Reklama

Reklama

Pavoukotřesení

(TV film)
  • USA Arachnoquake
Trailer

Obsahy(1)

New Orleans, Louisiana, USA. Krátke otrasy pôdy miestni obyvatelia takmer ani nezaregistrovali, život v meste a okolí preto pokračuje vo vyjazdených koľajách. Ale vzniknutá trhlina v zemskej kôre sa stala vstupnou bránou pre doposiaľ neznámeho živočíšneho druha, zvláštneho pavúka - albína, ktorého charakteristickou vlastnosťou je agresivita a rýchly rast. Množstvo týchto osemnohých beštií sa rozuteká do ulíc mesta a skríži cestu nič netušiacim obyvateľom. (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

SyFy a další jejich rádoby efektový ekohoror. Jelikož se o pavoucích poslední dobou nic neobjevilo, byl jsem zvědav, jestli to bude alespoň v něčem originální. Nebylo. Po celou stopáž se neustále tlačí na dramatičnost a veškeré epizodky, které tu jsou k vidění, tu už prostě byli. A ne jednou. Typická SyFy kýčovitost je i zde k mání a to v pořádné dávce. Takže ve výsledku z tohoto snímku vyznívá další blbina nestojící ani za zlámanou grešli. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Jsou to Marťani a zkoušej na nás ty jejich paprsky......... Pavouci v tomto filmu vypadají jak plyšové hračky, dramatizace skoro nulová, dialogy někdy moc dlouhé a nudné, ještě štěstí, že je tu celkem dost humoru, divák se zasměje, když už nic. A ještě jedno plus, režisér i kameraman si libují v hezkých holkách a tak je na co koukat. CITÁT - ÓÓÓ támhle je další pavouk........ ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Žijete?" ,,Žiju!" ,,...uáááááááááááááá!" ,,Kryjte se, nehýbejte se, ani nedýchejte!" ,,To zvládneme!" ,,Nezvládneme! Sežerou nás!" ,,Nesežerou." ,,Chramst!..." Tak to je srajda! Snažil jsem se na to dívat jako na komedii, ale i když jsem se smál, tak velkých komediálních kvalit snímek nedosahuje. Fakt lidi prchají před deseticentimetrovými pavouky? Božínku, ti pavouci jsou růžoví! No to mě teda... Scénář psali magoři, a tak i postavy se chovají jako magoři. Přál jsem jim hnusnou smrt, všem, bohužel, někteří přežili. ,,Vlezl jí do chřtánu!" Jo pavouci mají chřtán? Kdo to psal, propadal nejspíše z biologie. A použít v závěrečném megafinále hudební motivy z Psycha... Ale ne, být to vtipnější, jako dělá třeba Troma, tak to i beru. Tohle? Jednu z milosti. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Jako bych tu cejtil plyn.“ ,,To víte, nesnášim laktózu.“ Pavouci tentokrát začali svižně a vtipně. Postavy hláškovali jako o život a logické chyby se vršily jedna na druhou, což vše slibovalo příjemný céčkový zážitek. Jenže po první půlhodině jakoby tvůrcům došly nápady a tak pokračovali pomocí nastavovaných nudných scén. Ty se skládají z běhání a utíkání sem a tam, přičemž naši skupinu hrdinů vždy pronásledují maximálně tři až čtyři osminozí přátelé. Sem tam se ale nějaká ta scénáristická perla objeví a myslím, že se vyplatí si počkat i na závěr, který je skutečně originální. ()

prochy10 

všechny recenze uživatele

pobavil sem se jak prase!! :D :D :D :D takovej amaterizmus sem dlouho neviděl, čekal jsem sci-fi nějakej horor o pavoucích, ale tohle byla spíš parodie na podobný filmy, takovou píčovinu sem dlouho neviděl :D .....škoda dědečka s hůlkou a toho, co mu pukla hlava, jinak by ty bílý krabi, co šlehají oheň porazili dřív!! :D :D :D LOL takovej FAKE ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve státě Luisiana ve městech Baton Rouge, New Orleans, Amant, Lafayette a Sorrento. (Terva)

Reklama

Reklama