Reklama

Reklama

Pavoukotřesení

(TV film)
  • USA Arachnoquake
Trailer

Obsahy(1)

New Orleans, Louisiana, USA. Krátke otrasy pôdy miestni obyvatelia takmer ani nezaregistrovali, život v meste a okolí preto pokračuje vo vyjazdených koľajách. Ale vzniknutá trhlina v zemskej kôre sa stala vstupnou bránou pre doposiaľ neznámeho živočíšneho druha, zvláštneho pavúka - albína, ktorého charakteristickou vlastnosťou je agresivita a rýchly rast. Množstvo týchto osemnohých beštií sa rozuteká do ulíc mesta a skríži cestu nič netušiacim obyvateľom. (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

castor 

všechny recenze uživatele

Odstavte mozek, začínáme. Kvízová otázka: Který zástupce fauny ještě neplatil za vraždící monstrum? Nabízí se veverka, papoušek, červotoč a možná ledňáček. Tihle maňáskové ochotnického divadla znovu nezklamali, příběh sepsal během dvou přestávek nějaký školák, o trikovou stránku se postaral kroužek výpočetní techniky a casting probíhal v nějakém ústavu. Letmé úsměvy ale byly. Jinak ale samozřejmě tak blbé, že i filmový pás se musí hanbou kroutit!! Edwarde Furlongu, vzpomínáme. Chramst. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Film, který má snahu, ale nemá výsledky. Rozhodně nejde o čistokrevný horor, jak si tu někteří naivové myslí. Je to hororová komedie, kde humor funguje jakž takž, ale napětí vůbec. Postavy jsou otravné, triky ucházející a Edward Furlong by měl navštívit Rajko Dolečka. Jinak je ale Arachnoquake velká švanda. Některé nápady jsou ambiciózní, jiné blbé a záběry z ulic města, kde se hlavní hrdina snaží zastavit pavoučí apokalypsu a o pár ulic dál lidi normálně chodí do práce, jsou k nezaplacení. A ta scéna okopčená z Harlinova Deep Blue Sea... Arachnoquake pobaví, ale nenadchne. Škoda, mělo to na víc. ()

Reklama

Marfab odpad!

všechny recenze uživatele

kdyby se náhodou někdy stalo, že bych dostal (čistě teoreticky) roli v nějakém filmu a já ho (čistě teoreticky) přijmul a po dončení a zhlédnutí asi patnácti minut byh zjistil, že se ten výtvor bude stejný jako tohle veledílo plné kříženců dráčků mráčků a hajzlpavuka, tak bych si vzal baťoh,uzenou makrelu a můj zlatý kroužek na holubi a zavítal bych do hlubokých jeskyní vstříc naproti mému kamárádu glumovi aby mě už nikdo nenašel a neviděl. protože tohle zvěrstvo předčí i reklamu na tampony, které vydrží i 24hodin krvácení v kuse. ()

prochy10 

všechny recenze uživatele

pobavil sem se jak prase!! :D :D :D :D takovej amaterizmus sem dlouho neviděl, čekal jsem sci-fi nějakej horor o pavoucích, ale tohle byla spíš parodie na podobný filmy, takovou píčovinu sem dlouho neviděl :D .....škoda dědečka s hůlkou a toho, co mu pukla hlava, jinak by ty bílý krabi, co šlehají oheň porazili dřív!! :D :D :D LOL takovej FAKE ()

beso74 

všechny recenze uživatele

New Orleans ten sa má, odkedy prešiel z rúk Francúzov pod správu anglicky hovoriacich pánov, dostáva jednú ranu za druhou. Prežil vyčíňanie Lestata a jeho prihriatých po krvi bažiacich kámošov, stal sa objektom záujmu Kataríny, ktorá však nebola žiadnou celebritou, ale nanešťastie jedným z najničivejších hurikánov a teraz, roku 2012, presne v duchu mayských proroctiev ho postihol posledný úder, pavúčí a hlavne filmársky teror. Sy-fy už nevie akú lahôdku by ešte mohlo divákovi ponúknuť a tak mu predhodilo pavúčikov, ktoré vznikli pravdepodobne medzidruhovým krížením s drakmi, a tak sa niet čomu diviť že v prípade potreby dokážu pľúvať oheň. A aby som nezabudol, aj herci sú nápodobne pravdepodobne prvým úspešným výsledkom kríženia človeka s iným živočišným druhom, len škoda že to boli asi nejakí oslovia a sliepky... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve státě Luisiana ve městech Baton Rouge, New Orleans, Amant, Lafayette a Sorrento. (Terva)

Reklama

Reklama