Reklama

Reklama

Partička

(pořad)
Česko, 2011, 82x35 min

Režie:

Dano Dangl

Scénář:

Dano Dangl

Účinkují:

Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Ondřej Sokol, Dano Dangl, Tatiana Dyková, Petr Vacek, Lucie Bílá, Vojtěch Dyk, Jan Maxián, Jakub Prachař (více)
(další profese)

VOD (1)

Zábava tak hustá, že by se dala krájet! Pánové G & S se poprvé na Primě představí v improvizační show, ve které se ovšem sami budou stávat „oběťmi“ svých kolegů. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost vidět, jak si konečně dělá někdo srandu ze „Suchoše a Geni“. A jak takové trápení bavičů vypadá? (TV Prima)

Recenze (856)

Šakal 

všechny recenze uživatele

Když zrovna člověk nemá chuť na: http://www.biblos.cz/fotocache/bigorig/http--d----l----l--img.pemic.cz--l--sortimg--l--010--l--7--l--6--l--0107685-23.jpg nebo http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTUzODUyNjkxM15BMl5BanBnXkFtZTcwODA5MTM1Mg@@._V1._SY317_CR5,0,214,317_.jpg, nalije si panáka tulamorky, zaboří se pohodlně do křesla a chce se po náročném dni odreagovat, musím přiznat, není to tak špatné, jak by se na první pohled, podle některých místních odborníků, bavičů a improvizátorů každým coulem mohlo zdát. Improvizace je těžká to věc (byť už pan Horníček říkal, že jde z 80% o nacvičenou záležitost). Musím přiznat, příjemné překvapení v podobě Ondřeje Sokola (pro mě osobně number one co se improvizace týče), v těsném závěsu to je potom Geňa a za oběma dotyčnými lehce povlávají, seč jim síly (ne)stačí, Suchoš a Igor Chmela. p.s. ODPAD, JÁ si představuju jinak. Vynáším ho každé ráno (a přestože třídím), věřte mi, není to pěkný pohled. Bavím se celkem dobře (někdy to "skřípe a drhne", na druhou stranu jindy příjemně plyne a baví a už ve škole mě učili, že dobře je za 3, takže.... 3* přičemž nezastírám, že míra zábavy může rapidně stoupat se snižující se hladinou destilátu v lahvi..... ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Aspoň jeden pořad v té šílené záplavě (budu slušný) hovadin má kvalitní úroveň. Co na tom, že se Češi inspirovali od kolegů ze Slovenska a nechali Dangla přivést tuto show i k nám. Když to má význam, tak proč ne. Myslím, že my máme i lepší herce a proto se mi česká verze líbí o dost více. Suchoš a Geňa předvádí svůj standart, který nikoho nepřekvapí. Koho už jejich humor nebaví, ať se nedívá, já je pořád můžu. Kdo ale všechny válcuje, je Ondra Sokol, to je kádr toho největšího kalibru. Ze všeho se s přehledem dostane, s každou scénou si poradí, borec. Né všechno vyjde na sto procent, takovej dabing je vždy hroznej, ale jinak RESPEKT a seznamka vždy boží. Postupně se hodně rozjel i Igor a Geňa víc a víc ukazuje, jak je tupej a má hrozně dlouhý vedení. :)) ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Dávám pouze 2 hvězdy (50%) zásluhou počátečních epizod. Herci zvládli udržet vtipnou stěží první sérii a nebo dokonce jen několik počátečních dílů. Následně úroveň pořadu velmi strmě klesá a vtipy se opakují a hry se zhoršují. Přičemž ze všeho nejhorší je, když se hlavní představitelé pokouší o nějaké druh umění. Velmi často ve stylu básně či zpěvu (to je tak hrozné, že pak hned přepínám). Naopak nejlepší hrou je ,,jedno slovo". To však šlechtí jen toho, kdo hru vymyslel, jelikož to zvládne hrát s prominutím každý debil a stále to bude vtipné. Edit 16.03.2021: Teda ty novější díly už hraničí s odpadem, náhradníci jsou zoufalí, hosté nezajímaví a tak nakonec upravuji hodnocení na 20%. ()

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč je Partička přesouvána stále na pozdější vysílací čas, když začíná být čím dál oblíbenější.Jinak výborná show, která ukáže, kdo je doopravdy dobrý herec schopný improvizace v každé situaci. Dle mého názoru to v tomto ohledu vyhrává Ondra Sokol na plné čáře. Jen škoda, že jsou účinkující stále stejní, ráda bych viděla i jiné české či slovenské improvizující herce. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Teď si tak trošku naházím exkrementy na vlastní hrob, ale - mě to vcelku baví (ten pořad myslím). A to se tam pohybuje řada protagonistů, z nichž mi je většina relativně nesympatická....vtipnost jednotlivých improvizací závisí na konkrétním typu ,,hry", na složení ansáblu a na tom, má-li Genzer zrovna krámy. Tento slovenský export patří do poměrně úzkého okruhu televizních výpotků, které jsem schopen sledovat s mojí sekernickou půlkou. Čtyři punkty za ony pondělní chvilky romantiky, kdy se znechuceně krčíme každý na jiném konci gauče. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (42)

  • V roce 2012 se v hudební anketě Český slavík Mattoni 2012 (2012) umístnila většina aktérů pořadu na předních příčkách. V kategorii zpěváků skončil Ondřej Sokol na 24., Igor Chmela na 35., Michal Suchánek na 36. a Richard Genzer na 39. místě. Marián Čurko obsadil 18. místo v kategorii slavíci bez hranic a všichni společně jako Los Rotopedos skončili 12. v kategorii skupin. (Olík)
  • Od roku 2021 se Partička natáčela v novém studiu přímo v FTV Prima v Praze na Vinici, kde se televize Prima přestěhovala z původní Palmovky. Během tří a půl hodin natočili tvůrci 2 díly. (Leopard105)
  • V listopadu roku 2012 splnila televize Prima fanynce Denisce sen, když jí umožnila osobně se setkat s Partičkou. (konvax)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama