Reklama

Reklama

Komedie sleduje šest kamarádů, jejichž divoký večírek se promění v boj o život. Za podivných okolností je Los Angeles devastováno apokalypsou, před kterou se skupinka snaží ukrýt v domě jednoho z nich. Zásoby jídla a pití ubývají, dostavuje se ponorková nemoc a pánové jsou nuceni své útočiště opustit. Přežije v ničivé atmosféře jejich přátelství a hlavně přežijí oni sami? V bláznivé komedii hrají všichni herci sami sebe. (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (960)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Sice me to uplne nerozsekalo, ale narez to je. Particka vice ci mene provarenejch xichtu ze vsemoznejch zhuleneckejch a vymastenejch komedii se vetsinu casu vali v baraku, nikdo vylozene nevycniva, i kdyz je patrny, ze ten hlavni tu je Rogen. No a delaj si prdel ze vseho moznyho, prevazne ze svejch filmu. Sice je trochu divny, kdyz se parta kamosu oslovuje jmenem i prijmenim, asi aby nekdo nezustal na pochybach, kdo je jakej herec, ale neni to nic, co by clovek neprekous. Uz tohle by stacilo na slusnou komedii, protoze pro nejaky to fuck nebo ne zrovna korektni narazku se nejde daleko a spousta vtipu je fakt skvela. Ale do toho tu je jeste ta Apokalypsa, bal jsem se, aby neslo jen o nejakej zhuleneckej sen, coz nastesti nejde, takze jsem se zaverem nadmiru spokojenej. Navic triky jsou skvely, teda krome ohnivy diry, ta se silne nepovedla. Navic dej svizne odsejpa, o krev neni nouze a postavy ne vzdy jednaj tak, jak by clovek cekal. Ale precejen tu jsou i nejaky ty hluchy mista, proto jen lepsi 4*. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Určeno hlavně fanatickým obdivovatelům zúčastněných komiků. Mám jejich filmy hodně rád, ale tohle prostě až zas taková prča nebyla. Navíc jsou tam všichni kromě Jaye Baruchela meganesympatický kreténi. Sice záměrně, ale to je mi jako divákovi u rekta. Najdou se tam vtipné momenty, ale na to jak je to dlouhý je jich poskrovnu a obvyklej dobráckej pocit upřímný komedie ze života mi tady totálně chyběl. Fakt vtipná mi přišla rozprava jestli nanebebrací fail Jamese Franca byl kvůli učebnicové malichernosti, nebo hněvu, nebo co to vlastně bylo za hřích :) ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Ujetost na ntou, párty film, jak má být a rozhodně nejšílenější komedie léta... pokud člověk nemá nic proti Hollywoodu, Rogenovi a úchylnostem všeho druhu, pak je tohle ideální řešení jak se správně odreagovat - ostatní to bohužel bude míjet. PS. Channing Tat-yum zahrál jedno z nejlepších cameí ever. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

NEFETUJTE, nebo se při umírání budete propadat do žhnoucího nitra zemského napíchnutí na pouliční lampě hned po tom, co se těžce ztrapníte před všema svýma kámošema! Tohle není poselství z Bible, to je poselství Michaela Cery z Apokalypsy v Hollywoodu. Taky bych chtěl pogratulovat Channingu Tatumovi, kterej za cenu totální ostudy dokázal, že má koule. Některý scény si pouštím pořád dokola a nemůžu se přestat smát. Strašná sada! viz. Jonah Hill (spoiler). Plná a kdyby šlo dát víc, tak neváhám. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Takový ten pošahaný film který vymyslíte s partou kámošů na párty v baráku když jste totálně ožralí a sjetí, a rovnou ho tam i natočíte na půjčenou kameru. Až na to že tady je za tu partu kámošů komediální špička současného Hollywoodu, místo papundeklových kulis mají velmi kvalitní CGI triky, a do cameo rolí obsadili úplně všechny co na kopci nad Los Angeles kolem nich bydlí. Je to něco jako Movie 43, ale s tím že není až tak perverzní, bere se o dost vážněji, a trochu víc připomíná normální film . Pro znalce ostatních filmů zde hrajících herců je to totální nerd-fest. 8/10 ()

Galerie (48)

Zajímavosti (29)

  • Režisér Evan Goldberg se během natáčení snažil všechny herce vyhecovat k natočení nějaké situace, která by byla proti jejich zásadám. Jen James Franco a Seth Rogen se všemi návrhy souhlasili. (HellFire)
  • V severoamerických kinech film nastřádal 101,5 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb byl 126,0 mil. (NIRO)
  • Ve 49. minutě okrádá Emma Watson se sekerou v rukou Sethovu partu o pití. Když usekne dřevěný penis, drží sekeru na pravé straně. V dalším záběru ji drží nalevo a poté opět napravo. (PauloZ)

Související novinky

Comicsový Preacher má obsazení

Comicsový Preacher má obsazení

21.04.2015

Seth Rogen a Evan Goldberg zabodovali komediemi Apokalypsa v Hollywoodu a The Interview a nyní se na chvíli přesouvají do televize. Povedlo se jim totiž sehnat práva na Preachera, kultovní comics… (více)

Franco, Rogen a hollywoodské legendy

Franco, Rogen a hollywoodské legendy

27.10.2014

James Franco a Seth Rogen se po Travičce zelené, Apokalypse v Hollywoodu a The Interview vrhli na další společný projekt. Jejich novinka nese název Zeroville a jde o adaptaci stejnojmenného románu od… (více)

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

09.10.2013

Ještě ani naplno nevypukla „oscarová sezóna", ale bývalý šílenec z videopůjčovny už se vytasil s prozatímní TOP 10 nejlepších filmů, které letos viděl. Proč by to mělo svět zajímat? Protože Tarantino… (více)

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Reklama

Reklama