Reklama

Reklama

VOD (1)

Mike je jedenatřicetiletý muž, který přes den pracuje jako pokrývač, vyrábí originální nábytek, čímž by se chtěl živit naplno, a po nocích se stává vášnivým snem všech dam. Má přezdívku Magic Mike a je hvězdou striptérského klubu Xquisite. Čím víc ho dámy milují, tím víc peněz utratí a tím šťastnější je majitel klubu Dallas. Jednoho dne během obvyklé šichty na střeše potká Mike devatenáctiletého Adama, který se poflakuje od jedné nekvalifikované práce ke druhé, a vezme ho s sebou do klubu. Odhalí v mladíkovi striptérský talent a ujme se ho. Hned první večer, když do klubu nastoupí jako pomocná síla, se však Adam objeví i na pódiu, protože jeden ze striptérů přebral a nemůže vystupovat. A má obrovský úspěch. Adam dostane přezdívku Kid a má náhle spoustu peněz i sexu. Mike začne považovat Adama za svého mladšího bratra a mimo jiné se také pozná s Kidovou sestrou Brooke, do které se na první pohled zamiluje. Brook žije svůj život přesně tak, jak se to všem spořádaným občanům společnosti líbí. Pracuje ve zdravotnictví, vzorně se stará o svůj dům i o svého bratra. A Mike si najednou uvědomí, že se svým životem striptéra není zas tak spokojený, jak si namlouval... (TV Prima)

(více)

Videa (33)

Trailer 1

Recenze (543)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Příjemný film, ale Soderbergh má vážně na víc. To je holt ten dvojí metr - kdyby to natočil kdokoliv jiný, řeknu si, že je to překvapivě vkusné a překvapivě nehloupé, ale u někoho jako Soderbergh si to prostě myslet nedokážu. Tahle vkusnost a nehloupost je opravdu minimum, co od něj při jeho schopnostech očekávám, a že jsem je dostal, mi nemůže stačit. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Steven Soderbergh (opět) našel poměrně solidní balanc mezi sociální výpovědí a komerční komedií, v níž dobře zužitkovává eRkový rating. Zajímavé je, že když z toho člověk úplně svleče (no pun intended) všechny ty komerční lákadla, povedené choreografie tanců a velmi nápadité vizuální hrátky s kamerou, zůstane mu kostra zcela funkčního dramatu založeného na dobře vykreslených postavách. Suše humorné britské Do naha! bude v tomto směru mému srdci vždycky bližší, ale Bez kalhot můžu s čistým svědomím taky doporučit. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Obrácené díže na těsto z Full Monty nám vystřídaly pekáče buchet, ale poselství je de facto stejné. I striptér může mít city.. Dřina v posilovně, solárko, bolestivá depilace a lámání si hlav s choreografií vyváženy mottem sex, drogy a rovnání zmuchlaných bankovek. Vyložil jsem si to tak, že dlouhodobě tohle řemeslo můžou dělat jen prostoduché lopaty, ale zase, někdo to dělat musí.. Soderberghův řemeslný standard je sice v rámci konkurence nadstandard, ale jinak je Magic Mike prázdný jak peněženka striptéra s bílou chlupatou prdelí.. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Soderbergh opisuje osmdesátkové schéma s takovou přesností až to hezké není, ale komu to vadí? Magic Mike je letní jednoduchá a přímočará zábava, která svůj účel pobavit plní do posledního puntíku. Ještě, že si to s tím věšením filmařiny na hřebík Steven rozmyslel. Ps: z Tatuma si už srandu dělat nebudu. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení. Čekala jsem ničím neoriginální, podprůměrný film s hlavním hrdinou, který mě kvůli Channingově obsazení bude iritovat, dočkala jsem se sice neškodného, jinak ale docela sympatického snímku s pohlednými představiteli mužských rolí, z nichž snad žádný nepůsobil nepřirozeně. Což jako heterosexuálně orientovaná žena nemůžu hodnotit jinak než pozitivně. [47th Karlovy Vary International Film Festival] ()

Galerie (73)

Zajímavosti (18)

  • Channing Tatum prohlásil: „Toto je moje labutí píseň. Už nikdy, nikdy víc nebudu dělat nebo říkat nic, co by souviselo se striptýzem." (Sufferer)
  • Snímek byl uveden na 47. ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. (LiborGondek)

Související novinky

Channing Tatum a David Leitch spojí síly

Channing Tatum a David Leitch spojí síly

26.11.2022

Zatímco fanoušci, respektive spíš fanynky herce Channinga Tatuma (Loganovi parťáci) netrpělivě vyhlíží očekávaný třetí díl série Magic Mike v češtině známé jako Bez kalhot, server Deadline nyní… (více)

Striptérské drama Bez kalhot se dočká trojky

Striptérské drama Bez kalhot se dočká trojky

30.11.2021

Třetí snímek ze striptérské série Bez kalhot je oficiálně na cestě. Zprávu potvrdili režisér Steven Soderbergh (Nákaza, Dannyho parťáci) spolu s hlavní hvězdou filmu Channingem Tatumem (21 Jump… (více)

Channing Tatum opět Bez kalhot

Channing Tatum opět Bez kalhot

01.04.2014

O pokračování předloňského hitu Magic Mike (u nás jako Bez kalhot) se spekuluje už řadu měsíců. Sedmimiliónový nezávislák s Channingem Tatumem (Útok na Bílý dům, 21 Jump Street), který velmi volně… (více)

Reklama

Reklama