Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kovboj Woody vždycky dobře věděl, co je smyslem jeho života. A tím bylo starat se a chránit jeho dítě, ať už to byl chlapeček Andy nebo holčička Bonnie. Když však Bonnie přinese do svého pokojíku novou hračku, které říká „Vidlík“, otevře se Woodymu a jeho věrným kamarádům docela nový velký svět. (Falcon)

Videa (20)

Trailer 2

Recenze (374)

marhoul 

všechny recenze uživatele

Taky jsem ždímala kapesník, ronila slzy, ale trojka mě dneska dopoledne sebrala trochu víc. Maličko mě zamrzelo, že tvůrci do příběhu vecpali povinně nutnou emancipaci, nezávislost a akční hrdinství Pastýřky, co už naděláme, doba si to žádá... Ale jinak paráda! Nádherná animace, švih, kreativita a vynalézavost u Pixarů mě dostává do kolen. Vskutku inteligentní zábava, vůbec se nedivím, že Toy Story je srdcovkou mnohých z vás. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Toy Story 4 si ma získavala pomalšie, asi najpomalšie zo všetkých top Pixaroviek, nakoniec sa jej to ale podarilo. Tvorcovia majú totiž všetko opäť perfektne premyslené a smerujú k jasnému, logickému koncu. Hračky v tomto fikčnom svete sú v podstate najtragickejšie bytosti, pretože nestarnú, kdežto ich milovaní, rozumej deti, áno a musia sa stále prispôsobovať novým podmienkam. A asi preto sa dá Toy Story nakrúcať donekonečna, čím môžem parafrázovať aj Buzzov výrok na margo pocitu z tohto filmu a vlastne aj celej série. Hračky ale zrejú vo vnútri a ak boli v jednotke povedzme že puberťáci, teraz sú už dospelí ľudia. Ono tá nesmrteľnosť je predsa len z istého uhla pohľadu prekliatie, pretože za význam svojho bytia musíte stále nanovo bojovať. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $200miliónovTržby USA $433,993,992Tržby Celosvetovo $1,073,350,577 Tržby za predaj Blu-ray v USA $33,921,701Tržby za predaj DVD v USA $8,493,873║ Delikátne, silné predstavenie. PIXAR pri tejto sérii opäť nezaváhal a ponúkol brilantný príbeh. Na záver nechýbajú emócie. Klasika ktorá neomrzí, dá sa povedať jedna z najlepších sérii čo kedy vznikly. /videl v kine 4x: 100%/ ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

No bolo to ťažké rozhodovanie, ale predsa len muselo dospieť ku koncu. Maximum by bolo veľa, štyri sú málo. Ako teda ohodnotiť? Skúsim to napísať. Táto pixarovská značka, je branou tak akosi zrejme. Nemôže to byť fiasko, proste také niečo vo vesmíre neexistuje. Robia na tom machri, ktorý majú totálny bullseye a majú to všetko pod kontrolou. Predsa len sme všetci ľudia a pre Disneyho nepracujú komiksový superhrdinovia, ale ľudia z mäsa a kostí. Námety prichádzajú a odchádzajú a občas to proste príde. Únava, jedno malé zívnutie, ktoré proste dá všetko najavo. S TOY STORY som neskončil a verím, že ani samotný tvorcovia, len by sa mali viac prespať ( tým nemyslím dĺžku spánku, ale jeho zdravosť ) a opäť prísť s príbehom, ktorý zo mňa nevypustí len pár sĺz a smiechu, ale celé kanóny. Teda ako minule. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Jestliže předchozí díly Toy Story nesly především náklad chytré zábavy, čtyřka je náloží emocionální ... Jakože fakt. Plnohodnotný sequel, který po bezchybné trojce budil dojmy nadbytečnosti, ale nakonec zvládl bravurně završit vývoj titulní postavy Woodyho, bavit žánrovými úskoky (když se ve starožitnictví spustila hudba z Osvícení, popadla mě cinefilní extáze), smysluplně zapojit nové aktéry v rámci rozvíjení myšlenek minulých filmů a přijít s finále, které mi svou citovou uvěřitelností vyrazilo dech. Přestože jsem trochu skuhral nad paběrkováním oblíbených vedlejších postav, Příběh hraček tímto považuji za definitivně zkompletovaný a nejkrásnější v celé animované historii. A že se k němu budu opakovaně vracet, o tom není žádných pochyb. 90% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (22)

  • Rozvozové auto „Pizza planet“ je na lýtku pracovníka karnevalu. (LaserJet)
  • Jde o první snímek studia Pixar od roku 1995, kterému nepředchází krátký film. Podle tvůrců totiž pracovalo celé studio na celovečerních filmech (kromě Toy Story 4 ještě na Frčíme – 2020 a dalších dvou snímcích plánovaných na roky 2021 a 2022) a na výrobu krátkého filmu zkrátka nemělo kapacitu. V budoucnu se ale chce Pixar ke krátkým filmům vrátit. (D.Moore)

Související novinky

Keanu Reeves si zahraje v komedii od Jonaha Hilla

Keanu Reeves si zahraje v komedii od Jonaha Hilla

08.03.2024

Tuhle kombinaci by nejspíš čekal málokdo. Keanu Reeves (The Matrix Resurrections), herec téměř univerzálně milovaný napříč všemi cílovými skupinami, však už loni přislíbil svou účast na nadcházejícím… (více)

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Nová pixarovka vyhořela

Nová pixarovka vyhořela

20.06.2022

Studio Disney má na kontě po delší době mírné zaváhání. Nová pixarovka Rakeťák s cenovkou 200 milionů dolarů totiž sice sbírá pozitivní ohlasy kritiků i diváků, do kin se ale tentokrát rodiny s dětmi… (více)

Zemřela herečka Betty White

Zemřela herečka Betty White

01.01.2022

Zbožňovaná herečka a komediální ikona Betty White zemřela ve věku 99 let pár hodin před koncem roku 2021. Do stých narozenin jí přitom zbývalo už jen pár týdnů. Herečka byla poslední přeživší členkou… (více)

Reklama

Reklama