Reklama

Reklama

Bez kalhot XXL

  • USA Magic Mike XXL (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Děj filmu Bez kalhot XXL navazuje na první film tři roky poté, kdy Mike ukončil svou vrcholnou kariéru striptéra a i zbývající členové striptérské skupiny Králové Tampy se chystají hodit ručník do ringu. Ale chtějí to udělat po svém: společně s legendární hlavní hvězdou Magickým Mikem chtějí vstoupit do světel reflektorů v posledním dechberoucím představení v Myrtle Beach a udělat tak tlustou čáru za minulostí. Mike a ostatní chlapi se vydávají na své závěrečné vystoupení, a když se cestou zastaví v Jacksonvillu a Savannah, aby obnovili staré známosti a navázali nová přátelství, sklízejí obdiv, naučí se pár nových pohybů a překvapujícím způsobem se zbaví své minulosti. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (239)

malylada 

všechny recenze uživatele

Jednička byla zjevení roku s netradičním tématem a jako romantická rajcovní komedie výborně fungovala. Dvojka navazuje, hoši se snaží o poslední tour, ale za mě osobně slabý odvar jedničky a zklamání. Příběh jede ve stejně vymezených kolejích, postrádal ten moment originality, romantická linka vůbec nefunguje pod novou režisérskou taktovkou. Nejvíce zamrzí scény, ve kterých má striptérská banda vynikat. Přehnané vizuální scény nepřipomínají striptérskou show, ale spíš slabší odvar několikátého pokračování Leťs Dance. Choreografie scén tolik nenadchne, Channingovy kousky působí okoukaně a chybí tomu ta správná šťáva. Tentokrát se jedná pouze o průměrnou komedii, která nenudí, ale nenaplňuje očekávání po skvělé jedničce.......5/10 ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Díky tomu, že jsme film dali ve větší skupince, to byla poměrně pěkně strávená chvilka. Holky si jistě přišly na své a kluci žasli, jak se takoví namakaní tvrďáci baví o Backstreet boys nebo Oprah. Mně se na filmu líbila taková spontánnost a zřejmé nadšení všech zúčastněných. Taneční čísla nechci hodnotit, protože mi to nepřijde na filmu podstatné, ale myslím že v jedničce šlo víc o předvádění nějakého umění, než jako tady jen o celkem laciné oplzlé narážky na lízání, prcání atd. ()

Reklama

alisa.upir 

všechny recenze uživatele

Já nevím, jaké hodnocení tomu dát. To jsou jak 2 úplně jiné filmy v jednom. Přijde mi jak kdyby vymysleli ten film tak od půlky dál, ale pak zjistili, že je to moc krátké, a uměle na začátek dolepili asi 45 minut. Ta první půlka, kdy jsou jen na cestě a sem tam pindají nesmysly, je fakt na vystřelení mozku z hlavy. Pokud to ale přežijete, budete odměněni super taneční show. O ničem jiném to v podstatě ani není a chtít od tohohle filmu víc je mimo realitu. Ovšem ty choreografie vymýšlel někdo, kdo o tom fakt přemýšlel, ani tam nepoužíval příliš hezké ženské, aby se s tím mohlo ztotožnit co nejvíc bab. No prostě na večer před spaním fakt super :D ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Po skončení filmu jsem se cítil, jako by mi někdo narval obří dildo do prdele a to až přes střeva vjelo do huby, kde mě dávilo k zvracení.Takový pocit bude mít asi každej chlap, jehož při filmu drželi před anální penetrací mini roličky tří epesních milfek Smith, Banks a MacDowell a trocha té šukézní Amber Heard, jinak film totálně bez příběhu, kde žumpu hoven kterým asi Reid Carolin říká scénář vyplňuje pouze docela dobře zpracovaný tanec party naolejovaných přestárlých herců z čehož může mít radost opravdu jen parta nenáročných divaček, či skupinka kluků kteří poslouchají nejraději Eltona Johna.Jednička měla aspoň nějaký malý příběh a výtečného McConaugheyho, ale dvojka je ryzí režisérské zlo jenž na 2* udrží s odřenou prdelí pár vtipných momentů jako je ta na benzince a vůbec jen díky tomu, že v tom hraje Joe Manganiello jsem se nepozvracel.Co já bych pro tu svojí ženu nevytrpěl.30%. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Tento film je pro mě jako pro mnoho jiných žen "romantická komedie" - přesto, že víte, že je to totální s*ačka - kouknete se na to :) Já na romantické filmy nejsem. Tenhle film jsem si pustila, jelikož jsem viděla první díl - příjemně jsem se bavila a od dvojky jsem nečekal opět nic náročného a extra úžasného a chtěla jsem se jen příjemně "pokochat" :) A to jsem se kochala velice úspěšně :) Je tam skvělé obsazení - ať už z původní sestavy, ale příjemně mě překvapila Jada Pinkett Smith a Andie MacDowell, která se své postavy rozhodně nebála :) Závěr filmu se mi líbil nejvíc, jelikož se to tak skvěle uzavřelo a poslední píseň je jedna z mých oblíbených a je to skvěle zakomponované do "vítězství". Snímek má plno dobrých hlášek, hlavně úžasnou hudbu (na soundtracku je ale úplně něco jiného) a hlavně vynikající choreografii :) Jo a vím, jaký s tím byl u nás (nejen u nás v ČR) udělaný poprask ohledně premiéry a speciálně vytvořených večerů pro dámy - a vůbec se tomu nedivím - to musela být bomba tohle vidět v kině :) :) ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Do kín bola snímka distribuovaná pod krycím názvom Glitter Man. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama