Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nenechte si ujít napínavé souboje originálních nápadů napříč žánry!  Česká televize ředstaví jedinečný a původní český televizní projekt, v rámci kterého budete mít poprvé v historii možnost zvolit si televizní seriál podle svého gusta! Dívejte se a dozvíte se důležité informace o principu souboje, soutěžních seriálech a možnosti hlasovat! Který seriál je nejlepší?
Výber: Babička na inzerát, Sedmerák, Ambasáda, Úřad, Cirkus Bukowsky a Mazáci. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (38)

George.Camel 

všechny recenze uživatele

Ách joooo, co to zase ta česká televize zplodila? Proč mají za manažery a dramaturgy televize rozhodovat diváci? To jsou tak nekompetentní, že nedovede samo vedení vybrat ten nejkvalitnější scénář? To se musí vyhazovat zbytečné peníze za natočení zkušebních dílů? A proč pořad zase moderuje Tereza Kostková, to je opravdu takový nedostatek jiných schopnějších moderátorů? Další problém vidím v tom, že tímto pořadem televize zalátuje několik sobotních večerů, které by měly sloužit zábavě a humoru. Takhle budem čumákovat na barevnou scénu a poslouchat trapné kecy všech zůčastněných "umělců". Děkuji, ale nechci. ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Námět není špatný, způsob, jakým k tomu čt přistoupila, už je horší. Kostková je jako moderátorka průměrná, v porotě mají Šmoldas a Pawlowská sem tam světlou chvilku, ale Ringo, ten snad musí být už 50 let na drogách, protože jinak si jeho chování nedokážu vysvětlit... K hodnocení samotných seriálů po shlédnutí pilotů: Babička na inzerát odpad, Sedmerák **, Ambasáda odpad, Úřad odpad, Mazáci ***, Cirkus Bukowsky ***1/2. Ať z toho vznikne cokoli, nepředpokládám, že bych se stal pravidelným divákem, o shlédnutí nějakého dílu bych uvažoval jen v případě dvou "detektivních" seriálů z posledního soutěžního semifinále. Edit 4.12.: Finálový večer jsem nesledoval, ale dopadlo to přesně tak, jak se dalo čekat, vyhrála Babička. Divákům ČT podle všeho není pomoci... ()

Reklama

Chajimwitz

všechny recenze uživatele

Jak jsem pochopil z reklamní kampaně,tak může veřejnoprávní divák za svůj poplatek spolurozhodovat,jakou sračku bude ČT vysílat v hlavním vysílacím čase.Ano,píšu sračku,protože v dnešní době s hereckým materiálem,který je k dispozici není možno natočit nic jiného.Já se na takovém rozhodování podílet nehodlám a tento pořad nesleduju,tak tomu ani nedávám hodnocení. ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Hnus! Hnus! Hnus! Hnus! Hnus! Hnus! . . . Posrali se se serriály... °-[.. . . . Má to cenu? Dívat se, hodnotit, řešit? . . . Jo, je to jen další kulturní zločin provařené nepotické čudlácké sebranky, celebřitní darebáctví a tunel na >veřejnoprávní< (sic!) peníze televize nucené dlužby! Nasrat! - - - - - (Nahlédnuto 14.11.2011 ze >studijních důvodů< na >stupidní jebničce< , hodnocení 56., komentsrář zde jako osernáctý - 14.11.2011) ()

Thorgerda 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem koncepci tohoto pořadu považovala za docela dobrý nápad! Já bloud(ka)!!!! Babička na inzerát.... Souboj seriálů nám v přímém přenosu ukázal, jak dokáže obecný vkus pohřbít dobré koncepty a opět vygenerovat další z řady sraček plných špatného herectví, špatných nefunkčních story a úlisně "laskavého" kvazihumoru. České televizi zdá se není pomoci. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama