Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka mladých ľudí zaoberajúcich sa výskumom paranormálnych javov prichádza do starej rodinnej vily v Lousiane, kde pred 25 rokmi došlo k štvornásobnej rituálnej vražde. Snaha o opätovný kontakt s mŕtvymi však nedopadne podľa predstáv samotných návštevníkov. Výsledkom zahrávania sa s temnotou je niekoľko mŕtvych i nezvestných. Teda, až na jednu výnimku.
Keď detektív Mark Lewis dorazí do vily, nájde v nej tri mŕtve telá a živého Johna, ktorý je v šoku. Mark preto zavolá policajnú psychologičku Elizabeth Klein, aby Johna vypočula. Medzitým sa Mark spolu s technickou podporou snažia obnoviť kamerové záznamy z domu, aby získali informácie o tom, kde sa môžu zdržiavať ďalší preživší. V tomto procese detektív objaví temné Johnovo tajomstvo... (*CARNIFEX*)

(více)

Recenze (107)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Jak jsem se bál, že letošní rok bude na horory katastrofální, tak na poli duchařin jsem příjemně překvapen. Ghoul, Insidious 3 a teď Demonic. Všechno filmy u kterých mě mrazilo. Demonic není nijak extra brutální ale má skvěle budovanou atmosféru a zapeklité řešení případu několikanásobné vraždy. Během filmu se prolíná přítomnost (vyšetřování) s tím co se v domě odehrálo (vyprávění přeživšího) a já to hltal víc než děcko večerníček. Finální rozuzlení se mi velmi líbilo a i když vlastně přišlo jedno velké WTF , tak jsem za to vděčný, protože se do mě mráz zakousl ještě silněji. Upřímně se divím relativně slabšímu hodnocení, ale tak sto lidí sto chutí. Za sebe rozhodně doporučuji a děkuji uživateli MikeCool za bezva tip. Nebýt jeho viděl bych to až tak za měsíc, dva a to by byla sakra škoda :-) ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Demonic jsem s očekáváním... ehm, očekával už od doby, kdy se to ještě jmenovalo House of Horror a to z jednoho prostýho důvodu- James Wan. Tenhle bláznivej asiat tu sice neseděl na ředitelský sesli, ale pouze film zastřešil produkční rukou (otázka zní jak moc a jak moc to byl jen výblitek tvůrců, páč Wan=sukces), každopádně ten "horor" je špatnej od úplnýho začátku až do úplnýho konce, lekačky s vámi pohnou asi jen stěží, o ději anebo třeba hudbě nemá vůbec cenu se rozepisovat- nic takového tu totiž neexistuje. Takže jediným důvodem, proč to nemrsknu rovnou do odpadu, je Scott Mechlowicz, páč Scotty doesn't know ;-) ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Nakonec dobrý. A to myslím doslova... Vůbec mě nebavila první třetina, která působila jak kopírka dnes už stovek "foung footage" hororů, kterým už došel dávno dech. Nakonec to není ale klasickej "FF", ale "polo-FF", na který se v poslední době přechází. Film od poloviny nabírá docela grády, intenzitu a rychlost. Docela zběsilý střih událostí, zvyšování tlaku na "běžného diváka", z bubáckýho filmečku nevýrazné kvality se rozjede smršť zabíjení a úmrtí. Žádný gore a brutalitu moc nečekejte, spíš takový psycho a total zmatek mezi postavami. Kratá stopáž to zachránila, ok ...to beru. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Pekne nakrútená duchárinka, a keďže mám tento žáner v obľube, nemám problém prilepšiť. Dejová línia zo súčasnosti s celým policajným vyšetrovaním mi spočiatku veľmi zaujímavá neprišla, ale akonáhle sa príbeh začal koncentrovať na duchov v prekliatom domčeku, naraz sa všetko zlepšilo a niekoľkokrát som sa poriadne zľakol. A to je presne to, čo sa mi na tomto subžánri stále páči. Veď čo sa už dá čakať v haunted house horroroch ako skupinka ľudí v dome ovládanom duchmi, že. Ľakačky proste fungujú, postavy sú sympatické, tvorcovia sa to navyše snažili uzavrieť prekvapivým zvratom, ktorý síce z toho celého už tak nejako logicky vyplýval, no napriek tomu nepostrádal tú správnu hororovú atmosféru. Obe dejové línie sa síce navzájom prepájali, no našťastie nedošlo k nijakému zmätku. Pozeralo sa mi na to dobre a u mňa je to jednoznačne malý zábavný duchársky hororový nadpriemer, ktorý ma konečne aspoň trochu vyľakal. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Kdepak. Klasická dnešní slabota která se snaží bejt trochu originální tim že film je natočenej stylem vyšetřování jak některá z Kriminálek což je ovšem obrovsky rušivý neboť příběh z domu neustále přeskakuje ke hromadě policajtům. Chytrá výplň stopáže ale do 20 minut se nudíte a hororová stránka filmu se ukáže až po 45 minutách tedy po víc jak půlce. Pár umělejch zvukovejch lekaček, asi jedna nebo dvě normální lekačky a jinak samý sračky. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama