron přibral kvůli roli 10 kg svalové hmoty. (kedl)
  • Filmovanie prebiehalo v meste New Orleans a Madisonville v Louisiane. Kostolné scény boli natočené v Abita Springs. (MikaelSVK)
  • Talisman je v pořadí už sedmým filmem natočeným podle knih Nicholase Sparkse a současně čtvrtým, který přivádí na filmové plátno Denise Di Novi. [Zdroj: nicholassparks.com] (Lolita)

Reklama

Reklama