Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do právě otevřeného „hubnoucího“ sanatoria se sjíždějí pacienti s cílem zhubnout. A i když každý z nich k tomu má jiný důvod, všichni tu teď pod dohledem asketického primáře podstupují nejroztodivnější procedury a cvičení, to vše navíc bez jídla, alkoholu a sexu. Tím se pro většinu z nich pobyt v sanatoriu stává noční můrou.  Hrdinové Jedlíků jsou romantičtí i pošetilí, vtipní i dojemní, žádný z nich nepostrádá smysl humor. Všichni jsou vedeni láskou – k lidem, věcem, práci, a samozřejmě k jídlu – a každý z nich ji také nakonec najde. Jak už to prostě v dobrých filmech bývá. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (148)

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Po dnešku nechápu hodnocení uživatelů csfd a podezřívám redaktory film.moviezone a idnesu, že mají nevyřízené účty s Tomášem Magnuskem.Dnes jsem viděl jeho Jedlíky aneb sto kilo lásky. Čekal jsem hrozně nudný film, který bude zpracováním připomínat Crash road nebo Poslední výkřik, že to bude podobná blbost. Ale já jsem se občas i bavil, film není žádným zázrakem, ale je to příjemný oddychový film. Kdo v tom nevidí smysl, tak prostě 5 lidí jede na odttučňovací kůru, jedna vyhaslá hvězda, kvůli kariéře, tragéd Luboš Veselý, kvůli sázce, Patrasová, kvůli muži, Tomáš kvůli rodině a Andrlová kvůli Georgovi. Jednoduchý děj, který je, ale udělán koukatelně.Možná ti, co ten film viděli a negativně hodnotili, ho brali moc vážně, ale je to komedie a myslím si, že se Magnuskovi podařilo natočit film, který neurazí. Na film.moviezone Tomáše Magnuska označili za šmejda, že za své filmy bere vstupné. Šmejd byl ten, kdo tu recenzi psal, za to, že si za to nechává platit. Kdyby ten redaktor měl natočit takový film, tak by jsme se dočkali jenom nějáké nekoukatelné sra**y.Za mě Jedlíkům dávám poctivých 40% ()

castor odpad!

všechny recenze uživatele

I herci potřebují tu a tam zajít na premiéru svého filmu do multiplexu a za honorář pak chtějí něco pořádného do huby. A že těch slušných tady pár pobíhá (Stropnický, Županič). Neumětelové pak potřebují dokázat, že za režisérské kormidlo prostě patří. Chyba lávky, protože čeho je moc.. I ti mnozí neumětelové (také nikdy nebudu skvělý tanečník, ale smířil jsem se s tím) alespoň vzdáleně tuší, jak se filmy dělají. Tady divák prostě nestačí zírat. Stačí si třeba vzpomenout na několikaminutovou scénu, v níž Koloběžka první podstupuje regeneraci – a my její téměř šedesátileté naolejované tělo musíme detailně sledovat!! 10% – vážně toho chybělo hrozně moc.. ()

Reklama

Omnibus odpad!

všechny recenze uživatele

Poznámka v žákovské knížce:                                      Vážení rodiče.                                                                          Bohužel to není poprvé, co Váš syn Tomáš něco takového provedl. Kvůli takovým, jako je on, změnilo ministerstvo školství hodnocení chování. Z hodnocení známkou na hodnocení slovní. U Vašeho syna jsem bohužel nucena na závěrečném vysvědčení ohodnotit jeho chování takto: dementní bastard. Kromě toho mu na konci školního roku reálně hrozí i tři nedostatečné! A to z režie-dramaturgie, ze zdravovědy a z tělocviku.      Zjednejte prosím nápravu. Zoufalá třídní učitelka.                 P.S. Jeho slibům, že už to nikdy neudělá, nevěřím. To totiž sliboval už několikrát. ()

PamelaJJK 

všechny recenze uživatele

Ano, působí to velice amatérsky, ale kdyby se tohoto námětu chopil jiný tým, tak by to nemuselo být tak zlé. Obsazení sice dobré, ale ani tak to film nezachránilo. Možná nejsem zcela objektivní, protože mám nějaké to kilo navíc a tak mi toto téma bylo poměrně blízké. I když do pana Cháry bych se odhadem vešel tak 2x. Některé fórky se i povedly, zato však některé vulgarity byly naprosto samoúčelné a tím pádem absolutně zbytečné. V ději to dost haprovalo a občas to nemělo logiku. Jediným světlým okamžikem byl pro mě Petr Janda. Akorát mě pan Magnusek nasral (omlouvám se, ale vše ostatní by dostatečně nevyznělo), když hudební produkci pana George i Petra Jandy překryl nějakou úděsnou shitovkou. Dávám neobjektivní dvě hvězdy. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

No tak něco málo se snad rozhodně povedlo ne? Určitě si tento film odpad nezaslouží. Na zlatého lva to ovšem také není. Dialogy se, pravda, povedly v jen málo pokusech a herci to navíc trochu flákali. Potěšila účast pana Jandy, konečně dokázal lidem jaký je lakomý ubožák, za peníze všechno. Zápletka byla dost divoká a trošku hloupá. Přesto všechno, mne Magnuskův filmík pobavil. 201401130000/0000 ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Film byl natočen za pouhých 13 dní. (Mauzicek)
  • Natáčelo se V Praze, Dačicích a Rychnově nad Kněžnou. Hotel Studánka, v němž se děj odehrává, se nachází u Rychnova nad Kněžnou. (SimonSomin)
  • Prvotním impulzem k realizaci filmu byla pro režiséra Magnuska slova jeho syna, který řekl: „Tati, nežer tolik, nebo nám umřeš.“ (Fenk)

Reklama

Reklama