Reklama

Reklama

Uvnitř odlehlé, přísně tajné laboratoře pracuje skupina vědců na experimentu, který by mohl znamenat další krok v evoluci člověka. Když ale předmět experimentu – uměle vytvořený "člověk" (Anya Taylor-Joy) – spustí řetězec děsivých událostí, vědci se musí rozhodnout, jestli je význam objevu takový, aby převážil i nebezpečí s ním spojená. (Bontonfilm)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (227)

TomX2 

všechny recenze uživatele

Keď vynechám pár nelogičnosti (prepichne ju brucho, postaví sa a bije sa ďalej? A následovne nemá na svetri ani škvrnu? Alebo vidí ako jej zomrie kamarátka a len stojí a pozerá sa do blba?) tak je Morgan výborný akčný sci-fi thriller s dobrou zápletkou, kvalitnými ženskými súbojmi (miestami pokazili strih, ale pozerať sa na to dá) a dobrými hereckými výkonmi (sústredená A. T-Joy, drsná Kate Mara). Film si drží aj napätie, ktoré je od polovice filmu až do konca, takže film vôbec nenudí. Uvažoval som aj nad štyrma, no je tam veľká kopa nelogických vecí a dialógov a spackaný záver film, ktorý sa snaží byť chytrý (no a nevychádza sa mu to). Na jedno pozretie to stojí, ďalšie neplánujem. BTW: od hororu to má predsa len ďaleko. 65% ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tento film mě akorát tak sral svou nabubřelostí. Herci první až druhé třídy se zde po celou stopáž tváří vážně jak na pohřbu a já jim to stejně nějak nemůžu uvěřit. Anna Taylor-Joy mě taktéž nějak zklamala svým nepřesvědčivým na nervy lezoucím robotickým přehrávajícím výrazem. Celkově je Morgan jako film velmi nudný a na to, jakou si dělal reklamu a jak skvěle vypadal trailer, je to zrovna tak velké zklamání, jaké jsem měla původně očekávání. Navíc je děj silně předvídatelný a klišovitý. Za mě bohužel velká ztráta času. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Niekto vie a niekto nie. Ridley a (nebohý) Tony sú majstri svojho remesla, no syn Sira Ridleyho nemá moc toho po tatkovi ani po strýkovi. Samozrejme je to len jeden film, uvidíme čo predvedie ďalej. Jeho Morgan ma zaujal s Traileru, ale samotný film za veľa nestojí, zaujímavé prostredie a postava Morgan je slabé lákadlo a ničím dokopy neupúta. Film neponúkne nijak zvlášť dobrú atmosféru, či napätie alebo príbeh, ničím moc neprekvapí a celkovo nemá ani čim zaujať. 45% - 2* ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Ze všech čtyř žánrů to ani jeden nevystihuje naplno. Mysteriozní je to jen zpočátku, když nevíme, co je to vlastně za projekt, proč vznikl a tak. Horor jenom kvůli troše krve, sci-fi ani omylem. Z mýho pohledu strašně nemastný-neslaný. Vůbec nic mi to neřeklo, ani nedalo. Herci neskutečně přehrávali, nebo mi to aspoň dost přišlo. A nakonec z toho vyplyne laciná béčková vyvražďovačka. No nevim, i ten twist na konci už mě nijak nepřekvapil. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Slušný thriller o vytvořené mladé dívce, která za svou nevinností a inteligencí, skrývá smrtelně nebezpečného tvora, který musí být zničen. Než klasická vyvražďovačka se film snaží tvářit jako inteligentní podívaná a převážně v první půlce se mu to daří. Poté už přijde jen nezajímavá akce a nečekané vyvrcholení. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (1)

  • Ve finálním souboji Lee Weathers (Kate Mara) a Morgan (Anya Taylor-Joy) v lese spadnou obě protagonistky několikrát do jehličí. Navzdory tomu se však na modré košili Lee neobjeví ani jedna skvrna, či jiná nečistota. (Nathaniell)

Reklama

Reklama